tuanayı kayınvalidemde dedi çok havalı bi isim ama eşi onuda beğenmiyor zor söyleniyo diyorefla - tuana
Aden benm cok sevdgm bir isim birde simay allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin bebisini :)
amin cnm insallah çok sağolasın...adeni hiç duymadım simayıda yeni doğum yapmış bi arkadasım koydu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tanem,ceylin,arya,masal :)
Gelecekteki cocuklarimin isimleri :))
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.
ay hiç oyle ozel bişeyimiz yok orta okuldaydm ben eşim liseye yeni baslamıştı çocukluk asklarıyızEşinizle sizin için özel bir anlamı olan bir isim çok güzel olabilir :)
Biz Eylülde tanıştığımızdan kızımız olursa Eylül olsun istiyoruz gibi :)
beren yadabirce... :)
gülbeşeker :))))))))) demişmiydim
cnm takılmak degilde sürekli görüşüyoruz oyuzden uzak akraba olsa neyse...eskiden hiç bakmıyolarmış şimdi çok bakıyoruz onun ismi bunun ismi diye rahmetli anneannem anneme kız kardesinin adını koymuş annemin ismi teyzesinle aynı :))
ay hiç oyle ozel bişeyimiz yok orta okuldaydm ben eşim liseye yeni baslamıştı çocukluk asklarıyızeşimde benim bende eşimin ilk aşklarıyız askerden sonra evlendik zaten:))
allahın izni ile bi kızım olucak doğuma 2 ay var isim bakmaya basladım ama hiç içime sinen isim olmadı daha bir kaç öneri var sizce hangisi güzel...birde ben kızım olursa meryem yanınada güzel bi isim koyarım derdım hep o yuzden meryemin yanına 2. isim olucak ve bazıları göbek adını koy ama kimliğe yazdırma diyor tek isim daha iyi diyolar iki isim güzel değilmi ki kızlar...oğlumun adı bertuğ ona uyumluda olabilir olayabilirde anlamı guzel olsun
düşündüğüm isimler
azra
beril
ırmak
hira
ama daha içime sinen yok eşimde azra olsun diyor...baska isim önerilerinizi bekliyorum
evet ondandır:))))Tamamen tercih meselesi tabi kiBir tanıdığımız oğluna ablasının oğlunun adını koydu geçenlerde sanırım o günden beri olağan bakmaya başladım bu durumlara
ay anlamı çok güzelmiş evet arastırmak lazım çünkü hangi isme baksam her sitede ayrı anlamları çıkıyoaden cennet bahcesı demek mıs canım benım bıldıgım öyle arastırmak lazm bazı yerlerde de ad kavmı denıyormus ne alaka anlamadm
evet uyuyoya bi isim çıkıyosa ortaya olabilir ama bizim öyle çıkan bi isim yok :)) amin cnm insallah allah hepimizin mutluluğumuzun ağız tadını bozmasın allah herkezi sevdiğine kavustursunHadi ya benim bir arkadaşımın ismi anne babasının isimlerinin ilk hecesinden oluşuyordu isminin anlamını anlatırken öyle anlatıyordu çok hoşuma gitmişti o yüzden özel anlamı olan isimlere takık oldumNe güzel upuzun bir ilişki sonrası mutlu bir evlilik :) Allah ağzınızın tadını bozmasın
Secde çok güzel bi isim :)
Erkekte de yusuf
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bertuğa uyumlu Tuluğ buldum ben
Doğma-doğuş anlamındaymış
evet uyuyoya bi isim çıkıyosa ortaya olabilir ama bizim öyle çıkan bi isim yok :)) amin cnm insallah allah hepimizin mutluluğumuzun ağız tadını bozmasın allah herkezi sevdiğine kavustursun
Tuluğ Çizgen vardı tiyatrocu ordan aklıma geldituluğmu kız yeni duyuyorum tulum gibi
Zeynep. En sevdiğim isim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tuluğ Çizgen vardı tiyatrocu ordan aklıma geldi
Burcu nasıl ? u'lar tutuyor
haa evet doğru:)) ayyy burcu çok hoş bi isim ama koyamam erkek kardesim bi kızı sevdi ayrıldılar hala vazgecemiyo ondan onun adı burcu((
tmm cnm yaz tabi:)))o zaman aklıma gelen tüm u'lu isimleri sayıyorum ben
Ahu
Cansu
Buğu
Bennu
Banu
Duru(ben sevmiyorum sırf u var diye yazdım)
tıkandım aklıma gelince yine yazarım
hüma
nehir
duygu
Nehir
Yağmur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?