ev uzakta yurume mesafesinde degil birkac kez yuruduk cok yorulduk ama ertesi gun unutuyor bir gun uslu dursa ertesi gun yine ayni.servisten inip minubuse biniyoruz serviste eline tableti veriyorum biraz oyalaniyor.ama minibuste ille simaracak ne desem olmuyor.aslinda cok masum kendini sevdirmeye calisiyor farkindayim ama korkuyorum duser diye bide yanimda durmuyor cok korkuyorum.araba sart bizim icin.
Kızınizın yaptıklarını okuyunca yıllar önce kardeşimin yaptıkları geldi aklıma.Biz ne zaman annem ben ve kardeşim minibüse binsek annem, ben ve kendisi için iki kişilik ücret verirdi.Kardesimde küçüktü ama dolmuşu birbirine katardi"gene beni adam yerine koymadiniz demi"diye.Susturamazdik kimi gülerdi,kimi bir sus cocugum derdi.Bir gün öğretmeni bu çocuk farklı düşünüyor ve farklı davranıyor bir doktora götürün dedi.Goturduk.Cok yüksek iq çıkmıştı.Bir pedagogla görüşün genel olarak böyleyse.Altindan farklı bir durum çıkabiliyor.
Çocuk işte niye kızıyorlar anlamadım. Sonuçta elinizden geleni yapıyorsunuz, durmuyor. Bağlayamasınız ya. Bence davranışları da çok şirin ve çocukca. Bende ikide bir müsait bir yerde inebilirmiyim diye dolmuşcuyu zırt pırt durduran bir çocukla yolculuk etmiştim.oluyorum resmen vicdan azabindan cok kotuyum.calistigim icin kizim hergun krese gidiyor 4.5 yasinda.hic soz dinlemiyor kresten gelince is yerimde bagira cagira konusuyor kosuyor kaciyor durdan sustan anlamiyor.minibuse biniyoruz minibustede herkesle konusuyor hic susmuyor dun tutturmus oturmuyor ayakta ucretleri topluyor sofore veriyor adam ufleyip pufluyor bana bayan cocugunuzu kucaginiza alin rahatsiz ediyor diyor.insanlar guluyor kizima kiminin hosuna gidiyor.kimi kiziyor.arabanin kapisindan disari sesleniyor gelmek istermisiniz diye.herkese parayi ben vericem diyor yanlislikla veren olursa kiziyor.arac doldu hareket edicek hala ayakta.zorla kucagima aldim istemiyor bende hep cimcikledim o kalkmak istedikce cok agladi.kolumu isirdi oda cok uzuldu ve bana ofkelendi.kimseden cit cikmadi.herkes memnun yaramaz cocugu anasi terbiye etti ohhh cok sukur.neden rahat birakmazlar anneleri,cocuklari.ne yapacagimi sasirdim kaldim.minibuste durmuyor diger cocuklar gibi.her cocuk farkli biliyorum ama herkesin tepkisi ayni olmuyor kimisi kiziyor yadirgiyor.cok uzuluyorum ne yapacagimi sasirdim kaldim her aksam bir minibus maceramiz var.
