- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
şuraya bebek ismi sormak için konu açanlara hep kızardım bu da dert mi öff diye , başıma gelince anladımhazır el atmışken erkek ismi de yazıverin kızlar yaaa
hakanSon aya kadar karar veremediğimiz için çok iyi anlıyorum
Hazırladığım listeyi paylaşayım, içinde benim oğlanın adı da var:
Utku
Güneş
Deniz
Alp - Alper
Hakan - Kaan
Berat
Yaman
Erdem
Mirza
Egemen - Engin
Oğuzhan
Mehmet Akif
Güven
Uluç
Ali
Kerem
Daha var da çok karışmasın kafan :)
2 sayfadan elemiştik güç bela.
Bu isimlerden sonra sanırım öyle yapacam. Ne isimler çıkmış yaakusura bakmayın ama orijinal olucam diye ilk kızınıza haksızlık etmişsiniz. belinay azra nedir. uzun, söylemesi zor, anlamsız... kız ömrü boyunca ismi ile uğraşacak. ikinci kızınıza aynı kötülüğü yapmayın. esma güzel isim. koyun geçin.
Esma isminin anlami yok ki ama.. Yani "isimler" manasina geliyor.. Anlami olan bi isim tercih edin derim..Merhaba kızlar 6 aylık gebeyim. Belinay Azra adında bi kızım daha var. Bu ikinci gebeliğim. Diğer kızımıza isim ben bulduğum için eşim bunu da kendisinin istediği ni isim olsun istiyor. Esma ismimi takmak istiyor. Bende sadece esma değilde yanına bi isim daha istiyorum. Sizden ricam esma adının yanına güzel bi isim söyler misiniz. Tavsiye edeceğiniz isimleri bekliyorum. teşekkür ederim :))
asel guzrlMerhaba kızlar 6 aylık gebeyim. Belinay Azra adında bi kızım daha var. Bu ikinci gebeliğim. Diğer kızımıza isim ben bulduğum için eşim bunu da kendisinin istediği ni isim olsun istiyor. Esma ismimi takmak istiyor. Bende sadece esma değilde yanına bi isim daha istiyorum. Sizden ricam esma adının yanına güzel bi isim söyler misiniz. Tavsiye edeceğiniz isimleri bekliyorum. teşekkür ederim :))
kusura bakmayın ama orijinal olucam diye ilk kızınıza haksızlık etmişsiniz. belinay azra nedir. uzun, söylemesi zor, anlamsız... kız ömrü boyunca ismi ile uğraşacak. ikinci kızınıza aynı kötülüğü yapmayın. esma güzel isim. koyun geçin.
kriterler hemen hemen tutuyor da benim ek olarak çok da fazla olmasın , bizim zamanımızda sınıfta 3 tane yunus emre vardı meselaÖmer Giray
Mirza
Arın
Aras
Eleye eleye bunlara kadar düşürebilmiştim. Allahım ne stresli günlerdi. Kocaman bir listem vardı her gün fikrim değişiyordu. Kriterlerim; yeni tuhaf isim olmasın klasik ama şık olsun. Emir, Efe türevleri olmasın. Ğ olmasın.
Esma eslem geldi birden aklımaMerhaba kızlar 6 aylık gebeyim. Belinay Azra adında bi kızım daha var. Bu ikinci gebeliğim. Diğer kızımıza isim ben bulduğum için eşim bunu da kendisinin istediği ni isim olsun istiyor. Esma ismimi takmak istiyor. Bende sadece esma değilde yanına bi isim daha istiyorum. Sizden ricam esma adının yanına güzel bi isim söyler misiniz. Tavsiye edeceğiniz isimleri bekliyorum. teşekkür ederim :))
Murathakan
ali
kerem
mehmet de bizim listedekilerden. yaaa nasıl zor seçmek hepsi çok güzel.. teşekkür ederim diğer fikirler için de
Fernando jose vardı o geldi aklıma.maalesef genelde öyle çağırılıyorlar
bir de kızmış bağıran anne düşün mesela balkondan Belinay Azraaaaa şeklinde oluyor
çocuklar anaokulunda da arkadaşlarına iki isimleri ile sesleniyor
işkencenin yeni nesil hali
ömer o kadar fazla ki akrabalarda , kızda da elif ,zeynep ve ayşe. ömer koyarsak her nesilden bir kuzeni ile adaş olacak bir sürü ömer var çünkü. ali de çok fazla.Erkek isminde de Ömer ismini çok seviyorum
sufi affan ve talud var oğullarına isim koymuş arkadaşlarımda. gerçek yani. gerçekten koydularFernando jose vardı o geldi aklıma.
Ay rosalindaFernando jose vardı o geldi aklıma.
Esma illa olacaksa tek başına daha iyi gibi geldi yanına ne gelse yakıştıramadımMerhaba kızlar 6 aylık gebeyim. Belinay Azra adında bi kızım daha var. Bu ikinci gebeliğim. Diğer kızımıza isim ben bulduğum için eşim bunu da kendisinin istediği ni isim olsun istiyor. Esma ismimi takmak istiyor. Bende sadece esma değilde yanına bi isim daha istiyorum. Sizden ricam esma adının yanına güzel bi isim söyler misiniz. Tavsiye edeceğiniz isimleri bekliyorum. teşekkür ederim :))
şuraya bebek ismi sormak için konu açanlara hep kızardım bu da dert mi öff diye , başıma gelince anladımhazır el atmışken erkek ismi de yazıverin kızlar yaaa
Var hatta dolunay soysert var tiyatrocu:)Dolunay diye isim var mı bilmiyorum ama
Belinay
Dolunay
Oldu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?