Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum:( önerilerinizi bekliyorum kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
tuanayı kayınvalidemde dedi çok havalı bi isim ama eşi onuda beğenmiyor zor söyleniyo diyor

Tanem,ceylin,arya,masal :)

Gelecekteki cocuklarimin isimleri :))

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Eşinizle sizin için özel bir anlamı olan bir isim çok güzel olabilir :)

Biz Eylülde tanıştığımızdan kızımız olursa Eylül olsun istiyoruz gibi :)
ay hiç oyle ozel bişeyimiz yok orta okuldaydm ben eşim liseye yeni baslamıştı çocukluk asklarıyızeşimde benim bende eşimin ilk aşklarıyız askerden sonra evlendik zaten:))
beren yada birce... :)

gülbeşeker :))))))))) demişmiydim

ay eşime gülbeşeker koyalım demeyi düşünemiyorum

Son düzenleme:

Tamamen tercih meselesi tabi ki Bir tanıdığımız oğluna ablasının oğlunun adını koydu geçenlerde sanırım o günden beri olağan bakmaya başladım bu durumlara

aden cennet bahcesı demek mıs canım benım bıldıgım öyle arastırmak lazm bazı yerlerde de ad kavmı denıyormus ne alaka anlamadm

Secde çok güzel bi isim :)
Erkekte de yusuf

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay hiç oyle ozel bişeyimiz yok orta okuldaydm ben eşim liseye yeni baslamıştı çocukluk asklarıyızeşimde benim bende eşimin ilk aşklarıyız askerden sonra evlendik zaten:))

Hadi ya benim bir arkadaşımın ismi anne babasının isimlerinin ilk hecesinden oluşuyordu isminin anlamını anlatırken öyle anlatıyordu çok hoşuma gitmişti o yüzden özel anlamı olan isimlere takık oldum Ne güzel upuzun bir ilişki sonrası mutlu bir evlilik :) Allah ağzınızın tadını bozmasın

Bertuğa uyumlu Tuluğ buldum ben
Doğma-doğuş anlamındaymış

Tamamen tercih meselesi tabi ki Bir tanıdığımız oğluna ablasının oğlunun adını koydu geçenlerde sanırım o günden beri olağan bakmaya başladım bu durumlara
evet ondandır:))))
aden cennet bahcesı demek mıs canım benım bıldıgım öyle arastırmak lazm bazı yerlerde de ad kavmı denıyormus ne alaka anlamadm
ay anlamı çok güzelmiş evet arastırmak lazım çünkü hangi isme baksam her sitede ayrı anlamları çıkıyo
evet uyuyoya bi isim çıkıyosa ortaya olabilir ama bizim öyle çıkan bi isim yok :)) amin cnm insallah allah hepimizin mutluluğumuzun ağız tadını bozmasın allah herkezi sevdiğine kavustursun
Secde çok güzel bi isim :)
Erkekte de yusuf

evet çok güzel ama çok dikkatli olmak lazım böyle dini isimlerde kızınca sinirlenince falan

Yazını şimdi okuyorum. Kusura bakma. Benim adım da meryem ve adımı çok seviyorum. Uzun bir isim olduğundan eda, ela gibi kısa bir isim tercih edebilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haa evet doğru:)) ayyy burcu çok hoş bi isim ama koyamam erkek kardesim bi kızı sevdi ayrıldılar hala vazgecemiyo ondan onun adı burcu ((

o zaman aklıma gelen tüm u'lu isimleri sayıyorum ben
Ahu
Cansu
Buğu
Bennu
Banu
Duru(ben sevmiyorum sırf u var diye yazdım )
tıkandım aklıma gelince yine yazarım

Son düzenleme:
o zaman aklıma gelen tüm u'lu isimleri sayıyorum ben
Ahu
Cansu
Buğu
Bennu
Banu
Duru(ben sevmiyorum sırf u var diye yazdım )
tıkandım aklıma gelince yine yazarım
tmm cnm yaz tabi:)))
hüma
nehir
duygu

Nehir
Yağmur

nehir ismi çok hoş en yakınım koydu 3 aylık kızı nehir sure koydu bende koysam benden gördü diycek huyları biraz değişikte

azelya ismi nasıl kızlar çalıkusunda varya anlamı ne acaba netten arartırmak lazım
alya isminin anlamına baktım çok beğendim anlamını kökenide arapça çok hoşuma gitti aklımın bir kösesine yazdım kızlar ) nasıl sizce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…