kızımı babasına mı vermeliyim bende mi kalmalı

Ilk başta dedim belki ailesi yanında değil bakacak kimsesi yok ondan soruyo böyle. Meğerse senin amacın çocuğun değil ben rahat edemedim çocukta başına kalsında o da rahat edemesinmiş. Kocan gayet rahat eder zaten çalışacak akşam gelecek çocukta akşama kadar üvey anne elinde azar yiyecek belki dayak derken baba görmeden uyuyacak belki! E kocan rahat sen rahat ya çocuk?? Yazık kuzuya çok üzüldüm gerçekten. Evliliğiniz hep kötüydü belki çocuğuda boşanmayalım diye yaptınız galiba. Aklını başına topla sen annesin kendi rahatından önce kızını düşünmen lazım. Onu birileri rahatsız olsun yada rahat etsin gibi herhangi bir amaç için kullanma lütfen

Ben kizimi canimdan dahada cok seviyorum insan asla evladina sirt donemez hepinize tessek ederim sadece saglikli dusunemiyorum herkez cocugu esine birak sen onun evde cocuguna bakiyosun biraz burnu surtsun dediler ben normalde kimsenin dedigine bakmam ama kafam cok m fikir edinmek icin yazdim cunku bana da kizimi birakmak cok acimasizca gelio ama esim bana aci cektirmek icin benden alicak biliorum hep kizimi kullandi bana karsi

Kız çocuğu annede olmalı. Bu zamanda kız erkek ayırt etmeksizin anne dibinde tutmalı. Allah korusun

arkadas onu sen dogurdun sen emzirdin canindan kanindan senin kokunla buyudu..
nasil bi gece yaninda olmadan uyuyacaksin.
uyuyabilecek misin..acmi tokmu biyeri agriyormu annesini istermi hicmi dusunmeyeceksin.12 aylik kizim var dun oynarken cani yandi sanirim hizli hizli bana dogru atti kendini kucakladim optum sarildim gecti..kim benim gibi sarip sarmalarki onu..annelik bu degil.Allah sana o melegi onu kafana gore kullanman icin degil sevgi sefkatle hayirli bi sekilde buyutesin diye gonderdi..bunu bi an dusunmen bile uzuntu verici..
ya ben kocadan bosanmisim benim yavrum bana sarilip geceleri benimle uyuyor mu sabahlari bana kosuyormu ne yaparsa yapsin umrumda olmaz..Allah duzgun dusuncelerden ayirmasin..

Bak haklisin, var oyle kendini bilmez insanlar bende gordum. Birak cocugu bakamaz sana mecbur olur doner diyen insanları .

Fakat oyle olmaz. Cocugu sana karsi doldururlar. Vazgeçilen olmanin etkisiyle ne deseler inanir. Pisman olursun.

Bir yerlerde çocuğunun oldugunu ve basina neler geldigini bilmeden yasamak hic iyi olmaz, cok uzer seni. Kızgınlık haliye bunlar gelmiyor simdi aklina.

Cocugunu sevdigine inanıyorum. Caresiz kalmaktan korktuğunu da anlıyorum. Ama korkma. Mutlaka bir cikar yol olacak.

Sakin sakin düşün, en doğru karari yine sen verirsin.

Ay rahat ederse etsin ayol...
hatta rahatliktan çatlasın sanane!
Resmen kizini yuk gibi gorup hirsini almaya hazirsinda cocukcazdan da...
hem nerden biliyisun rahat edicegini belki nalet bir hastaliga yakalanacak senden sonra..
geleceği nerden okuyorsun da bu kadar emin ve endişe lisin...
bir kere ceza ceksin istiyorsan nefret etmeyeceksin acini dindireceksin pozitif olacaksin gerisi allaha havale yapacaksin

Maddi olarak yetemeyeceksen bosanmayacaksin. ..yapcak bisey yok

Kimse anne yerini tutamaz
Sefil olacaksa da sizinle olsun
Kızınızın sizd ihtiyacı var
Şimdi tatilde kuşumu birine verirken bile diyorum ki beni arayacak bir hafta. Kıyamıyorum. Siz de kıymayın yavrunuza
Nolacaksa sizinle olsun yeterki annesi yanında olsun.

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Yuh! sırf eski kocan rahat olmasın diye el kadar yavruyu sefil olacak bi hayata mi suruleyeceksiniz inşallah çocuğunuz siz de de sersefil olmaz !!

Bunu bana soyleyenler teyzemler onlarda canavar degil ya bakarlar diyo annemde insan kuzusundan ayrilamazki diyo al kizinida gel bosver diyo

Tabiki de sizde kalmalı annesiyle büyümeli.. bi yokluğunu düşünün bakalım bırakıp gidebilecek misiniz?? Allah yardımcınız olsun

Anne olan bunları okurken bile gözleri dolar

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum

O rahat etmesin diye kızınızı ciğerinizimi feda ediceksiniz . Hangi akla hizmet bu . Bence hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz. Yazık çocuğa üzüldüm şimdi
Hem neden çalışamazsınız ? Sorabilirmiyim .
Anne dediğin çocuğu için ekmeğini taştan bile çıkarır yine bırakmaz . Ben doğum yapınca 2 buçuk yaşındaki kızım evde yanlız kalacak (babasıyla oda) diye içim içimi yerken 1 gün için . Sizin şu söylediğinize İnanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…