- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
sorma!benim kızım için de üstelik devlet anaokulu olcak!!!sene başından beri her ay 35 tl dans parası aldılar neymiş 23 nisan ve sene sonu gösterisi için.23 nisanı gördük tam bir felaket!!!!!rezalet bi gösteriydi öğretmiş ama kısmi olarak....çocukların biri başka yerde biri başka yerde başka şeyler yapıyor!!!!şok olduk biz tabi çocuklarımıza yansıtmadık.ben maddiyattan kızımı aldım okuldan 1 ay olcak neredeyse...son dans parası yarısı kaldı 17.5 tl veerip vermemekte kararsızım.zira velilerden duydum aralarda provalara yani derslere gelmediği günler olmuş.2 ders parası duruyor benim de ben de onlara mı sayıp vermesem mi diye düşünmeye başladım!!!benim de toplam 245 tutmuş oluyor.....senin ki hadi kreşmiş de bziimkini adı devlet..
o çocuklar anaokulu öğrencisi gösteri sırasında bu tarz durumların olması çok normaldir öğretilenleri tam olarak uygulayan da olur, o gün kafasına göre takılan da çocuklar aynı yaş grubunda farklı gelişim düzeylerinde olabilir. sultans of the dance mı izleyeceğinizi umuyordunuz
sorma!benim kızım için de üstelik devlet anaokulu olcak!!!sene başından beri her ay 35 tl dans parası aldılar neymiş 23 nisan ve sene sonu gösterisi için.23 nisanı gördük tam bir felaket!!!!!rezalet bi gösteriydi öğretmiş ama kısmi olarak....çocukların biri başka yerde biri başka yerde başka şeyler yapıyor!!!!şok olduk biz tabi çocuklarımıza yansıtmadık.ben maddiyattan kızımı aldım okuldan 1 ay olcak neredeyse...son dans parası yarısı kaldı 17.5 tl veerip vermemekte kararsızım.zira velilerden duydum aralarda provalara yani derslere gelmediği günler olmuş.2 ders parası duruyor benim de ben de onlara mı sayıp vermesem mi diye düşünmeye başladım!!!benim de toplam 245 tutmuş oluyor.....senin ki hadi kreşmiş de bziimkini adı devlet..
Kızım için sene başında 250 lira kırtasiye parası vermiştik tamam onu anlıyorum 1 senelik kırtasiye masrafları tutabilir ..Dün göremedim kreş sorumlusunu bugün görüp konuşmayı planlıyorum ..Sanırım parayı paşa paşa vereceğim..
uyduruk gösteri dediğiniz olayı öğretmenler ve çocuklarınız büyük emek vererek ortaya çıkarıyorlar ve sizin karşınızda sergiliyolarlar.verilen emeklere yazık
Biz öğremenlerimize çorap,mendil alırdık:)) ve üstlerimizdeki emeği çok fazladır.Şimdiki öğretmenler hem ben sizin çocuklarınız lamı uğraşacağım diyor açık açık hem de en pahalı hediyeyi istiyor.Yazık günah...
konuyu 3 yillik yaklasik.Fazla.. Alinan seyler hakkinda bilgi isteyin telefonla.
Fazla.. Alinan seyler hakkinda bilgi isteyin telefonla.
özel mi yaEvet kızlar sorunum bu 180 lira isteniyor sizce çok değil mi ? kreşde var nereden baksanız 70 çocuk 12600 lira ediyor..bu kadar ediyor mu bir sene sonu gösterisi...:26:
Fazla.. Alinan seyler hakkinda bilgi isteyin telefonla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?