Kızımın kreşinde sene sonu gösterisi için istenen para.

o çocuklar anaokulu öğrencisi gösteri sırasında bu tarz durumların olması çok normaldir öğretilenleri tam olarak uygulayan da olur, o gün kafasına göre takılan da çocuklar aynı yaş grubunda farklı gelişim düzeylerinde olabilir. sultans of the dance mı izleyeceğinizi umuyordunuz

Son düzenleme:

Para verip hizmet satın alan insan karşılık almak ister. 5-7 yaş grubundan profesyonellik beklemek tabi ki abesle iştigal, ama ortada gayet amatör bir durum varsa serzenişte bulunulması normal. Öğretmen olduğunuz için hassas olabilirsiniz fakat yanlı davranmaktır bunun adı.

ne bekliyordunuz gerçekten
benim 5. Sınıf öğrencilerim bile şaşırdı heyecandan stresten onca insanın önünde olmaktan kaldı ki 2 ay çalıştığımız halde
öğretmenler toplantısında da özel olarak konuşuldu her sınıf bir gösteri hazırlarken ana sınıflar 4-5 gösteri hazırladı sırf sevimli oluyorlar yarım yamalak kendilerince yapıyorlar seyrettiriyorlar diye
siz o okullar nasıl ayakta duruyor sanıyorsunuz
devlet neyi karşılıyor sanıyorsunuz
özel hocalar mı getirtiyolar malzemeleri mi veriyorlar sanıyorsunuz
ülkemizde sağlık ? Okul kitapları? En sonunda meşhur sütler gibi herşey bedava? Mı sanıyorsunuz

tekrar söyleyeyim o gördüğünüz hiçbir şeyi öğretmenler yapmak zorunda değil
2 şiir bir tiyatroyla yapar bitirir
bayram da zaten sizin için değil
çocuklar için ,eğlensinler şenlensinler yılın yorgunluğunu atsınlar
bir de eğer anlatan olursa? O günleri ansınlar diye

250 ise çok iyi ben daha fazla vermiştim tam net hatırlamıyorum ama 500 e yakın gibi bir miktardı hatta 2 taksitle vermiştik. Çok fazla demiştik

uyduruk gösteri dediğiniz olayı öğretmenler ve çocuklarınız büyük emek vererek ortaya çıkarıyorlar ve sizin karşınızda sergiliyolarlar.verilen emeklere yazık

Öğretmensiniz diye neden yanlı davranıyorsunuz? Gelip gördünüz mü bizim gösteriyi? öğretmene çocukların emeğine laf söylemedim ki ben. İstediğiniz gibi anlayıp yanlı davranmayın.

Son düzenleme:
özel biri tutulucaksa eğlendirmek adına ve konferans salonu büyük bir yerdeyse eğer ayrıca kıyafetler taşlı ya da çocukların bir yerine birkaç tane gösterisi varsa 180 tl olabilir
ben devlet anaokulunda anasıfı öğretmeniyim yaklaşık 5 tane gösteri yaptırıcam ama hep uygun kıyafetler seçtim tahminimce en fazla 50 tl olur kıyafetler oda satılık yani kendilerinde kalıcaklar

bu para çok fazla:26:biz sadece 50 lira verdik onu da dans hocası tutuldu ona verdik çocuklara sene başından beri eğitim veriyor cumartesi günü de gösterimiz var bakalım nasıl olacak

Arkadaşım neden genelleme yapıyorsun ki şimdiki öğretmenler diyerek? Evet, her meslek grubunda olduğu gibi bu camiada da yüz karaları var ama bu demek değil ki bütün öğretmenler aynı.

Cok ciddi bir rakam. Benim kizima krese gidiyor. Yilsonu gösterisi yaptilar. 25 lira verdik. Kıyafetler kiralandi. Belediyeye ait bir mekan tutuldu. Barkovizyon gosterisi sonrasinda xocuklarin gösterileri dans ve ufak piyesler yapilmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…