- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
Hastaliginiz ve bebeğiniz için zararlı mi bilmiyorum ama kedi de alabilirsiniz. Oyun arkadaşı olur o yedikce kendisi de yer falan.. Benim de kedim var evdeki herkes bayılıyor çok seviyoruz onuberaber uyuyorum, aglayinca gelir mirmir yapar, ben hastayken sabaha kadar basımda beklemişti, o hastalanınca bende ağlamiştim uyumamiştim hic. Nasıl güzel. Canım kızım çok seviyorum onuuu (maşallah)Eki Görüntüle 2578308
Taşınmaya kadar verdik bahçeli daire yada müstakil evKızınız çok istese de tüm sorumluluk sizde olacak. Buna emin olun. Sizi ne gibi şeylerin beklediğini iyi düşünün.
Hayvanlar çocuk gibi ilgi isterler. Bir de bebek varmış evde. İlgilenebileceğinizi sanmıyorum.
Ben enine boyuna düşünmeden kararsız bir psikolojiyle hayvan sahiplenmeyi doğru bulmuyorum.
Ben bu sorumluluklar yüzünden hayvan sahiplenmiyorum mesela.
Bir bakayım bende. Sanırım benim kızımda öyle olacak et yemegi olunca neyden yapıldı bu diyor süreklicanım benim ne kadar empatik bir çocuk.
benim kızımda küçükken öyleydi. şimdi vegan asla hayvanları yiyemem diye dolaşıyor. et süt yumurta balık kesinlikle tüketmiyor.
earthlings diye bir belgesel izledi, yaklaşık birbuçuk saat. tabi hepsini bir kerede izleyemedi. yaklaşık hergün on dakikasını izlemeye yüreği dayandı. bunu izleyen zaten hayvanlara başka gözle bakar diyor.
benim içim dayanmadı, izleyemedim.
Oy kuzularimmm masallahhBağışıklığa bire bir kedi köpek. Evde iki köpek bir kedi bahçede 2 köpeğimiz var. Kızım 2.5 yaşında.
Merhabalar.. 4bucuk yaşında kızım var. Uykuyu sevmiyor, yemek yemeyi sevmiyor, yerinde duramıyor.. yemeden nasıl bu kadar hareketli olabiliyor anlamiyorum. Pedogaga götürdüm kagit kalem verdi biseyler yazdirdi sordu oynatti,yasına göre zekasının ileride olduğunu üstüne gitmemi kendi kendine duzelecegini soyledi ama ana yüreği iste yemek yese yeter benim içinşimdide kedi, köpek, kuş, balık,tavşan istiyorum diyor hergun ağlıyor. Camdan kedi görünce dışarda üşüyor ben yemek yemem kedide yemek yemeli yazık diyor. Bi kaç kere çıkardım yemek verdik su verdik hırkasını üzerine örttü ama daha çok istemeye başladı. Geçende avustralya yangınında koalalari gördü çok üzüldü lütfen baba onları getirelim bakalim diye 2 gün ağladı vicdanlı olması hayvanlara karşı sevgisi beni çok mutlu ediyor ama iste o üzülüyor en sonda semender istiyorum dedi belgeselde görmüş ben karaciğer hastasiyim oğlumda prameture doğdu bagisikliligi çok düşük hemen hastalaniyor evde beslememiz doğru değil. Bide bize alistiktan sonrada bisey olursa nasil bırakırım vicdanim el vermez.Ne yapacagimi şaşırdım. Cok uzuluyor hergun agliyor. Ne önerirsiniz
Merhabalar.. 4bucuk yaşında kızım var. Uykuyu sevmiyor, yemek yemeyi sevmiyor, yerinde duramıyor.. yemeden nasıl bu kadar hareketli olabiliyor anlamiyorum. Pedogaga götürdüm kagit kalem verdi biseyler yazdirdi sordu oynatti,yasına göre zekasının ileride olduğunu üstüne gitmemi kendi kendine duzelecegini soyledi ama ana yüreği iste yemek yese yeter benim içinşimdide kedi, köpek, kuş, balık,tavşan istiyorum diyor hergun ağlıyor. Camdan kedi görünce dışarda üşüyor ben yemek yemem