Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum yardımcı olunnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Esmanur güzel gercekten ve bence esma ismine en cok yakisan bu benim fikrim tabiikide.

Su anda hamileyim kizimiz olursa adi züleyha yada ahsen yada ikiside olabilir bunlar da bizim hosumuza gidenler.

Bide birsey daha diyecegim yorumlarda okuyorum yada gercek hayatda. anneler zor zahmet isim seciyor karnindaki bebegi öyle adlandiriyor öyle hayal kuruyor. Birisine isimi söyleyince bazen krşıdaki kişi bilmeden kırabiliyor o isim hoşuna gitmeyince.

Şuraya hoşlaştığım kız isimlerini de sıralayayım konu sahibine ayıp olmasın :)

Beril
Ayşegül
Zehra
Zeliha
Deniz
Fulden
Aybüke
Melike
Naz
Özden
İpek
Ayça
Yasemin
Mine
İlksevi
Hazan

şuraya bebek ismi sormak için konu açanlara hep kızardım bu da dert mi öff diye , başıma gelince anladım hazır el atmışken erkek ismi de yazıverin kızlar yaaa

Ömer Giray
Mirza
Arın
Aras

Eleye eleye bunlara kadar düşürebilmiştim. Allahım ne stresli günlerdi. Kocaman bir listem vardı her gün fikrim değişiyordu. Kriterlerim; yeni tuhaf isim olmasın klasik ama şık olsun. Emir, Efe türevleri olmasın. Ğ olmasın.

kusura bakmayın ama orijinal olucam diye ilk kızınıza haksızlık etmişsiniz. belinay azra nedir. uzun, söylemesi zor, anlamsız... kız ömrü boyunca ismi ile uğraşacak. ikinci kızınıza aynı kötülüğü yapmayın. esma güzel isim. koyun geçin.

hakan
ali
kerem
mehmet de bizim listedekilerden. yaaa nasıl zor seçmek hepsi çok güzel.. teşekkür ederim diğer fikirler için de

Bu isimlerden sonra sanırım öyle yapacam. Ne isimler çıkmış yaa

Esma isminin anlami yok ki ama.. Yani "isimler" manasina geliyor.. Anlami olan bi isim tercih edin derim..
Ipek
Deniz
Eylül
Zeynep
Nihan
Nihal
Bence bunlar cok zarif ve naif isimler..

asel guzrl

Esma miray derim

Bende ayni seyi dusundum.
Konu sahibi alinma ama zorla oldurmussun gibi ilk kizin ismini.
Esma Nur diyen olmus ama cok agir isim.
Esma koy yanina baska bisey eklemeye gerek yok.

kriterler hemen hemen tutuyor da benim ek olarak çok da fazla olmasın , bizim zamanımızda sınıfta 3 tane yunus emre vardı mesela hepsine lakap takmıştık karıştıkları için. bir sınıfta 3-4 aynı isimli çocuk olmasın

Esma eslem geldi birden aklıma

Ben kiz olsa elif sare koycaktim bayiliyorum bu ismeee :) ama erkege benzetiyorlar :)

Erkek isminde de Ömer ismini çok seviyorum
ömer o kadar fazla ki akrabalarda , kızda da elif ,zeynep ve ayşe. ömer koyarsak her nesilden bir kuzeni ile adaş olacak bir sürü ömer var çünkü. ali de çok fazla.

konu sahibi kızım olsa elif, zeynep , ayşe çok sevdiklerimdendi ama bizde çok var sizde yoksa belki düşünebilirsin

Esma illa olacaksa tek başına daha iyi gibi geldi yanına ne gelse yakıştıramadım Esma isminden vazgeçerseniz kendi beğendiklerimi de belirtmek isterim Nil, Başak, Sedef, Asya, Zümra, Eliz, Ela, Nisan, Defne, Lale
şuraya bebek ismi sormak için konu açanlara hep kızardım bu da dert mi öff diye , başıma gelince anladım hazır el atmışken erkek ismi de yazıverin kızlar yaaa

Yiğit, Ediz, Ege, Ferit, Özgür

Dolunay diye isim var mı bilmiyorum ama

Belinay
Dolunay

Oldu bence
Var hatta dolunay soysert var tiyatrocu:)

Allahım en sevmediğim konu. Herkes yavrusuna istediği ismi koysun tabi ama abidik gubidik börçenaz, sufle eda, pilsannur falan yazık güzel diyalektiğimiz katlediliyor. Çocuklar orijinallik yarışında gibiler halbuki hepsi senin benim gibi insan. Ayşe fatma zeynep'in suyu neden çıktı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…