- 14 Mart 2019
- 208
- 324
- 53
- Konu Sahibi susukunhatun
-
Yok vermiyorum hic vermedim hatta icindeki parabenden dolayiKan ilacı veriyomusunuz,benimde kizim kan ilacina basladiktan sonra böyle aglamalari olmuştu,sonra doktorum 9. aya kadar kesmemi onermişti birakinca geçti o siddetli aglamalari
6 ayindan da degil.bu zmana kadar hep aglardi bende gazdan derdim.son 1 aydirda iyi gibiydi son gunlerde basladi yine.dogdugundan beri 10 yil yaslandim diyorum gercekten asiri huysuzAtak haftasında mı onu hesaplayacaktım.
6 aylık bebekler büyük bir atak geçirir.
Büyük ihtimalle o dönemdesiniz.
Yatmaz ağlar hatta çığlık atar. Huysuz huzursuz olur.
herhagi bir sorunu olsa geceleri de çok bağırır diye düşündüm şimdiNormal.dogmasi gereken tarihte dogdu.yani erken dogum degil.ki oglum erken dogmustu ama hic aglamazdi.
Geceleri cok guzel uyuyor maasallah elhamdulillah.tek tesellim o zaten.devlet hastanesi doktoru birseyi yok dedi.yani profesor filan degildi.
Paraben olmayanlar da var. Kullanın lütfen. Bebekken depolar dolmaz ise ileride o depoları doldurmak çok çokk zor oluyor. Bbeklşkte edinilen depolar çok kıymetliYok vermiyorum hic vermedim hatta icindeki parabenden dolayi
6 ayindan da degil.bu zmana kadar hep aglardi bende gazdan derdim.son 1 aydirda iyi gibiydi son gunlerde basladi yine.dogdugundan beri 10 yil yaslandim diyorum gercekten asiri huysuz
Disleri cikiyodur belki ?Kizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan
Yok hatta gunde 5 6 ya bile varabiliyor bazen.doymadigini sanmiyorum o yuzden.Kabızlık olabilir mi
Kaç günde bir büyük tuvaletini yapıyor?
6 ayindan da degil.bu zmana kadar hep aglardi bende gazdan derdim.son 1 aydirda iyi gibiydi son gunlerde basladi yine.dogdugundan beri 10 yil yaslandim diyorum gercekten asiri huysuz
Doktor kullanın dedi mi peki ?kendi kafanıza göre vermemezlik yapmayın ;içinde paraben olmayan ilaçlar da var .d vitamini veriyor musunuz peki ?Yok vermiyorum hic vermedim hatta icindeki parabenden dolayi
Yok hatta gunde 5 6 ya bile varabiliyor bazen.doymadigini sanmiyorum o yuzden.
Olabilir ama bir anda başladı ise tekrar muhakkak kak bir şey huzursuz ediyor.
İdrar yollarına bakıldı mı?
Idrar yollarida temiz hep goturuyordum zaten genelde kendim istiyorum hatta tahlili.Disleri cikiyodur belki ?
kabus görüyor olabilir mi?Kizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan
Parmaginizla (temiz) alt dislerini yoklayin kabarmismi zaten disse dokundugunuz an aglamaya baslar sıkıntısını ogrenir ona gore hareket edersiniz (dis cikarma icin 6 ay erken degil)Idrar yollarida temiz hep goturuyordum zaten genelde kendim istiyorum hatta tahlili.
Disleride bilmiyorum iste aslinda yeni sayilmaz aglamalari.dogdugundan beri ama artik anlam veremiyorum sadece
İnanın vebşm oğlum da sizin bebeğiniz gibi sayılır.Idrar yollarida temiz hep goturuyordum zaten genelde kendim istiyorum hatta tahlili.
Disleride bilmiyorum iste aslinda yeni sayilmaz aglamalari.dogdugundan beri ama artik anlam veremiyorum sadece
Hep diyorlar ya iki çocuk bir büyür diye. Öyle değilKizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?