Kızıma sarılsınlar bile istemiyorum.

İnanın kimse eş ailesine bayılmıyordur. Kimisi normal ilişkiler yürütürken, kimisi siz gibi sorun yaşayıp nefret ediyor. Ama kimse kendi ailesi gibi çok sevemez. Kan bağı yok sonuçta..

Ama çocuk ve eş açısından düşünmek gerekiyor. Siz kötü şeyler yaşadınız çocuğunuz değil.
Görüşmelerini engelleme hakkı çocuğunuza kötülük yaptıkları zaman olur ancak.
Seviyorlarsa, diğer torunlar arasında bariz ayrım yapmıyorlarsa, çocuğunuz mutlu oluyorsa müdahale etmeye hakkınız yok.

Benim kişisel telkin yöntemim Allah göstermesin ben genç yaşta ölürsem çocuğuma eşimle birlikte sahip çıkacak koruyup kollayacak insanlar onlar. Tabi kendi ailemle birlikte..
Hayat bu ne göstereceği hiç belli olmaz.

Aile büyükleri içinde olan çocuklar daha avantajlıdır her zaman..

Malesef günümüzde birçok aile böyle değil. Tabiki tüm gelinler melektir demiyorum. Ama iyi de olsan hataların da olsa gençsin. Ve büyüklere sevgiyle kucaklamak düşer diye düşünüyorum. Sizi tebrik ediyorum. İnşallah her zaman böyle uyumlu güzel iletişiminiz devam eder.

Bunu çok iyi ayarlamam lazım. Yoksa işler çok daha kötü olacak. Paylaşımlar sınırlı olmalı yoksa bilemiyorum

Evet haklısınız ama kimseye kızmıyorum. Çoğu kişi yazdıklarında anlamaya çalışmadan yazıyor. Ne yaşadın neden böyle oldu diyen çok az kişi var sanki herkes kötülüğe hepiyi yaklaşıyor tekben kötüyüm gibi bu yüzden de savunuyorum. Hayatınızda yaşadığım sebepler bile mi olsa yok sayarsınız kötüyü diye soruyorum onlara aslında

Öyle olacak zaten. Şimdi hep normal davranmaya devam edeceğim yapacak bir şey yok

Bence çocuklar açısından bakmalısınız,sevilsinler ne güzel,seven taraf varsa sevilen ve mutlu olan tarafta var.
Ben hala ve babaannemi çok severdim,bunun boşluğunu siz dolduramazsınız,ne kadar sevseniz de.
Çocuklarım için de aynısını istedim,size benzer sorunlar yaşamama rağmen uzak tutmadım,ne kadar sevgi gösterdiler tartışılır,fakat en azından çocuklarım bilinçli uzak tuttuğumu düşünmediler,bu da bir şey.

Tabiki yaşadıklarım söylenenlerden çıkardıklarım değil. Çevremdeki insanlar aynı ortamda çok bulunduk hep bana Allah yardım etsin deyipte gittiler. Sadece ben gören değilim anlayacağınız. Söylenenler çok net zaten mesela sen h mutlu olamayacaksın çok kavga edeceksiniz eşinle görürsün bak biz demiştik diyeceğiz deseler siz ne düşünürsünüz bende onu düşündüm aslında

Aynı yerde oturmadaki kuracağımız ilişkiyi eşimle halledebilirim diye düşünüyorum. Bunun dışında anladığınız için beni teşekkürler umarım varsa içimde yanlış bir şey onu da aşarım inşallah

Allah korusun işin birde bu tarafı var dimi çocuğumun gelişimi için onlarla olan mesafe önemli

sizi anliyorum benimkilerde asla torunlari icin kilini kipirdatmaz,kac ay gormeseler yakin mesafedeyiz biz gitmeden asla gelmezler ama lafa gelince kimse onlar kadar sevmezmis.bende ilk zamanlar gicik oluyodum ama umursamiyorum artik sevgi lafla olmuyor

Valla bunu konu sahibini bilmem sma oyle konu sahipleri var ki etrafimizda kus sutuylede beslesen olmsyan gene olmuyor.
Bunu sadece cekenler biliyor
Simfi konu sahibini degil kayinvalidesini dinlesek bide kimbilir o neler anlatirfi.hic bir konuyu tektarafli dinleyerek yorum yapmsmak gerekir.bunu gozlemlerime dayanarak soyluuorum

Yok ben zaten öyle yap böyle yap diyemem ama kızım hissediyor sanki ve onlara çok uzak duruyor ben sanırım sadece mesafe koyup mye dursam şu olacak

Haklı olabilirsin . Gelinlerine herseyi yaşatıp sonrasında torunum torunum diye gezmeleri yok mu .

Allah korusun işin birde bu tarafı var dimi çocuğumun gelişimi için onlarla olan mesafe önemli
Tabiki o kadında görümcem çocuklarına terör estiriyor ders çalışın diye benimkilerde böyle yönlendiriyor diye üzülüyordu
Benim çocuklarımın iyi yere gelmesini istemiyor diyordu
Çok zor çocukları küçük yaştan beri onların yanındaydı ne kadar ben anneleri olsamda onların kurallarına göre yetiştiler diye çok üzülüyordu
O yüzden bakmayın herkesin söylediğine olabildiğince mesafeli olun çocuğunuzu koruyun
Hayatta her şey dosdoğru bir şekilde gitmiyor
Aslında normal olan babaanne dede sevgisi de görmesi ama karşıda anormal tipler olunca bu şekilde karşılık vermek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…