Kızımın kreşinde sene sonu gösterisi için istenen para.

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
23.892
96.184
1.123
Evet kızlar sorunum bu 180 lira isteniyor sizce çok değil mi ? kreşde var nereden baksanız 70 çocuk 12600 lira ediyor..bu kadar ediyor mu bir sene sonu gösterisi...:26:

Evet kızlar sorunum bu 180 lira isteniyor sizce çok değil mi ? kreşde var nereden baksanız 70 çocuk 12600 lira ediyor..bu kadar ediyor mu bir sene sonu gösterisi...:26:

Yıl sonu gösterisini kendileri organize ve finanse edemiyorlarsa ne diye kreş işletiyorlar anlamıyorum ki? Hadi kıyafet falan olur da, neyin parası bu 180 lira?

Bence de biraz uçuk bir rakam.
Ne yapacaklar sanatçı mı çıkaracaklar çocukların gösterisinde o kadar para ile
Bir de biraz düşüncesizlik, veren olur veremeyen olur o parayı... Ne bileyim bana fazla geldi.:44:

Ah kızlar bir bilsem anaokulu+kreş bizim okul yani..Tamam ben bir şekilde öderim bu parayı ama ya ödeyemeseydim çocugum katılamayacak mıydı gösteriye ? Saçma geldi yani..zaten aylık ödenilen istanbulda ki kreş parasını biliyorsunuz..

her kreş kıyafet parası yok gösteri gider parası diye para topluyor ama sizin cocukların kıyafeti elmas taşlı galiba :) bu cidden pahallı olmuş itiraz etseniz grup halinde belki biraz düşer max 100 lira olsun 180 de neymiş

Kıyafet mi diktirecelermiş o paraya?
Tam ne için istediklerini öğrenin bence, kıyafetse sadece modeli öğrenip dışarıdan diktirebilirsiniz.
Biz bir kaç sene önce kuzenimin cadı kostumünü o şekilde yaptırmıştık.

çok fazla istenmiş bir ücret bencede.
Programın içeriğini öğrenin size masraf dökümü vermeleri gerekir.
Yani kıfate şu kadar pasta ikram bu kadar diye.
Paranın üstü kendileine kalır.

verdiğiniz paranın nereye harcanacağını sormalısınız, bu sizin hem hakkınız hem de enayi yerine konmanızı engelleyecek bir önlem. dışarıda bir mekan kiralanacak ve ikramlı olacak sanırım.başka türlü bu kadar masraf kostüme gidiyor olamaz bi açıklamaları olmalı.

Bugün kızımı alırken soracağım uçuk bir meblağ çünkü..hem de tek seferde vereceğim yani ..Höööf heray birşey çıkıyor en az 80 lira ek masraf çıkarıyorlar :)

Geçen sene bir arkadaşımın ilkokula giden oğlunun okuma bayramı için 200 tl istemişlerdi, detaylı açıklama istedi kadın, sınıf annesinden. Meğer öğretmene de tek taş yüzük alınacakmış. Arkadaşım ben sadece gösterinin parasını veririm, tek taştan payıma düşeni ödemem deyince kıyamet kopmuştu. Öğretmen bu olayı duyunca "ne tek taşı" demek yerine, "3-5 kuruş için tartışma yaratmayalım "demişti sadece.

Hööhhh Ne tek taşı yaa? Öğretmene evlenme mi teklif edilecekmiş ki? Allah Allah ne avantacı, iğrenç kişilikte insanlar var

Son düzenleme:
Bence detaylı olarak nereye harcanacığını bildirsinler size. Mekan parasını yansıtmışlar gibi geldi bana. Yalnız çok fazla bir gösteri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…