- 8 Nisan 2017
- 57.217
- 305.333
- 698
- Konu Sahibi susukunhatun
-
Ben yatırarak emziriyordum uyudugunda usulca yanından kalk orda yatarak uyumaya alışır inşallah :))Kizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan
Bi kere ise yaramisti gerci :) dayanamadim agladim ben aglayinca buyuk oglumda agladi sonra kizim sakinlesti
Size dileyecegim tek sey sabir benim kiz gece,gündüz aglardi o dönemi hatırlamak bile istemiyorum gerçekten çok zordu sebebi yok yada bizde doktorlarda bulamadı nedeniniAynen bende oyleyim su an. ama benim kizim geceleri uyur yani sadece geceleri boyle.demekki 2 3 ay daha sabredecem
Doymadigini sanmiyorum anne sutu aliyor sadece.daha sanki yeni dogum yapmis gibiyim.emmiyor cunku fazla.genelde sinirleniyor birakiyor.sut fazlaligi bile var yani.diger turlu gayet iyi gibi gulmesi hareketleri hatta ayinin ustunde bile.10 gunlukken elimi bile takip ederdi.bilemedim yaaDoymuyor olabilir.sadece anne sütü mü alıyor.
Çocuk doktorları malesef bu durumlarda pek birşey anlamıyor, başka sıkıntıları varsa.
Benzetmek istemem ama benim oğlumda böyleydi, özel bir çocuk.
Ya da başka bir sıkıntısı da olabilir.
Deniyorum ama morariyor artik aglamaktan mecbur aliyorum.normalde aglamiyor yani nefessiz kaliyorçünkü seni kullanıyor , ağlıyarak ,
ben bunu bu yaz kendi yiğenımde denedim genelde bütün çocuklarda denerim kendi kızımda da defalarca denedim ,
hepsi sustu , hee bunun tıpla bir ilgisi varmı bilmiyorum ama susmayan olmadı
Emerek uyuyan bebeklere ozeniyorum.hayatta oyle uyumaz uykusunun arasindayken anca oyle uyur.zaten sinirleniyor hemen herseye emerken. Oda cozum degil maalesefBen yatırarak emziriyordum uyudugunda usulca yanından kalk orda yatarak uyumaya alışır inşallah :))
Sağlıkla büyüsün :))
Tahmini doğması gereken tarih neydi bana bi söyleyin.Kizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan
arabada durmayan bebekle yolculuk nedir o kadar iyi bilirim kiHaklisiniz ama yasadigimiz yerde uzman yok ve buradan 2 saat uzaklikta.arabayada binemiyoruz cunku arabada da ayni sekilde hickirarark agliyor genelde.arabada susturma seceneklerimde fazla olmadigi icin korkuyorum onunla yola cikmaya cesaretim yok yani.2 ayliktan beri hep aglar ama ben hep gazdandir dedim.simdi duzelmesi gerekirken yine ayniek gidaya bile baslamadim daha midesi hassas diye
Kizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan
sen ondan daha çok ağla
emın ol susmaya başlayacak
Bi kere ise yaramisti gerci :) dayanamadim agladim ben aglayinca buyuk oglumda agladi sonra kizim sakinlesti
Bende bebekken cok aglarmışım meğerse kemiklerim birbirine değiyomuş
Dik durduğunda oturduğunda ağlamıyorsa yatırırken ağlıyorsa halâ gazdırKizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan
Yok uyutmuyum diyorum oturtuyorum yada yuzustiu yatiriyom yinede durmuyor katilana kadar agliyor
Tahmini doğması gereken tarih neydi bana bi söyleyin.
Normal.dogmasi gereken tarihte dogdu.yani erken dogum degil.ki oglum erken dogmustu ama hic aglamazdi.arabada durmayan bebekle yolculuk nedir o kadar iyi bilirim ki
yalnız K Kuf arkadaşın belirtmek istediği katılarak ağlayınca bir sorununun olabileceği
6 aylık bir çocuk direk yatırınca katılarak ağlıyorsa şüphe çekebilir
normlade geceleri vs nasıl uyuyor yan mı yatırıyorsunuz?
eşinizden yardım alıp bir şekilde uzmana götürmelisiniz
Bu arada yaşadığınız yerde uzman yok ise size sağlık ocağı doktoru mu bişey yok dedi?
Atak haftasında mı onu hesaplayacaktım.Normal.dogmasi gereken tarihte dogdu.yani erken dogum degil.ki oglum erken dogmustu ama hic aglamazdi.
Geceleri cok guzel uyuyor maasallah elhamdulillah.tek tesellim o zaten.devlet hastanesi doktoru birseyi yok dedi.yani profesor filan degildi.
Alerji olabilir mi acaba? Fazla emmiyor,katılarak ağlıyor,midesi hassas diyorsunuz.alerjik bir durumda olabilir o yüzden uzman birine götürün en azından aklınızda şüphe kalmaz. Yediğiniz birseyden dolayı reflu olabilir mesela reflu yastığı gibi birseyde uyutun olmadı.sonucta ağzı var dili yok ne derdi var anlatamaz biz her ihtimali düşünmeliyiz bu durumda.Doymadigini sanmiyorum anne sutu aliyor sadece.daha sanki yeni dogum yapmis gibiyim.emmiyor cunku fazla.genelde sinirleniyor birakiyor.sut fazlaligi bile var yani.diger turlu gayet iyi gibi gulmesi hareketleri hatta ayinin ustunde bile.10 gunlukken elimi bile takip ederdi.bilemedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?