Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum yardımcı olunnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Esmanın yanına sare olabilir bence .
-Esma Sare gel kızım.
Bence oldu

bence iki isim olacaksa biri uzun olmamalı zira çok yoruyor ilk kızınızın adı çok uzun olmuş bence kısa bir isim seçin bu sefer.
yok çok uuymlu olsun diyorsanız dolunay esma olabilir belinayla uyumlu

Konu sahibesinin de önerilen hiçbir ismi beğenmemesi üstüne de bu ne yav bu ne tarzı yorumlar yazması
Yanlış anlamayın da millet oturup isim önermiş bari aa iyi isim düşünelim filan diyin oturup baya yazıyorlar yok olmaz bu ne bu ne biçim isim diyorsunuz.
Ee madem ne demeye konu açtınız hiçbir ismi beğenmeyeceksiniz?

10 yila kadar Elif, Ayse, Fatma, Hatice, Zehra veya Ahmet, Mehmet, İbrahim, Hasan, Huseyin isminda kimse kalmayacak bence.

Esma tek basina veya Esmanur olabilir bence.

Kendi fikrimi söylüyorum kıracak bişey de söylemiyoruz.şakalaşıyoruz Böyle bişey varsa onlar yorum yapar zaten.

masal nehir koyardım kızım olsa

3 isim koyanlar biliyorum ben ya 2 isim ne ki. Öyle kisa da degil.maşallah nerdeyse Euzu besmele kadar uzunnn ! Bu ne arkadas. Amaç ne hani ? Farkli olmak mi? Ilgi cekmek mi. Saçmalığın dibi yaa !

3 isim koyanlar biliyorum ben ya 2 isim ne ki. Öyle kisa da degil.maşallah nerdeyse Euzu besmele kadar uzunnn ! Bu ne arkadas. Amaç ne hani ? Farkli olmak mi? Ilgi cekmek mi. Saçmalığın dibi yaa !

Evet, tum bu gayretlerin amaci farkli olmak. Bunun icin de - orneklerde goruldugu gibi - ne taklalar atiyorlar. Acaba bu gayreti hayatin diger alanlarinda da gosteriyorlar mi? Hic sanmiyorum.

Esma isminin yanına koyacağınız isim mümkünse 's' harfi barındırmasın çünkü fonetik olarak zor söyleniyor iki. s. yanyana

Benim sıpaların adları ali ve mete
Bir de ilk adları var ama onları demem sana

iki isim... yazık bikere çok kaba çağırılması bile kötü.tercih meselesi tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…