kızımı babasına mı vermeliyim bende mi kalmalı

Yazık sizin elinize düşen çocuğa diyorum öncelikle. Kocanız sizden sonra başkasıyla rahat etmesin diye kendi çocuğunuzu kullanmayı nasıl düşünebiliyorsunuz? Kimsenin anneliğine laf etmem ama sizdekine " bu nasıl annelik!" demeden geçemedim. Allah o çocuğun yardımcısı olsun. Yazık.

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum

Haydaaa. Seni anlıyorum ama burada amaç kocanın sıkıntıda olmasi değil kızının mutlu olmasi. Sana önerim kocana eziyet etmek istiyorsan boşanma! Ya da çekişmeli boşan. Ne bileyim mali mülkü ne varsa ele geçirmeye çalış vs. Yani kendi intikamını kendin al. Bunu 15 aylık bir bebek üzerinden yapmaya çalışma.

adam cozum onerisi sunmus
bogmayin esinizi teşekkür edin bence

Öncelikle eşinize ve ailesine telefon da watsapp da yazılı hiçbir yerde hakaret etmeyin
Haklı iken haksız olursunuz
Anneniz çalışıyor olabilir
Eğer aileniz Problemli değil ise çocuğunuzun sahipsiz gibi ortada kalmasına göz yummayın
Eşinizin aldattığını telefon dökümanlarından anlayabilir ler bu da size nafakaya bağlatır (ama miktar çok düşük Olur) fakat tazminat alırsınız bu size 1-2 yıl idare eder çocuğunuz konuşmaya başlayınca kreşe verin ve çalışmaya başlayın
Tazminat alırsanız hazıra dağ dayanmaz sözünü unutmayın ve mecbur kalmadıkça harcamayın aileniz den geçinin

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum

İnanamıyorum bir annenin bu cümleyi kurabildiğine. Siz eşiniz rahat etmesin diye evladınızı ona bırakmayı düşünüyorsunuz yani öyle mi? Başkasının başına sarılacak dert olarak mı görüyorsunuz 15 aylık yavruyu? Yazık.

Hepinize tessekkur ederim benimde vicdanim birakmaktan yana degil zaten sadece bunlari haketmiyorum hakedicek ne yaptim bunu dusunuyorum gece gunduz rabbime yalvariyorum ya islah etsin yada kendi hayatimi kurayim yoruldum artik.fazla deger soytariyi kral eder.hattinden fazla deger verdim

Siz Eşinizi rahat bırakmamak için minicik yavruyu harcayıp kullanacak siniz yani çok yazık kusura bakmayın ama !!

Ne mantıksız bir soru?

Esiniz evliligine sahip cikmamis çocuğa mi cikacak?

Yapmanız gereken sey belli, istemiyorsanız bosanmayi mahkemede ben bosanmak istemiyorum dersiniz. Hakim bosamaz zaten.

Gelelim beni istemeyeni bende istemem durumuna.

Öyleyse eşinize size bir ev vermesi ve aylık 1500 Tl odemesi halinde kolayca bosanacaginizi soyleyin. Kabul etmezsen sen bilirsin, yillarca ugrasirsin dersin.

Iyimser olayım dersen makul tazminat ve hakimin bağlayacak oldugu nafaka üzerinden bosanirsin. Cocuga bakacak kimsen yoksa sende kalsin vekaleti, gündüz esine verdiginde kim bakacaksa ona birak aksam al...

Asla.aleyhine olacak bir sey yapma. Kavga, hakaret, cocugun üzerinden herhangi bir olay, esya kacirma vs vs hakliyken suclu olma.

Cunku baska biri var ve onla keyif surmesini istemiyorum

Başka biriyle keyif sürmesin diye intikam uğruna kendi çocuğunuzu mu feda edeceksiniz? Ne kadar bencil bir insansınız.

Bu işin mahkeme boyutunda çocuğunuzun yaşayacakları da var. Kızınızı hâlen emziriyor musunuz bilmiyorum -ki bu detay velayet konusunda size lazım olacak-
öyle eskisi gibi kız anneye, oğlan babaya durumu yok. Eşiniz de sizin gibi saçmasapan intikam ve nafaka ödememek için velayette ısrar eder, mahkeme sürecinde pedagogların çocuğun yaşayacağı yer, ebeveynler ve çocuk üzerinde yapacağı incelemeden çıkacak rapor sizin aleyhinize olur, asgari bakım şartlarını karşılayamaz, hakim karşısında da ısrarcı olmaz iseniz çocuk babaya gider zaten ama bu kafa yapısıyla o çocuk ikinizin yanında da harcanacak.

Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın bulunduğunuz yere bağlı biriminden çocuğunuz için ücretsiz kreş desteği alabilir ve çalışabilirsiniz.

Ayrıca kocanız olacak insan yapacak olsa o küçük evladınızın yanında da yapacak. Çocuk kimsenin cinsel basiretini bağlayacak bir varlık değil.

Siz sadece kendi rahatınızı düşünüyorsunuz. Kocama nasıl hayatı zindan ederim diye avamca şeyler düşünmek yerine sahip olduğunuz sosyal hakları araştırın.

Pes diyorum size!

Psikolojik destek almalısınız. Duygularınız çok karışmış.

Bebeğin sefil olacağını bile bile baba rahat etmesin diye küçücük bir meleği intikam aracı olarak kullanmak sağlıklı bir ruh hali değil.

Nafaka v.s ile bir süre idare edersiniz, o süre zarfında kreş gibi yerler araştırın , bebeğinizle birlikte gidecek.
Hiç olmadı iyi bir iş bulup bakıcı bulursunuz.

Insanlar bebeği elinden alınacak diye kahroluyor, sırf bu yüzden eziyet çekiyor eşinin elinden.
Sakın vermeyin bebeğinizi , çok üzülürsünüz.

O eşiniz layigini bulacaktır.

Ben daha bebeğimi kucağıma almadım hamileyim ama şu an bile onun için herşeyimi canımıda dahil vermeye hazırım...Siz kocanız rahat etmesin diye nasıl olursa bebeğinizi annesinden mahrum edersiniz hiç anlamadım.Doğurmakla anne olunmuyormuş demekki yazık aldatılmak tabiki zor kaldırılamaz birşey ama ne olur buna o yavruyu alet etmeyin

Ben seni anladım ,çoçuğu da alınca sizden kurtulmuş olacak diye düşünuyorsun.
Yapmak istediği herşeyi yapacak,tereyağından kıl çeker gibi hal edecek.
Onun mutlu olması ,seni rahatsız eden.Çünkü istediğini vereceksin.

Ama şöyle düşün canım,kendi duygularını bir kenara bırak.Şu an belki sıkıntı çekeceksin,belki o da korkuğun gibi sefa sürecek.Ama nereye kadar?

Çoçuğun küçük,yarın aklı erdiğinde kimin kendisi için fedakarlık yaptığını görecek.Evladın,böyle onurlu ve dik duran bir anneden gururlanacak belki.Kendisi için cefa çekmiş bir annenin yeri mi olur onda,elinin kiri gibi atan bir babanın mı?

Eşinin rahatlığını vs düşünme.Sana hayrı olmamış ki senden sonra ki eşi ya da sevgilisine hayrı olsun.

Bırak o da bulsun layığını.

Bebeğiniz kocanıza engel olmaz ki yapan yapacağını her sekilde yapar. Siz evlat hasreti çekersiniz, çocuğunuz orda burda sefil olur, psikolojisi bozulur,babaannesine atarlar yavrucağı kocanızda hayatını yaşar. Yani olan en çok kızınıza olur. Yapmayın hırslarınız uğruna kızınızı harcamayın. Koca her zaman bulunur ama Allah herkese evlat nasip etmez.

sırf adam rahat edemesin
diye kızın hayatını harcayacaksiniz
woww müthiş annelik
akıl fikir diliyorum

Gercekten cok haklisiniz peki wapsap msjlari mahkeme tarafindan ulasilabilir birsey mi

Hayır canım. Onu sen ele geçirmeye çalışacaksın. Bence boşanma tekrar denemek istediğini falan söyle. Sonra da takipte kal. Delil buldukça olay çıkarma hep onları belgele topla. Adamı gerekiyorsa takip et. Resim çek vs. Kadını bul, nerede sevisiyorlar vs onları elde etmeye çalış. Bu arada mükemmel bir insan ol. Sonra da sen acarsin boşanma davasını. Kadın belki evlidir falan onun da canını okursun. Hadi bakalım kolay gelsin şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…