Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum yardımcı olunnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
şuraya bebek ismi sormak için konu açanlara hep kızardım bu da dert mi öff diye , başıma gelince anladım hazır el atmışken erkek ismi de yazıverin kızlar yaaa
Asaf cnm benimki erkek olursa Mustafa Asaf koycm Allah kısmet ederse kız olursa Zeynep su yada Zeynep Mira

benim kızımın adı ecmel :) ecmel esma olabılır mesela cok sevmıstım bu adı :)

Esma tek başına daha güzel .
anlamı “isim” yanına yakışır anlam bulabilrsinz

Esma nur
Esma eflin
Esma almina
Esma dilan

Olurda bir kiz cocugum olursa ilerde Eylül ismini koymak isterim. Bu ismi ayri seviyorum.

Esma Betül
Esma Buse
Esma Hüsna
Esma Meyra
Esma Sultan

Erkek ismi de :
Yusuf, Bilal, Enes, Hamza, Halit, Halis, Halil Bahadır, Salih, Asım, Asaf, Agâh, Sîna, Eymen, Zübeyr, Yiğit, Burak, Talha....

en kıl olduğum isim "mine " ve " aleyna" .

ikisi de kuranı kerimde geçiyor diyorlar. arkadaşım şeytan da geçiyor onu napicaz??
minenin anlamı " ve " demek.
aleynanin anlami da " üzerine " demek.

haydi şimdi ne cikaralim bundan?

Aleyna gerçekten son derece saçma ve itici..."isim" demek bile gelmiyor içimden.

Mine güzel bir isim ama.
Mine çiçeği var. Diş minesi var... Falan filan. Yani Kuran'da geçiyor diye kullanılan bir isim değil Mine.

Aleyna gerçekten son derece saçma ve itici..."isim" demek bile gelmiyor içimden.

Mine güzel bir isim ama.
Mine çiçeği var. Diş minesi var... Falan filan. Yani Kuran'da geçiyor diye kullanılan bir isim değil Mine.
doğru mine güzel ama cevremde bir kac kişi kuranda geçtiği icin koyduğunu söyledi o yüzden herhalde herkez o sebeble koyuyor diye düşünmüştüm ^_^

2 isim iticiliği... Adı dünya olsun. Dünyanız olsun

Cevremde bir tek benimkiler iki isim değil neredeyse. Kendimi uzaylı gibi hissetmeme sebep oluyorlardı.
Bu konuda tek isim diyen çoğunluğu görünce gözlerim yaşardı.
Ne gereği var iki isim. Yeminlen arkadaşların çocuklarına ismiyle seslenecekken soğuk terler döküyorum iki ismini de hatırlamak için. Unutunca da bozuluyorlar ya hu. Üç çocuktan altı isim eve üçer çocuklu üç arkadaşım geldi diyelim 18 isim. Bize de yazık değil mi?
Biri buna dur desin lütfen....

3 çocuktan 6 isim olan geldi
Ben sizi de düşünerekten tek isimle çağırıyorum:))Kayıtlarda çift isim.Okulda bazıları 2ci isimleriyle sesleniyor.İsimlerinden memnunlar,ama çok güzel zaten adları,çünki hepsini ben seçtim

Koyulan birinci yada Ikinci isim kp kv ismiyse genelde anne baba diger adi kullaniyor ama koymak zorunda kalinmis belliki okulda sen huseyin diyorsun annesi talha diyor hatlar karisiyor sanki karsilikli farkli kisilerden bahsediyormusuz gibi geliyor, birde soy isimleri uzun olanlarin cift isim kullanmasina ne demeli bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…