sağlıkla gelsinler , adlarıyla yaşasınlar inş...yok yaa
o kadar çok ki
100 erkek bebekten neredeyse 100 efe
bide citos efe var oda çok etkili tabi benim için
benim bebeğimin ismi 'Muhammed Raşit' olacak Allah izin verirse
amin inşaallahsağlıkla gelsinler , adlarıyla yaşasınlar inş...
Ertuğrul nasılefe, doruk , eymen beğendiğim fakat aşırı fazla oldukları için elediğim isimler. siz neden olasın dediniz ki? siz mi koyacaksınız yoksa
Asaf cnm benimki erkek olursa Mustafa Asaf koycm Allah kısmet ederse kız olursa Zeynep su yada Zeynep Miraşuraya bebek ismi sormak için konu açanlara hep kızardım bu da dert mi öff diye , başıma gelince anladımhazır el atmışken erkek ismi de yazıverin kızlar yaaa
benim kızımın adı ecmel :) ecmel esma olabılır mesela cok sevmıstım bu adı :)Merhaba kızlar 6 aylık gebeyim. Belinay Azra adında bi kızım daha var. Bu ikinci gebeliğim. Diğer kızımıza isim ben bulduğum için eşim bunu da kendisinin istediği ni isim olsun istiyor. Esma ismimi takmak istiyor. Bende sadece esma değilde yanına bi isim daha istiyorum. Sizden ricam esma adının yanına güzel bi isim söyler misiniz. Tavsiye edeceğiniz isimleri bekliyorum. teşekkür ederim :))
Cumburlop gibiCuburalp mi hhaha
Biri uydurmus bunu yazmis sitesine herkes inanmis bunun kaynagini biliyormusunuz?buğlem cenneti müjdeleyen melek. arapça kökenli. türk dil yapısına uygun isim koyup koymamak annelerin takdiri tabikide fakat dinen isim olarak konulmasında bir sakınca yok
en kıl olduğum isim "mine " ve " aleyna" .
ikisi de kuranı kerimde geçiyor diyorlar. arkadaşım şeytan da geçiyor onu napicaz??
minenin anlamı " ve " demek.
aleynanin anlami da " üzerine " demek.
haydi şimdi ne cikaralim bundan?
doğru mine güzel ama cevremde bir kac kişi kuranda geçtiği icin koyduğunu söyledi o yüzden herhalde herkez o sebeble koyuyor diye düşünmüştüm ^_^Aleyna gerçekten son derece saçma ve itici..."isim" demek bile gelmiyor içimden.
Mine güzel bir isim ama.
Mine çiçeği var. Diş minesi var... Falan filan.Yani Kuran'da geçiyor diye kullanılan bir isim değil Mine.
doğru mine güzel ama cevremde bir kac kişi kuranda geçtiği icin koyduğunu söyledi o yüzden herhalde herkez o sebeble koyuyor diye düşünmüştüm ^_^
3 çocuktan 6 isim olan geldiCevremde bir tek benimkiler iki isim değil neredeyse. Kendimi uzaylı gibi hissetmeme sebep oluyorlardı.
Bu konuda tek isim diyen çoğunluğu görünce gözlerim yaşardı.
Ne gereği var iki isim. Yeminlen arkadaşların çocuklarına ismiyle seslenecekken soğuk terler döküyorum iki ismini de hatırlamak için. Unutunca da bozuluyorlar ya hu. Üç çocuktan altı isim eve üçer çocuklu üç arkadaşım geldi diyelim 18 isim. Bize de yazık değil mi?
Biri buna dur desin lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?