kedide yemek yemeli yazık diyor. Bi kaç kere çıkardım yemek verdik su verdik hırkasını üzerine örttü ama daha çok istemeye başladı. Geçende avustralya yangınında koalalari gördü çok üzüldü lütfen baba onları getirelim bakalim diye 2 gün ağladı vicdanlı olması hayvanlara karşı sevgisi beni çok mutlu ediyor ama iste o üzülüyor en sonda semender istiyorum dedi belgeselde görmüş ben karaciğer hastasiyim oğlumda prameture doğdu bagisikliligi çok düşük hemen hastalaniyor evde beslememiz doğru değil. Bide bize alistiktan sonrada bisey olursa nasil bırakırım vicdanim el vermez.Ne yapacagimi şaşırdım. Cok uzuluyor hergun agliyor. Ne önerirsiniz
Sizin karaciğer hastalığınızla ya da oğlunuzun prematüre doğmasıyla hayvan bakmanın ne alakası var anlayamadım? Örneğin bir kedinin aşılarını sağlık kontrollerini yaptırdığınız sürece size ne gibi bir sakıncası olabilir bunu araştırdınız mı? Benim kız kardeşim alerjik astım. Evimizde 2 kedi 4 papağan var. Sürekli onlarla ve asla sakınmıyor. Doktoru hayvanların bakımı yapıldığı sürece sıkıntı olmayacağını söyledi. Kaç senedir gayet iyi. Ama sorumluluk alamayacaksınız, daha sonra vazgeçeceksiniz evinize hiç almayın tabi. Ama kızınızın bu yanını kaybetmeyinMerhabalar.. 4bucuk yaşında kızım var. Uykuyu sevmiyor, yemek yemeyi sevmiyor, yerinde duramıyor.. yemeden nasıl bu kadar hareketli olabiliyor anlamiyorum. Pedogaga götürdüm kagit kalem verdi biseyler yazdirdi sordu oynatti,yasına göre zekasının ileride olduğunu üstüne gitmemi kendi kendine duzelecegini soyledi ama ana yüreği iste yemek yese yeter benim içinşimdide kedi, köpek, kuş, balık,tavşan istiyorum diyor hergun ağlıyor. Camdan kedi görünce dışarda üşüyor ben yemek yemem kedide yemek yemeli yazık diyor. Bi kaç kere çıkardım yemek verdik su verdik hırkasını üzerine örttü ama daha çok istemeye başladı. Geçende avustralya yangınında koalalari gördü çok üzüldü lütfen baba onları getirelim bakalim diye 2 gün ağladı vicdanlı olması hayvanlara karşı sevgisi beni çok mutlu ediyor ama iste o üzülüyor en sonda semender istiyorum dedi belgeselde görmüş ben karaciğer hastasiyim oğlumda prameture doğdu bagisikliligi çok düşük hemen hastalaniyor evde beslememiz doğru değil. Bide bize alistiktan sonrada bisey olursa nasil bırakırım vicdanim el vermez.Ne yapacagimi şaşırdım. Cok uzuluyor hergun agliyor. Ne önerirsiniz
Kediyi kesinlikle tavsiye etmiyorum ciftlesme donemlerinde cok sikintili oluyolar.kisirlastirmak caiz degilmis tuyu desen havalarda ucusuyo benim oglumda tutturdu kedi diye sokaktan aldik 2 ay durdu ciftlesme donemiydi evden kacti cok uzulduk oglumla ikimizde agladik siz bu sikintilari yasamayin diye yazdim simdi sultan papagani aldik cok tatli bisiy kesinlikle tavsiye ediyorum suan omuzumda beraber yaziyoruzMerhabalar.. 