Günün birinde bir oğlum olursa ismini Kerem koyucam :) En sevdiğim.Murat
Kerem
Ali
Çınar
Deniz
Ben de bunlari cok seviyorum : )
Ben yorum yapmayacağım artık isim konularına ya.sufi affan ve talud var oğullarına isim koymuş arkadaşlarımda. gerçek yani. gerçekten koydular
Ayyy ben şokkkksufi affan ve talud var oğullarına isim koymuş arkadaşlarımda. gerçek yani. gerçekten koydular
Hah tuhaf isimler geliyor simdi. Yeni neler uydurulmus takipteyim
Kendi fikrimi söylüyorum kıracak bişey de söylemiyoruz.şakalaşıyoruz Böyle bişey varsa onlar yorum yapar zaten.Konu sahibesinin de önerilen hiçbir ismi beğenmemesi üstüne de bu ne yav bu ne tarzı yorumlar yazması
Yanlış anlamayın da millet oturup isim önermiş bari aa iyi isim düşünelim filan diyin oturup baya yazıyorlar yok olmaz bu ne bu ne biçim isim diyorsunuz.
Ee madem ne demeye konu açtınız hiçbir ismi beğenmeyeceksiniz?
Ay kızımın adıkız ismi olarak ela ismini çok severim
3 isim koyanlar biliyorum ben ya 2 isim ne ki. Öyle kisa da degil.maşallah nerdeyse Euzu besmele kadar uzunnn ! Bu ne arkadas. Amaç ne hani ? Farkli olmak mi? Ilgi cekmek mi. Saçmalığın dibi yaa !
mete, yağız, kerem aklımda olanlardı ama mert de çok hoşuma gitti. hem yepyeni değişik isimlerden olmasın istiyorum hem kulağa güzel gelsin hem de her 3 çocuktan birinin adı olmasın. doruk, efe , eymen, ömer mesela her 3 çocuktan birinin adı olmuş. çok güzeller ama çok fazla konmuş. keremle yağız da çok var sanki. mete ile mert biraz daha az gibiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?