Bazı şeyleri baskılıyorsanız kendisini ispat veya ifade etmek için böyle davranıyor olabilir.bence onu neden böyle yapıyor anlamaya çalışın ve beraber geçirdiğiniz zamanlarda kaliteli zaman geçirin, birlikte faaliyetler yapın. Onu anladığınızı gösterin, kendisini ifade etmesine olanak sağlayınoluyorum resmen vicdan azabindan cok kotuyum.calistigim icin kizim hergun krese gidiyor 4.5 yasinda.hic soz dinlemiyor kresten gelince is yerimde bagira cagira konusuyor kosuyor kaciyor durdan sustan anlamiyor.minibuse biniyoruz minibustede herkesle konusuyor hic susmuyor dun tutturmus oturmuyor ayakta ucretleri topluyor sofore veriyor adam ufleyip pufluyor bana bayan cocugunuzu kucaginiza alin rahatsiz ediyor diyor.insanlar guluyor kizima kiminin hosuna gidiyor.kimi kiziyor.arabanin kapisindan disari sesleniyor gelmek istermisiniz diye.herkese parayi ben vericem diyor yanlislikla veren olursa kiziyor.arac doldu hareket edicek hala ayakta.zorla kucagima aldim istemiyor bende hep cimcikledim o kalkmak istedikce cok agladi.kolumu isirdi oda cok uzuldu ve bana ofkelendi.kimseden cit cikmadi.herkes memnun yaramaz cocugu anasi terbiye etti ohhh cok sukur.neden rahat birakmazlar anneleri,cocuklari.ne yapacagimi sasirdim kaldim.minibuste durmuyor diger cocuklar gibi.her cocuk farkli biliyorum ama herkesin tepkisi ayni olmuyor kimisi kiziyor yadirgiyor.cok uzuluyorum ne yapacagimi sasirdim kaldim her aksam bir minibus maceramiz var.
Bence de kızını bir günlüğüne yürütmen işe yarayabilir. Yorulduğu yerde eğer uslu duracaksa minibüste oturarak eve gidebileceğinizi söyle. Çocuklar bazı şeyleri yaşayarak daha iyi öğreniyor.Eviniz yürütecek mesafede mı, düşünüyorum çocuklarım beni böyle bunaltsa yuruturum onları iyice yorumlanan kadar ve her şikayet etmelerinde de söylerim minibüsteki davranışlarından dolayı yürüdüğümüz u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?