4bucuk yaşında kızım var. Uykuyu sevmiyor, yemek yemeyi sevmiyor, yerinde duramıyor.. yemeden nasıl bu kadar hareketli olabiliyor anlamiyorum. Pedogaga götürdüm kagit kalem verdi biseyler yazdirdi sordu oynatti,yasına göre zekasının ileride olduğunu üstüne gitmemi kendi kendine duzelecegini soyledi ama ana yüreği iste yemek yese yeter benim içinşimdide kedi, köpek, kuş, balık,tavşan istiyorum diyor hergun ağlıyor. Camdan kedi görünce dışarda üşüyor ben yemek yemem kedide yemek yemeli yazık diyor. Bi kaç kere çıkardım yemek verdik su verdik hırkasını üzerine örttü ama daha çok istemeye başladı. Geçende avustralya yangınında koalalari gördü çok üzüldü lütfen baba onları getirelim bakalim diye 2 gün ağladı vicdanlı olması hayvanlara karşı sevgisi beni çok mutlu ediyor ama iste o üzülüyor en sonda semender istiyorum dedi belgeselde görmüş ben karaciğer hastasiyim oğlumda prameture doğdu bagisikliligi çok düşük hemen hastalaniyor evde beslememiz doğru değil. Bide bize alistiktan sonrada bisey olursa nasil bırakırım vicdanim el vermez.Ne yapacagimi şaşırdım. Cok uzuluyor hergun agliyor. Ne önerirsiniz
caiz değil derken? Anlayamadım o kısmını.Kediyi kesinlikle tavsiye etmiyorum ciftlesme donemlerinde cok sikintili oluyolar.kisirlastirmak caiz degilmis tuyu desen havalarda ucusuyo benim oglumda tutturdu kedi diye sokaktan aldik 2 ay durdu ciftlesme donemiydi evden kacti cok uzulduk oglumla ikimizde agladik siz bu sikintilari yasamayin diye yazdim simdi sultan papagani aldik cok tatli bisiy kesinlikle tavsiye ediyorum suan omuzumda beraber yaziyoruz
Ilerki sayfalarda detaylı anlattım nedeniniSizin karaciğer hastalığınızla ya da oğlunuzun prematüre doğmasıyla hayvan bakmanın ne alakası var anlayamadım? Örneğin bir kedinin aşılarını sağlık kontrollerini yaptırdığınız sürece size ne gibi bir sakıncası olabilir bunu araştırdınız mı? Benim kız kardeşim alerjik astım. Evimizde 2 kedi 4 papağan var. Sürekli onlarla ve asla sakınmıyor. Doktoru hayvanların bakımı yapıldığı sürece sıkıntı olmayacağını söyledi. Kaç senedir gayet iyi. Ama sorumluluk alamayacaksınız, daha sonra vazgeçeceksiniz evinize hiç almayın tabi. Ama kızınızın bu yanını kaybetmeyin
Sizin karaciğer hastalığınızla ya da oğlunuzun prematüre doğmasıyla hayvan bakmanın ne alakası var anlayamadım? Örneğin bir kedinin aşılarını sağlık kontrollerini yaptırdığınız sürece size ne gibi bir sakıncası olabilir bunu araştırdınız mı? Benim kız kardeşim alerjik astım. Evimizde 2 kedi 4 papağan var. Sürekli onlarla ve asla sakınmıyor. Doktoru hayvanların bakımı yapıldığı sürece sıkıntı olmayacağını söyledi. Kaç senedir gayet iyi. Ama sorumluluk alamayacaksınız, daha sonra vazgeçeceksiniz evinize hiç almayın tabi. Ama kızınızın bu yanını kaybetmeyin
Çok hassas,merhametli ve yaşına göre fazla zekalı çocuğunuz hayvan istiyorsa sahip olmamalı bence.
Bahçeli eve taşınacağınızı söylemişsiniz, doğada bir sürü hayvan var uzaktan beslesin, sevsin. Çok hassas, merhametli ve fazla zekalı bir çocuğa hayvan sahiplenmek iyi gelmez.
Poodle su beyaz kopeklerden degilmi? Kaniş? Nesi anti alerjik kibalık veya belki fenix alabilirsiniz tabi bir semender olamaz ama
poodle da anti alerjik ama zor olur sanıyorum.
Poodle su beyaz kopeklerden degilmi? Kaniş? Nesi anti alerjik ki
Aa evet baktım şimdi cidden öyleymiş. Bir de cok zeki bir ırk o. Sirk köpeği. Egitime baya açık.internette okumuştum az tüy döktükleri için sanıyorum.
merak ediyorsanız araştırın belki yanlış hatırlıyorumdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?