- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Geçen sene bir arkadaşımın ilkokula giden oğlunun okuma bayramı için 200 tl istemişlerdi, detaylı açıklama istedi kadın, sınıf annesinden. Meğer öğretmene de tek taş yüzük alınacakmış. Arkadaşım ben sadece gösterinin parasını veririm, tek taştan payıma düşeni ödemem deyince kıyamet kopmuştu. Öğretmen bu olayı duyunca "ne tek taşı" demek yerine, "3-5 kuruş için tartışma yaratmayalım "demişti sadece.
Geçen sene bir arkadaşımın ilkokula giden oğlunun okuma bayramı için 200 tl istemişlerdi, detaylı açıklama istedi kadın, sınıf annesinden. Meğer öğretmene de tek taş yüzük alınacakmış. Arkadaşım ben sadece gösterinin parasını veririm, tek taştan payıma düşeni ödemem deyince kıyamet kopmuştu. Öğretmen bu olayı duyunca "ne tek taşı" demek yerine, "3-5 kuruş için tartışma yaratmayalım "demişti sadece.
Benim de yeğenimin sınıfında öğretmenler gününde öğretmenin evine perde yaptırdılar. Bizimkiler itiraz etti katılmadı tabi. Ama bu zamanın öğretmenleri de bir tuhaf olmuş valla. Biz eskiden ufak tefek hediyelerimizi bile kabul ettiremezdik öğretmenimize.
Benim de yeğenimin sınıfında öğretmenler gününde öğretmenin evine perde yaptırdılar. Bizimkiler itiraz etti katılmadı tabi. Ama bu zamanın öğretmenleri de bir tuhaf olmuş valla. Biz eskiden ufak tefek hediyelerimizi bile kabul ettiremezdik öğretmenimize.
Evet kızlar sorunum bu 180 lira isteniyor sizce çok değil mi ? kreşde var nereden baksanız 70 çocuk 12600 lira ediyor..bu kadar ediyor mu bir sene sonu gösterisi...:26:
Devlet anasınıfında, uyduruk bir gösteri için kıyafetler de kiralıktı 70 lira verdik biz. Dans hocası ve kıyafetlerin kira parası olarak açıklandı. Okulun bahçesinde yapıldı. Video falan 85 lirayı buldu. Özel kreşte kesin konferans salonu kiralanır. Ayrıca gösteri daha tematik ve kıyafetler de daha gösterişli şeyler olur bana pek fazla gelmedi. Video resim her şey içindedir. Siz yine de gösterinin içeriğini nerede nasıl olacağını öğrenin. Oğlum kreşe giderken ben istenen paranın detaylarını hep öğreniyordum. Kırtasiye parasını da çok istiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?