kızımı babasına mı vermeliyim bende mi kalmalı

melegimsin34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
77
14
3
33
Bundan 5 yıl önce insanların dertlerini okur allah yardım etsin derdim bir gun hic buraya yazicagim aklima gelmezdi.esimin cebinden prezervatif dustu beni denemek icin koymus guya neyi deniyosa artik aptal.neyse herseyi problem haline getirip bosanmak istiyo.Bu aksam annemle konustu ve kizinizi alin dedi 15 aylik bir kizim var bende bosanmaya kararliyim yoruldum artik.ama kucucuk bir kizim hayatiyla oynamak istemiyorum yanima alsam calisamam.onlara biraksam sefil olur aklim durdu

Sefil olacağını bildiğiniz yavrunuzu nasıl o insanların eline bırakmak ihtimalini düşünebiliyorsunuz? Yavrunuz daha çok küçük ve anne şevkatine ihtiyacı var. Onu bundan mahrum etmeye hakkınız yok.

Gerekirse gider temizlik yaparsınız yine de bebeğinize bakarsınız.

Ayrıca mahkeme belli bir nafaka tayin eder. Bu kadar karamsar olmayın.

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum

Bunları dogurmadan düşünmeniz gerekiyordu. O yaşta bir çocuk annesiz yarım büyür. Kreşe ver bişeyler yap. Çok ilginçsiniz

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum

Ve bunun için çocuğunuzu mu kullanmak istiyorsunuz? Allah size vicdan ve annelik duygusu versin.

1 aylik bebegim var. Bugunlerde baya bi bunaldim. Esim bu halimi gorunce bugun bana dedi ki "sutunu sag birak, al arabayi al arkadaslarini alisverise cik, sahile falan git, bugun kendine zaman ayir". Esimi o an bogacaktim. Bebegimsiz bir iki saat disarida kalmak ha...

Siz tamamen birakacaksiniz ya inanamadim. Kucucuk bir kiz cocugu. Cocuklar babasiz yaparda annesiz asla. Sakin boyle bir sey dusunmeyin.

Ben kizima karsi ilgisiz degil tam tersi onu canimdan dahada cok seviyorum sadece kafam cok karisik cok uzgunum ne yapicagimi bilmiyorum inan kizimi dogurmadan boyle olucagini bilseydim olurdum kimse bosanmak icin evlenmez lanet olsun onla tanistigim gune

Anası olmayanın babasıda olmaz derler ki buna hepimiz şahit olmuşuzdur...
Sırf eşinizi huzursuz etmek için çocuğunuza bu travmayı yaşatmayı nasıl düşünürsünüz aklım almadı...
Hani desenizki onun imkanları daha iyi ve en az benim kadar şefkatlidir falan o zaman bir nebze anlaşılır...
Kızmayın ama sizi bu duruma getiren eşiniz kadar bencil gördüm...
Allah cc feraset ve basiret versin...

Boşanmayın o zaman, daha kolayı bence bu. İt gibi evin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda...

Şimdi bu adam başkası olmasa bu kadar rahat çek git demezdi. Siz de net konuşun, boşanmak istiyorsa nafaka, tazminat, eviniz ne varsa verecek yok öyle yağma. Beyzade sizden sessiz sedasız gitmenizi istemiş, kabul etmeyin. Ya çocuğun ihtiyaçlarını eşşek gibi karşılayacaksın ya da boşanmam yağma yok diceksiniz.

Çocuğu bırakırsanız atarlar arka odaya yüzüne bakan olmaz. Olan çocuğa olur, ziyan olur sakın yapmayın.

Allah sana akıl fikir ve vicdan versin. Eski kocaya rahat vermemek için el kadar bebeği onlara vereceksin. Hem de başka bir kadın da varmış. El birliğiyle Gül gibi bakarlar artık çocuğa.

Ay sinirim bozuldu gece gece. Ne biçim annesiniz? Bu sebeple çocuk mu verilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…