Çok mu kızarıklık ? Eğer geçmiyorsa bi doktora gösterin enfeksiyon kapmış olabilir.kızımın kulaklarını deldirdim üçgün oldu biraz kızarık acaba normalmı ilk bebegim 11 aylık kaç güne geçer. Yada NORMALMI ÜÇ GÜNDÜR KIZARIK OLMASI fotoğraflar eklicektim ama nerden ekleniyo bilmiyorum
Katılıyorum!! Bir yaşında kızım teyzesi küpesini pırlanta alcam allah aşkına deldirelim demesine rağmen ( kesinlikle alirda) deldirmiyorum . Sinirlendiğinde sıkıldığında eli kafasına gidiyor zaten çocuğun ne gerek var yani kendi ego ve hevesleri yüzünden çok sinirleniyorum bu durumlardaNiye bu kadar acele ettiniz?? Sırf kendi hevesiniz için canını yakmışsınız çocuğun.
kızımın kulaklarını deldirdim üçgün oldu biraz kızarık acaba normalmı ilk bebegim 11 aylık kaç güne geçer. Yada NORMALMI ÜÇ GÜNDÜR KIZARIK OLMASI fotoğraflar eklicektim ama nerden ekleniyo bilmiyorum
Neden 11 aylık bebeğin kulağı delinir ,benim kızımda 1 yaşına girdi . Aydınlatırmısınızkızımın kulaklarını deldirdim üçgün oldu biraz kızarık acaba normalmı ilk bebegim 11 aylık kaç güne geçer. Yada NORMALMI ÜÇ GÜNDÜR KIZARIK OLMASI fotoğraflar eklicektim ama nerden ekleniyo bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?