- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Sanki çocuğun başında duruyorlar neyine bunların çocuğu kaçırmak ya da tehdit etmek ya babamla annem ayrı bosanırken babamda ayrılırsan benden kaçırırım demiş dedim keşke verseydin de bela olsaydım basına 2 güne getirirdi beceremeyipBu arada kamu spotu yapayım bosanırken ve sonrasında çocuğunuzu asla göz önünden ayırmayın. Bosanırken erkekler çok şerefsizleşiyor cocuğu kaçırırlar daha da göremezsiniz. Yasal yollarla da hiçbir şey olmuyor, Rafet el roman denen adam 2 çocuğunu yurtdışına kaçırdı işte o gariban anneye yıllarca çocuklarını göstermedi kimse de bir şey yapam(a)dı. Bu adamın yeri yurdu belli değilmiş zaten, çocuğu da aratmam bile demiş adam hayatta o çocuğu bulamazsın konu sahibesi sakın verme sakın.
Ülke tamamda kızının kişilik özellikleri, senin yanında kalınca maddi olanakları nasıl?Herkese merhaba.Ben 4 yıl önce eşimden ayrıldım.Esi esim geçen sene hollanda ya gitti.Bu sene de oturym aldı.13 yaşında bir kızım var ve onu da yanına almak istiyor.Siz olsaydınız ne yapardınız.Kizim liseyi orada okuyabilir ama benimle 18 yaşına kadar gorusemiyecek.İstedigimiz gibi gidip gelemeyeceğim.Babasina güvenmiyorum.Ama ülkenin durumu da ortada ne yapmalıyım.
hayatının en önemli zamanlarında yanında olan annesi Hollanda eğitim sistemindeki artılardan daha önemli benceHerkese merhaba.Ben 4 yıl önce eşimden ayrıldım.Esi esim geçen sene hollanda ya gitti.Bu sene de oturym aldı.13 yaşında bir kızım var ve onu da yanına almak istiyor.Siz olsaydınız ne yapardınız.Kizim liseyi orada okuyabilir ama benimle 18 yaşına kadar gorusemiyecek.İstedigimiz gibi gidip gelemeyeceğim.Babasina güvenmiyorum.Ama ülkenin durumu da ortada ne yapmalıyım.
Neden yasak olsun ki, ondan küçük yaşta değişim programı ile uçan çocuklar var.Kizim tek basina uçakla gelemez yasak çünkü.Onu kim getirip götürecek.Ben de sürekli gidip gelemem.Malum ekonomik durumlar ve çalışıyorum. Babası oraya giderse onun benimle görüşmesini istemez telefon ile bile gorusturmez.Oyle bir adam çünkü.Cocuk bakmaktan da anlamıyor hiç.Ona duygusal olarak destek olabileceğini düşünmüyorum.
Kızım huysuz kolay arkadaş edinemeyen birisi.Burada kalırsa maddi durumumuz çok da iyi olmayacak istediklerinin hepsini yapacak gücümüz yok öğretmenim ve kirada oturuyorum.Babasi şu anda nafaka gönderiyor ama eğer göndermezsem onu da kesebilir.Ülke tamamda kızının kişilik özellikleri, senin yanında kalınca maddi olanakları nasıl?
Yanlış anlamayın lütfenKızım huysuz kolay arkadaş edinemeyen birisi.Burada kalırsa maddi durumumuz çok da iyi olmayacak istediklerinin hepsini yapacak gücümüz yok öğretmenim ve kirada oturuyorum.Babasi şu anda nafaka gönderiyor ama eğer göndermezsem onu da kesebilir.
Çocuğumun nasıl biri olduğunu sordunuz söyledim.Burada kalırsa oradaki imkanlara sahip olamayacak ama gönlüm gitsin istemiyorYanlış anlamayın lütfenama göndermeye çok gönlünüz varmış gibi hissettim
Yahu kesemez, niye anlamak istemiyorsunuz? Avrupa'da adama gerekirse taş taşıtırlar yine de çocuk nafakasını ödetirler. Açın biraz okuyun kanunlarını haklarınızı. Hepsi Türkçe'ye de çevrilmiş. Hele yeni oturum izni almış, tehlikeye atmak istemez. Çocuk nafakası ödemeyen adam suç işliyordur, gönderiverirler geri. Devlette yasal kaydı oturum izni olan biri kaçamaz, kafasına göre suç işleyemez. Bir dilekçe yazıp e-posta göndereceksiniz o kadar.Kızım huysuz kolay arkadaş edinemeyen birisi.Burada kalırsa maddi durumumuz çok da iyi olmayacak istediklerinin hepsini yapacak gücümüz yok öğretmenim ve kirada oturuyorum.Babasi şu anda nafaka gönderiyor ama eğer göndermezsem onu da kesebilir.
Göndermeyin şu an.Kizim tek basina uçakla gelemez yasak çünkü.Onu kim getirip götürecek.Ben de sürekli gidip gelemem.Malum ekonomik durumlar ve çalışıyorum. Babası oraya giderse onun benimle görüşmesini istemez telefon ile bile gorusturmez.Oyle bir adam çünkü.Cocuk bakmaktan da anlamıyor hiç.Ona duygusal olarak destek olabileceğini düşünmüyorum.
