Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum yardımcı olunnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende kizim olursa adini azra koyucam ins...Zümra duydum gecenlerde azrayada uyuyor

Ben ileri de kızımın ismini Negin koyucam farsça pırlanta demek ayrıca Negin isminde ki kızlar çok güzel olur bi düşünün derim:)))

Esma Asya olabilir sevdiğim bi arkadaşımın ismi Beydanur mesela Beyda ismini de düşünebilirsiniz

Son düzenleme:
Bir arkadasim Esma Ela koymustu..
Esma zaten Azra'ya uygun.. Yanina uyabilecek isim bulmak kolay da siz
Ne tarz isimler begeniyorsunuz o da onemli..

Son zamanlarda Zeynep koyan çok sanırım , ben de Zeynep Elif isimlerini çok severim. Kardeşime elif koydum, kızım olursa da Zeynep koymak istiyorum

Tuğde şımarık bilmis demek ama bayıldığım bir ogrencimin ismi. Simariktan ziyade kendine güveni olan,bilmis bir kız cocugu. Esma tugde olabilir hem kardeşinin isminden eksik yani kalmamış olur guncellikte, isimde de adalet çok önemli kardeşler arası.

Sahra veya Deva.

Esma Liya guzel olur gibime geldi :)

Belinay şle uyumlu Nilay, Seray vs olabilir. Azra ile uyumlu Arya olabilir. Ablasıyla uyumlu isim koyardım ben olsam :) Sağlıkla doğsun bebekcik

Ebrar esma nasıl olur kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…