Kızımın kulakları bilenler yardım lütfen

Eda clk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
120
36
48
kızımın kulaklarını deldirdim üçgün oldu biraz kızarık acaba normalmı ilk bebegim 11 aylık kaç güne geçer. Yada NORMALMI ÜÇ GÜNDÜR KIZARIK OLMASI fotoğraflar eklicektim ama nerden ekleniyo bilmiyorum

Çok mu kızarıklık ? Eğer geçmiyorsa bi doktora gösterin enfeksiyon kapmış olabilir.

Nerede deldirdin?Yeğenimin klinikte deldirdiler,bir tüp verdiler,kürdanla sık sık sürün diye,bir şikayeti olmadı.O büyük tabi,ondan farkeder mi acaba

alerjik yada iltihap kapmis olabilir.
kupeyi cikarip bi resim yukleyin.
kiziminda istegi uzerine deldirdik 1 hafta ilk delinen kupe kaldi ardindan altin taktik hicbir sikinti olmadi.

kac gun oldu deldireli?

El kadar bebek gunah ya..resmen icim sizladi.
Dis agrisi yetmiyor bide kulak agrisi..zavalli yavru.
Doktorunuza danisin, biz ne desek bos.
Benimde kizim var, 4-5 yasina gelip kendi isteklerini rahatca soylemeden boyle biseye girismeyi dusunmuyorum.

Niye bu kadar acele ettiniz?? Sırf kendi hevesiniz için canını yakmışsınız çocuğun.
Katılıyorum!! Bir yaşında kızım teyzesi küpesini pırlanta alcam allah aşkına deldirelim demesine rağmen ( kesinlikle alirda) deldirmiyorum . Sinirlendiğinde sıkıldığında eli kafasına gidiyor zaten çocuğun ne gerek var yani kendi ego ve hevesleri yüzünden çok sinirleniyorum bu durumlarda

Neden 11 aylık bebeğin kulağı delinir ,benim kızımda 1 yaşına girdi . Aydınlatırmısınız

Kızım sekiz yasında ve şimdi bu konuyu okuyunca aklıma geldiki bizim kızın kulagı delik degil
Nedense hiç aklımıza gelmedi deldirmek

Su gereksiz yorum yapanlari anlamiyorum size ne deldirir deldirmez orasi kimseyi ilgilendirmiyo ben deldirdim nerdeyse 1 ay oluyo bepanten plus yazdi her uyudugunda onu surdum bugun altin kupelerini taktim uyurken cikarttigimda delikleri kirmiziydi ama bi sorun yok normal yani korkmayin

Antibiyotik krem sürün.Rahatlatır.Kızarmışsa alerji yapmıştır takılan küpe.

Evet kulaklarını deldirme hakkını kim size verdi
Bu çocuğun büyüyünce vereceği bir karardır
Buda gelenekti değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…