Başka ülkede çok zor ya. Az yiyim ama türkiyede yiyim kafasındayım ben. O ülkeler çok rahat ülkeler bilemiyorumKızım huysuz kolay arkadaş edinemeyen birisi.Burada kalırsa maddi durumumuz çok da iyi olmayacak istediklerinin hepsini yapacak gücümüz yok öğretmenim ve kirada oturuyorum.Babasi şu anda nafaka gönderiyor ama eğer göndermezsem onu da kesebilir.
Hanımefendi niyer okuyucuğu yapıyorsunuz şu anda.Cocugumu gönderecek olsam buraya neden soru sorayım sizleri meşgul edeyim ki.Tabi ki göndermek istemiyorum ama en doğru kararı da vermeye çalışıyorum.Kizimin karşılaşacağı durumların farkındayım.Buradaki egitim sistemi de malum bu benim kafamı karıştırıyor sadece.Adam eğer göndermezsem beni cezalandiracaktir bunu da ilk olarak nafaka ile yapacaktır tabi ki mücadele edeceğim ama uğraşacağım biraz.Yahu kesemez, niye anlamak istemiyorsunuz? Avrupa'da adama gerekirse taş taşıtırlar yine de çocuk nafakasını ödetirler. Açın biraz okuyun kanunlarını haklarınızı. Hepsi Türkçe'ye de çevrilmiş. Hele yeni oturum izni almış, tehlikeye atmak istemez. Çocuk nafakası ödemeyen adam suç işliyordur, gönderiverirler geri. Devlette yasal kaydı oturum izni olan biri kaçamaz, kafasına göre suç işleyemez. Bir dilekçe yazıp e-posta göndereceksiniz o kadar.
Burada huysuz arkadaş edinemeyen bir çocuk, hiç dilini bilmediği ortamda nasıl arkadaş edinecek? En basitinden adet görmeye başlayacak, vücudu şekillenecek. Kim gösterecek kim konuşacak kızınızla bunları? Siz çocuğu başınızdan atmaya çalışıyorsunuz bunun başka açıklaması yok. Bu nasıl bir hissizlik, çocuğun ihtiyaçlarını alamam o halde gitsin babasına. Kızınızı 5 sene görmemeyi bile göze almışsınız, babası konuşturmaz görüştürmez benimle dediniz. Pes doğrusu.
Önceki konularınızda yazdınız, bu adamın nerede olduğunu bile bilmiyordunuz. Türkiye'de mi değil mi öğrenmeye çalışıyordunuz. Sizden de çocuktan da kaçıyordu, nasıl emanet edip göndereceksiniz bu rezil adamın yanına. Bulur evlenecek bir kadın, kızınıza da evde hizmetçilik yaptırırlar. Yazık günah benim de var 13 yaşında kız çocuğum.
Babasıba güvenmiyorsan gönder nasıl dityebiliriz. Gönderme. Üniversiteden sonra gider madem.Herkese merhaba.Ben 4 yıl önce eşimden ayrıldım.Esi esim geçen sene hollanda ya gitti.Bu sene de oturym aldı.13 yaşında bir kızım var ve onu da yanına almak istiyor.Siz olsaydınız ne yapardınız.Kizim liseyi orada okuyabilir ama benimle 18 yaşına kadar gorusemiyecek.İstedigimiz gibi gidip gelemeyeceğim.Babasina güvenmiyorum.Ama ülkenin durumu da ortada ne yapmalıyım.
bence kesinlikle yollama. tam ergenlik dönemi sana çok ihtiyacı olacak. yabancı bir ülke yabancı bir dil annesizlik orada babasından dolayı bir bilinmezlik olacak bunu nasıl kaldırsın o yavrucak. insanın psikolojisi harap olduktan sonra iyi bir eğitim alsa ne almasa ne. biraz büyük olsa 18 olsa filan anlar derim ama şu anda kafasında zaten kavak yelleri anlamlandıramazHerkese merhaba.Ben 4 yıl önce eşimden ayrıldım.Esi esim geçen sene hollanda ya gitti.Bu sene de oturym aldı.13 yaşında bir kızım var ve onu da yanına almak istiyor.Siz olsaydınız ne yapardınız.Kizim liseyi orada okuyabilir ama benimle 18 yaşına kadar gorusemiyecek.İstedigimiz gibi gidip gelemeyeceğim.Babasina güvenmiyorum.Ama ülkenin durumu da ortada ne yapmalıyım.
Göndermeyi düşünüyorum diye bir cümle kurmadım.Burada sadece görüş almaya çalışıyorum.O kadar.Ne akla hizmet göndermeyi düşünüyorsunuz bilemedim.
1. Baba iyi bir baba değil.
2. Giderse görüşemeyeceksiniz.
3. Çocuğunuzun her şeyden önce bir anneye ihtiyacı var.
Ülkenin durumu ortadaymış. Oturur çocuğumla soğan ekmek yerim yine göndermem.
Siz iyi misiniz?
Ben göndermeyi düşünüyorum diye bir cümle kurmadım.Sadece fikir alıp en doğru kararı vermeye calisiyorum.Lütfen vu şekilde yaklaşmayın.Burada bir kişi bile gönderin demiyor hatta asla göndermeyin diyor siz hala düşünüyorum diyorsunuz böyle bir adama güvenip hayret valla ben kızımı haftasonu aynı şehirdeki babasına yollayınca tedirgin oluyorum ne rahat insanlar var şu hayatta.Gönderin madem sizde bakın keyfinize.
Çok zor bir karar demişsiniz yukarlarda. Karar vermeden önce düşünülür.Göndermeyi düşünüyorum diye bir cümle kurmadım.Burada sadece görüş almaya çalışıyorum.O kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?