Demek sizde isyan ediyordunuz küçükken ha eminim çok tatlı ve farklı bir çocukluğunuz olmustur ve zekanızda yüksektir burdanda tanıyoruz sizi.Bizimki sanliymis öğretmeni sayesinde hastaneye götürdük yoksa huysuzun tekiydi bizce damdan..Bunun için ben de ağlamışım
Kimse bana test yaptırmamış ama
Acaba benim IQ da mı yüksek
Artık ölçmez de
Benim çocuğum aynı yaşta. Evet zor anlıyorum.konuşun onunla cimciklemek doğru değil fakat bu arada rahat bırakmak da doğru değil. Yaşı itibari yaptığı normal kucaginiza alıp bir şeyler anlatın.oluyorum resmen vicdan azabindan cok kotuyum.calistigim icin kizim hergun krese gidiyor 4.5 yasinda.hic soz dinlemiyor kresten gelince is yerimde bagira cagira konusuyor kosuyor kaciyor durdan sustan anlamiyor.minibuse biniyoruz minibustede herkesle konusuyor hic susmuyor dun tutturmus oturmuyor ayakta ucretleri topluyor sofore veriyor adam ufleyip pufluyor bana bayan cocugunuzu kucaginiza alin rahatsiz ediyor diyor.insanlar guluyor kizima kiminin hosuna gidiyor.kimi kiziyor.arabanin kapisindan disari sesleniyor gelmek istermisiniz diye.herkese parayi ben vericem diyor yanlislikla veren olursa kiziyor.arac doldu hareket edicek hala ayakta.zorla kucagima aldim istemiyor bende hep cimcikledim o kalkmak istedikce cok agladi.kolumu isirdi oda cok uzuldu ve bana ofkelendi.kimseden cit cikmadi.herkes memnun yaramaz cocugu anasi terbiye etti ohhh cok sukur.neden rahat birakmazlar anneleri,cocuklari.ne yapacagimi sasirdim kaldim.minibuste durmuyor diger cocuklar gibi.her cocuk farkli biliyorum ama herkesin tepkisi ayni olmuyor kimisi kiziyor yadirgiyor.cok uzuluyorum ne yapacagimi sasirdim kaldim her aksam bir minibus maceramiz var.
oluyorum resmen vicdan azabindan cok kotuyum.calistigim icin kizim hergun krese gidiyor 4.5 yasinda.hic soz dinlemiyor kresten gelince is yerimde bagira cagira konusuyor kosuyor kaciyor durdan sustan anlamiyor.minibuse biniyoruz minibustede herkesle konusuyor hic susmuyor dun tutturmus oturmuyor ayakta ucretleri topluyor sofore veriyor adam ufleyip pufluyor bana bayan cocugunuzu kucaginiza alin rahatsiz ediyor diyor.insanlar guluyor kizima kiminin hosuna gidiyor.kimi kiziyor.arabanin kapisindan disari sesleniyor gelmek istermisiniz diye.herkese parayi ben vericem diyor yanlislikla veren olursa kiziyor.arac doldu hareket edicek hala ayakta.zorla kucagima aldim istemiyor bende hep cimcikledim o kalkmak istedikce cok agladi.kolumu isirdi oda cok uzuldu ve bana ofkelendi.kimseden cit cikmadi.herkes memnun yaramaz cocugu anasi terbiye etti ohhh cok sukur.neden rahat birakmazlar anneleri,cocuklari.ne yapacagimi sasirdim kaldim.minibuste durmuyor diger cocuklar gibi.her cocuk farkli biliyorum ama herkesin tepkisi ayni olmuyor kimisi kiziyor yadirgiyor.cok uzuluyorum ne yapacagimi sasirdim kaldim her aksam bir minibus maceramiz var.
oluyorum resmen vicdan azabindan cok kotuyum.calistigim icin kizim hergun krese gidiyor 4.5 yasinda.hic soz dinlemiyor kresten gelince is yerimde bagira cagira konusuyor kosuyor kaciyor durdan sustan anlamiyor.minibuse biniyoruz minibustede herkesle konusuyor hic susmuyor dun tutturmus oturmuyor ayakta ucretleri topluyor sofore veriyor adam ufleyip pufluyor bana bayan cocugunuzu kucaginiza alin rahatsiz ediyor diyor.insanlar guluyor kizima kiminin hosuna gidiyor.kimi kiziyor.arabanin kapisindan disari sesleniyor gelmek istermisiniz diye.herkese parayi ben vericem diyor yanlislikla veren olursa kiziyor.arac doldu hareket edicek hala ayakta.zorla kucagima aldim istemiyor bende hep cimcikledim o kalkmak istedikce cok agladi.kolumu isirdi oda cok uzuldu ve bana ofkelendi.kimseden cit cikmadi.herkes memnun yaramaz cocugu anasi terbiye etti ohhh cok sukur.neden rahat birakmazlar anneleri,cocuklari.ne yapacagimi sasirdim kaldim.minibuste durmuyor diger cocuklar gibi.her cocuk farkli biliyorum ama herkesin tepkisi ayni olmuyor kimisi kiziyor yadirgiyor.cok uzuluyorum ne yapacagimi sasirdim kaldim her aksam bir minibus maceramiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?