kızımın kulaklarını deldirdim üçgün oldu biraz kızarık acaba normalmı ilk bebegim 11 aylık kaç güne geçer. Yada NORMALMI ÜÇ GÜNDÜR KIZARIK OLMASI fotoğraflar eklicektim ama nerden ekleniyo bilmiyorum
Çok deildi ve artık geçtiÇok mu kızarıklık ? Eğer geçmiyorsa bi doktora gösterin enfeksiyon kapmış olabilir.
ecza de deldirdimNerede deldirdin?Yeğenimin klinikte deldirdiler,bir tüp verdiler,kürdanla sık sık sürün diye,bir şikayeti olmadı.O büyük tabi,ondan farkeder mi acaba
n olmuştu ama simdi bir hafta oldu ve geçtialerjik yada iltihap kapmis olabilir.
kupeyi cikarip bi resim yukleyin.
kiziminda istegi uzerine deldirdik 1 hafta ilk delinen kupe kaldi ardindan altin taktik hicbir sikinti olmadi.
kac gun oldu deldireli?
hiç dokunmadı fln rahatsız da olmadı bn sadece kızarık oldugu için endişelendim şimdide geçtiKızarıklık çoksa çıkarin küpeyi yazık çocuğa. O acıdıkça ellemiyor mu? Bir de çok küçük küpeyi anlamaz eller, çeker daha fena olmasın.
Hayır hiç dokunmuyorDelinirken takılan küpeler alerji yapmış olabilir.
Antibiyotikli krem alın eczaneden ve altın küpe takın.Fazla elini götürmüyordur inşallah oraya.
Kızarıklık olması normal de çok mu aşırı?
Bu benim kararım bn onun annesiyim acı çekmesine dayanamam zaten sadece kızarık agrısı olsa durmaz dokunuruduEl kadar bebek gunah ya..resmen icim sizladi.
Dis agrisi yetmiyor bide kulak agrisi..zavalli yavru.
Doktorunuza danisin, biz ne desek bos.
Benimde kizim var, 4-5 yasina gelip kendi isteklerini rahatca soylemeden boyle biseye girismeyi dusunmuyorum.
sizene bn istedim deldirdim hiçte pişman deilimNeden 11 aylık bebeğin kulağı delinir ,benim kızımda 1 yaşına girdi . Aydınlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?