Bende kizim olursa adini azra koyucam ins...Zümra duydum gecenlerde azrayada uyuyorMerhaba kızlar 6 aylık gebeyim. Belinay Azra adında bi kızım daha var. Bu ikinci gebeliğim. Diğer kızımıza isim ben bulduğum için eşim bunu da kendisinin istediği ni isim olsun istiyor. Esma ismimi takmak istiyor. Bende sadece esma değilde yanına bi isim daha istiyorum. Sizden ricam esma adının yanına güzel bi isim söyler misiniz. Tavsiye edeceğiniz isimleri bekliyorum. teşekkür ederim :))
Oğlumun adı ismiyle buyur ınş.kimsenin begenmemesine rağmen azimle koydum.Ama şimdi isminin ona çok yakıştığını soyluyorlarbir çocuğumuz olursa adı deniz olmalı ister kız ister erkek fark etmez hiç biri.
zeynep ve zehraSon zamanlarda Zeynep koyan çok sanırım , ben de Zeynep Elif isimlerini çok severim. Kardeşime elif koydum, kızım olursa da Zeynep koymak istiyorum
Merhaba kızlar 6 aylık gebeyim. Belinay Azra adında bi kızım daha var. Bu ikinci gebeliğim. Diğer kızımıza isim ben bulduğum için eşim bunu da kendisinin istediği ni isim olsun istiyor. Esma ismimi takmak istiyor. Bende sadece esma değilde yanına bi isim daha istiyorum. Sizden ricam esma adının yanına güzel bi isim söyler misiniz. Tavsiye edeceğiniz isimleri bekliyorum. teşekkür ederim :))
Esma Liya guzel olur gibime geldi :)Merhaba kızlar 6 aylık gebeyim. Belinay Azra adında bi kızım daha var. Bu ikinci gebeliğim. Diğer kızımıza isim ben bulduğum için eşim bunu da kendisinin istediği ni isim olsun istiyor. Esma ismimi takmak istiyor. Bende sadece esma değilde yanına bi isim daha istiyorum. Sizden ricam esma adının yanına güzel bi isim söyler misiniz. Tavsiye edeceğiniz isimleri bekliyorum. teşekkür ederim :))
Belinay şle uyumlu Nilay, Seray vs olabilir. Azra ile uyumlu Arya olabilir. Ablasıyla uyumlu isim koyardım ben olsam :) Sağlıkla doğsun bebekcikMerhaba kızlar 6 aylık gebeyim. Belinay Azra adında bi kızım daha var. Bu ikinci gebeliğim. Diğer kızımıza isim ben bulduğum için eşim bunu da kendisinin istediği ni isim olsun istiyor. Esma ismimi takmak istiyor. Bende sadece esma değilde yanına bi isim daha istiyorum. Sizden ricam esma adının yanına güzel bi isim söyler misiniz. Tavsiye edeceğiniz isimleri bekliyorum. teşekkür ederim :))
Ya Bu kadar olur esmanur yazacaktım ilk yorum esmanur olmuş hem tek isim gibi olur hem de uyumlu kimlik karmaşası na neden olmazEsmanur güzel isim eslinzeynep eliflavin eflinnaz
Aynen ya ama konu Sahibi beğenmedi galibaYa Bu kadar olur esmanur yazacaktım ilk yorum esmanur olmuş hem tek isim gibi olur hem de uyumlu kimlik karmaşası na neden olmaz
Hem Selen hem Lena oluyor birlesimi,bana Selena dizisini hatirlatti hep dalgasini gecerdik dizisi olmasa iyi isim aslindaSelena. Aynı anda hem selin hem leyla hem de nazlı koymuş olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?