Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum:( önerilerinizi bekliyorum kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Buğlem
Eftal
Ekinsu
Eylül
Rana
Mira
Yazdıklarınızdan yukarıda olanlar bence kötü.
Güzel olanlar defne toprak rüya

asya
nihal:44: ama anlamini bilmiyorum bakin isterseniz

çok güzel isimler buluyosunuz kızlar hepinize çok tesekkür ederim önerilere devam

Burçak,Çağla,Dila,Efsa,Ebru,Gaye,Irmak,İdil,Lale,Öykü,Ümran,Yade,Buse,Derin,Duru,Ekin,Hayal,Masal,Hale,Simay,Miray,Öykü,Rüya,Sıla,Zümra,Yeşim,Eva,Kayra

Birkaç koyulabilecek kulağa hoş gelen isim buldum tekrardan sizin için

asya
nihal:44: ama anlamini bilmiyorum bakin isterseniz
asya aklımda çok kararsızım yaa(

yade çok kibar bi isim magazinde bi futbolcu koymus cocuğuna adını unuttum bilen vardır eşimle çok beğenmiştik oda aklımızda kararsızız aklımdaki isimler bu aralar ; azra,yade,ırmak,asya,hira,beril bunlar baska ne olabilir diye bakıyorum sizlerinde yardımıyla çooook tesekkür ederim

Son düzenleme:
Buğlem
Eftal
Ekinsu
Eylül
Rana
Mira
Yazdıklarınızdan yukarıda olanlar bence kötü.
Güzel olanlar defne toprak rüya

sağol cnm buğlem kuzenim koydu 7 aylık bebişi,defne çok yakın bi akrabamın kızının adı rüyada arkadasım var toprakda koymak günah diyolar ağır gelir çocuğa diyolar

Son düzenleme:

Yade ve Asya ismi çok hoş geliyor kulağa Sizin için birkaç isim daha araştıracağım severim araştırma işlerini yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

Sukeyna ismini çok severim. Hz. Huseyinin kişinin adiymis. Bu isimden çok az var.ben inşaallah nasip olursa koymayi düşünüyorum

ayy cook cook tesekkür ederim cnm

Akasya,Ayça,Esin,Hande,Işıl,İnci,Serpil,Arya,Derin,Mina,Meva,Ebru,Eliz,Hera,Narin,Sare,Şimal,Ahu,Yaprak,Açelya,Armina,Almira,Toprak,Elisa,Asel,Eliza,Eylem aslında daha fazla kafanız karışacak gibi bence içiniz hangisini sevdiyse aklınızda bulunsun bebişinizi kucağınıza aldığınızda içinizden öyle seslenmek gelecektir diyorum

ben hala isim bulamıyorum çok kararsızım kayınvalidemde bi kac kiside hira koy diyolar ama kararsızım meryem isminin yanına yakısırmı sizce kızlar
hangisi olur sizce
meryem mira
meryem hira
meryem azra
meryem mina
meryem sude
kısa isim olması lazım en fazla 4 harf daha yakısır kısa isim meryemin yanına..bu arada sudenin anlamı sürmeli sürülmüş yazıyo ve hz.pergamberin zevcelerinden hz.sude bint-i zem'a (r.a) yazıyo cennette bir ağac ismi,cennette akan ilk su ve cenneteki 7 anahtardan birinin adıymış hangisi doğru acaba çok anlamı varmış ama bu aralar sude ismi kulağıma çok hoş ve kibar geliyo fikrimi değiştiriyolar işte yaa herkez bişey söylüyo bulduğum isimlere oyuzden çok kararsız kalıyorum

Son düzenleme:
yaren olabilir arkadaş anlamına geliyor hem size yarenlik edecek yeni bir evlat oğlunuzada yarenlik edecek yeni bir arkadaş geliyor. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin. Şimdiden Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canımm kelin ilacı olsa başına sürerdi misali :)) ama yinede söyleyeyim seçtiklerinin arasında bende hira ismini kızıma düşünüyorum.. Ama dediğin gibi tam içime sinende yok:/

meryem sude güzel bence :128:
zaten sude ismini kullanacak ve gayet güzel bir isim

Caniiiiiimmmmmm monthummmmmm :) demek prensesinin dogumu yaklasti....sayfalari aglayarak okudum mutluluktan senin adina....hayirlisiyla kucagina da al ins....abicik kardescik hayirli uzuuunn omurleri olsun.....ben hala ugrasiyorum ovulasyondu testti kistti :) Rabbim bana da nasib etsin ins oglusuma isim bulamiyorum diye topik acmayi.....bu arada olurda 3.de kiz olursa ben Fulya koymayi dusunuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol cnm aminn..Yaren evet cok guzel ama en yakin akrabamin kizinin ismi sureklide goruyorum

Son düzenleme:

Ayy sagol cnm benim insallah aminn..rabbim sanada gostersin bu mutlulugu yasatsin insallh en kisa zamanda hamile kalirsin oglusuna

eşinizle ikinizin isimlerinden bir kız ismi türetseniz tabi oluyorsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…