- Konu Sahibi yasemin1976
-
tacize uğrayan kuzenimin annesi büyük teyzem...annem ortanca..küçük teyzem o günlerde eşi ile anneannemde ve hamile....dedem çocuklarına hiç bir şey yapmamış,yapamamış...sorduk,hayır dediler..anneannem aşırı korumacıymış çünkü....iş bu kadar ayyuka çıkmışken saklamazlardı sanırım...anneannem kendi kızlarını korumuş ama torunlarını umursamamış işte....sonuç kuzenim.........dedemin öldüğü gün,bilmiyorum artık insanlar öleceklerini anlıyorlar mı nedir ,küçük teyzemle helalleşmişler....dedem öldükten sonra anneannem 21 yıl küçük teyzemlerde kaldı..bizlere arada gelirdi...yazları da kendi evinde geçirirdi......şimdi yine kendi evinde...annem anneannemin evini tadilat ettirdi..bakıcı buldu...tabi sürekli bakıcı değişiyor anneannemin huysuzluğuna dayanamayıp kaçıyorlar..........
bundan 6-7 yıl önce annemin bir arkadaşının kızı vardı ve annemle çok samimilerdi.. kadın evliydi ve kızı vardı ufak.. neyse bu kadının kocası bana işte aşkım naber, yok aşkım özledim seni yaa.. felan diyodu ben rahatsız oldugum halde pek bişey diyemiyordum ve eşide bu durumdan pek rahatsız değildi.. neyse ben artık bir araya gelmemeye çalıştım fakat bir gün markette karşılaştık.. ben annemleydim o da eşiyle.. bu işte yine başladı sinemaya gidelim senle, eşine yok sen gelme biz aşkımla gidicez felan diye elini omzuma atmalar falan..o an annem bişeler olduğunu hissetti sanırım. adamın elini indirdi omzumdan ve hadi bizim gtmemiz lazım dedik ve gittik. aradan 1 hafta geçti birgün mesaj geldi telefonuma; - aşkım bugün sinemaya gidelim senle, çok güzeel bir film gelmiş.. haber bekliyorum? diye. tabi ben bunu görünce tamam dedim artık yeter. anneme gittim herşeyi anlattım, en başından beri bana böyle davrandığınıu söyledim. annemde aldı numarasını aradı; kimsiniz dedi? o da dedi işte filan abla benim yaa yabancı değil.. ama sesinden belli bozulmuş söylediğim için. bu dedi yaa ben şaka yapmıştımyok bilmem ne annemde ; beni bunları aysuna anlatmak zorunda bırakma, bir daha kızıma yaklaşmayı denersen herşeyi anlatırım, bundan sonrasıyla sen uğraşırsın dedi ve suratına kapattı... ve ben bu adamı bir daha hayatımda görmedim. lafı uzattım neyse kısacası, gerekirse kız kardeşinizle açık açık konuşun. o da durumdan haberdar olsun.. öyle bir tezgah yapar ki kızınızı suçlu duruma düşürür o enişte bozuntusu... o bir adım atmadan siz atın, ve herşeyi anlatın.
Hanimlar sizleri unutmadim birkac yorumlari okudum aksama cevap verecegim az sonra kizimla psikologa gidiyoruz...
Ne büyük iğrençliktir bu tacizlermasum bir çocuğun hayatını karartmak gibi.. ben de buna benzer bir olay yaşamıştım çocukluğumda... bu olayı yaşayan çocuk sahibi annelere çocuğun psikolojisini aktarabilmek adına yazmak istiyorum bir kısmını... çok sevdiğimiz bir komşu amcamız vardı süleyman ismi de ve hala da yaşıyor lanet herif komşumuzla çok samimiydik öte beri almaya sık sık birbirimizin evine giderdik ve bir yaz tatiliydi 10 yaşları civarındayım... evde musluklar bozulmuştu ve benialet çantası almaya komşuya yolladılar ve süleyman amca yalnız evde namaz kılıyor... bekledim bitirdi ve alet çantası var mı amca sizde deyince adam gel dedi yanıma... ve bende başka alet var dedi ki o cümlesini ölsem unutmam beni tuttu zorla öpmeye kalktı hatta ensemden öyle ısırdı ki kan oturdu resmen ( zorla kaçtım o an oradan ve cinsel organını göstermişti ölmüştüm kusmaktan korku panikten günlerce ağladım,korkudan söyleyemedim ve bende büyük travma yarattı bu olay... hatta o gün o adamların evinde balık pişmiş akşamüstü ve o koku bana hep olayı hatırlatıyor ve asla bir yudum bile balık yiyemem ben ne zaman yesem ölesiye kusuyorum sonradan duydum ki o sapık çok kişiye böyle davranışlarda bulunmuş... geberesice sapık hala hayatta ve sabah akşam camide sözde nice insanlara yarattığı travma yetmezmiş gibi insanlar arasında ilah gibi görülen bir dede ve ne acı ki bu olayı ilk kez burda paylaşıyorum hiçkimseye anlatamamıştım.... Allah korusun herkesi bu pisliklerden.....
Ne büyük iğrençliktir bu tacizlermasum bir çocuğun hayatını karartmak gibi.. ben de buna benzer bir olay yaşamıştım çocukluğumda... bu olayı yaşayan çocuk sahibi annelere çocuğun psikolojisini aktarabilmek adına yazmak istiyorum bir kısmını... çok sevdiğimiz bir komşu amcamız vardı süleyman ismi de ve hala da yaşıyor lanet herif komşumuzla çok samimiydik öte beri almaya sık sık birbirimizin evine giderdik ve bir yaz tatiliydi 10 yaşları civarındayım... evde musluklar bozulmuştu ve benialet çantası almaya komşuya yolladılar ve süleyman amca yalnız evde namaz kılıyor... bekledim bitirdi ve alet çantası var mı amca sizde deyince adam gel dedi yanıma... ve bende başka alet var dedi ki o cümlesini ölsem unutmam beni tuttu zorla öpmeye kalktı hatta ensemden öyle ısırdı ki kan oturdu resmen ( zorla kaçtım o an oradan ve cinsel organını göstermişti ölmüştüm kusmaktan korku panikten günlerce ağladım,korkudan söyleyemedim ve bende büyük travma yarattı bu olay... hatta o gün o adamların evinde balık pişmiş akşamüstü ve o koku bana hep olayı hatırlatıyor ve asla bir yudum bile balık yiyemem ben ne zaman yesem ölesiye kusuyorum sonradan duydum ki o sapık çok kişiye böyle davranışlarda bulunmuş... geberesice sapık hala hayatta ve sabah akşam camide sözde nice insanlara yarattığı travma yetmezmiş gibi insanlar arasında ilah gibi görülen bir dede ve ne acı ki bu olayı ilk kez burda paylaşıyorum hiçkimseye anlatamamıştım.... Allah korusun herkesi bu pisliklerden.....
Hanimlar sizleri unutmadim birkac yorumlari okudum aksama cevap verecegim az sonra kizimla psikologa gidiyoruz...
Yasemin'cim seni gönülden tebrik ediyorum...
Yapılacak her şeyi yapmışsın...Kızın da gerçekten iş çığrından çıkmadan sana her şeyi anlatmış iyi ki....Yine gözün üstünde olsun kızının ....
Allah kimsenin başına getirmesin ...
O ne der bu ne der diye yaşamadığın için seviyorum seni....
yaşadıklarınız çok zor ama kızınıza itimadınız ve olayı örtpas etmeyişiniz nedeniyle sizi kutluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?