- 31 Mart 2016
- 92
- 35
- 8
- 30
- Konu Sahibi melegimsin34
-
Gercekten cok haklisiniz peki wapsap msjlari mahkeme tarafindan ulasilabilir birsey mi
Kız çocuğu annede olmalı. Bu zamanda kız erkek ayırt etmeksizin anne dibinde tutmalı. Allah korusunBundan 5 yıl önce insanların dertlerini okur allah yardım etsin derdim bir gun hic buraya yazicagim aklima gelmezdi.esimin cebinden prezervatif dustu beni denemek icin koymus guya neyi deniyosa artik aptal.neyse herseyi problem haline getirip bosanmak istiyo.Bu aksam annemle konustu ve kizinizi alin dedi 15 aylik bir kizim var bende bosanmaya kararliyim yoruldum artik.ama kucucuk bir kizim hayatiyla oynamak istemiyorum yanima alsam calisamam.onlara biraksam sefil olur aklim durdu
Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Ben kizimi canimdan dahada cok seviyorum insan asla evladina sirt donemez hepinize tessek ederim sadece saglikli dusunemiyorum herkez cocugu esine birak sen onun evde cocuguna bakiyosun biraz burnu surtsun dediler ben normalde kimsenin dedigine bakmam ama kafam cok m fikir edinmek icin yazdim cunku bana da kizimi birakmak cok acimasizca gelio ama esim bana aci cektirmek icin benden alicak biliorum hep kizimi kullandi bana karsi
adam cozum onerisi sunmus
bogmayin esinizi teşekkür edin bence
Yuh! sırf eski kocan rahat olmasın diye el kadar yavruyu sefil olacak bi hayata mi suruleyeceksiniz inşallah çocuğunuz siz de de sersefil olmaz !!Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Ne kadar bencilsin!!Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Anne olan bunları okurken bile gözleri dolararkadas onu sen dogurdun sen emzirdin canindan kanindan senin kokunla buyudu..
nasil bi gece yaninda olmadan uyuyacaksin.
uyuyabilecek misin..acmi tokmu biyeri agriyormu annesini istermi hicmi dusunmeyeceksin.12 aylik kizim var dun oynarken cani yandi sanirim hizli hizli bana dogru atti kendini kucakladim optum sarildim gecti..kim benim gibi sarip sarmalarki onu..annelik bu degil.Allah sana o melegi onu kafana gore kullanman icin degil sevgi sefkatle hayirli bi sekilde buyutesin diye gonderdi..bunu bi an dusunmen bile uzuntu verici..
ya ben kocadan bosanmisim benim yavrum bana sarilip geceleri benimle uyuyor mu sabahlari bana kosuyormu ne yaparsa yapsin umrumda olmaz..Allah duzgun dusuncelerden ayirmasin..
Intikam almak için çocuğunu mu kullancakmış??? Şoklardayım.. Allah akıl fikir versinNe kadar bencilsin!!
Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?