Kızımı çok kıskanıyorum

Bizimle kafa bulmaya çalıştığınızı sanmıştım ama yorumlari okuyunca ciddi olduğunuzu anladım. Daha 10 aylık bir bebek bu hanımefendi 10 yaşında değil ki. Sizi nasıl aramak isteyecek küçücük daha. Neyse zamanla aşacağınızı düşünüyorum. Kuzenim de aşırı bağımlıydı şimdi çocuk 4 yaşında annelerine bıraksalar da gezseler diye yer arıyorlar.

Ama size tavsiyem, (üyeliği kapatmışsınız ama bence okuyacaksınız yorumları) çocuğunuzu madem bu kadar seviyor ve düşkünsünüz, onu kendinize bu kadar bağımlı yetiştirmeyin. Kuzenimin oğlu başka yerde kalmaya annesiz yatmaya cok zor alıştı. Hala bile alışmış değil bence ama eskiye göre daha normal eskiden hiç kalamıyordu annesiz. Çocuk biraz serbest olsun sizden ayrı da kalsın insanlara alışsin. Kendini bilmeye başlayınca arayacak zaten merak etmeyin çok küçük daha

Konu sahibi üyelik iptali yapmış. Umarım kendisi ve çocuğu için gerekeni yapar.

Uzun yıllardır terapi görüp bu haldesiniz o zaman siz o terapisti değiştirin bence hatta kim o terapist keske yazsaydınız da gitmeseydik

Konu başlığı yanlış bu kıskanmak değil korumak

Bırakın oynasın sizde nefes alın bir çay kahve için
Ben çok korumacı bir anneyim 18 aylık kızım iki tarafın ailesi gelince hep gozum onda istemediğim şeyleri yapmalarında müdahale ediyorum

Çocuk sodyallessin hep bizi görüyorlar yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…