- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi melegimsin34
-
Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
adam cozum onerisi sunmus1 aylik bebegim var. Bugunlerde baya bi bunaldim. Esim bu halimi gorunce bugun bana dedi ki "sutunu sag birak, al arabayi al arkadaslarini alisverise cik, sahile falan git, bugun kendine zaman ayir". Esimi o an bogacaktim. Bebegimsiz bir iki saat disarida kalmak ha...
Siz tamamen birakacaksiniz ya inanamadim. Kucucuk bir kiz cocugu. Cocuklar babasiz yaparda annesiz asla. Sakin boyle bir sey dusunmeyin.
Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Siz Eşinizi rahat bırakmamak için minicik yavruyu harcayıp kullanacak siniz yaniBoyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Cunku baska biri var ve onla keyif surmesini istemiyorum
Ben daha bebeğimi kucağıma almadım hamileyim ama şu an bile onun için herşeyimi canımıda dahil vermeye hazırım...Siz kocanız rahat etmesin diye nasıl olursa bebeğinizi annesinden mahrum edersiniz hiç anlamadım.Doğurmakla anne olunmuyormuş demekki yazıkBoyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Bundan 5 yıl önce insanların dertlerini okur allah yardım etsin derdim bir gun hic buraya yazicagim aklima gelmezdi.esimin cebinden prezervatif dustu beni denemek icin koymus guya neyi deniyosa artik aptal.neyse herseyi problem haline getirip bosanmak istiyo.Bu aksam annemle konustu ve kizinizi alin dedi 15 aylik bir kizim var bende bosanmaya kararliyim yoruldum artik.ama kucucuk bir kizim hayatiyla oynamak istemiyorum yanima alsam calisamam.onlara biraksam sefil olur aklim durdu
Gercekten cok haklisiniz peki wapsap msjlari mahkeme tarafindan ulasilabilir birsey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?