Kızımın kulakları bilenler yardım lütfen

Geçmiş olsun annesi,eczanede deliyorlarmıydı,hiç duymamıştım,hijyene dikkat edilmiştir o zaman,geçmiş zaten...
Eczanede deliniyor, hijyene dikkat ederek olur olmadık her yerde deldirmediğiniz sürece kulak deldirmekte sorun yok, bizim çocukluğumuzda kulakları delmek için kulağınızı kremle iyice yumuşatıp ovarak uyuşturduktan sonra yorgan iğnesiyle deliyorlardı, 10-15 gün kulağınızda yorgan ipiyle geziyordunuz, annem cesaret edememiş sanırım, kulaklarım 4-5 yaşına kadar delik değildi, bir gün annemden gizli komşu teyzeme kaçıp 2 dakika da yorgan iğnesiyle kulaklarımı deldirmiştim, kızım bebekken şimdilerde kullanılan aparat yeni yeni çıkmıştı, güvendiğim bir yere gidip kızımın kulaklarını deldirdim, anlamadı bile, iyi ki deldirmişsin diyor çünkü canı çok tatlıdır, 2. kulak deliğini çok istemesine rağmen cesaret edemiyor.

Bayramın kutlu olsun mune
Biz kızımın ve yeğenimin kulaklarını sünnet kliniğinde deldirmiştik mune,kız çocuğuyla oraya girmek biraz garip oluyor tabi
Babaannemler ısırganla anestezi yapıp dikiş iğnesiyle operasyonu tamamlarlarmış

Senin de bayramın mübarek olsun gülüm.
Garip olmaz ya, hijyenik olduğuna kanaat getirilen iyi bir yer olduktan sonra isterseniz sünnet kliniği, ister eczane olsun fark etmez.

Benim kızın kulaklarını hijyenik olduğunu bildiğim işin ehli bir yerde deldirmiştim, delme işlemini hiç anlamadı, alerji kızarma kanama gibi komplikasyon da olmamıştı çok şükür, kulak memesi çok yumuşak bir doku olduğundan anlamıyorsun zaten, kendime 2. kulak deliği de açtırmıştım, 3. yü denedim ama o kıkırdak kısmına geldiğinden dayanamadım 2 gün sonra küpeyi söküp atmıştım kulağımdan

Tabii büyüdükçe kıkırdak sertleşiyor,o bakımdan küçükken yaptırmak avantaj.Benim kızımda yıllarca küpe takmadı,şimdi bujiterilerden çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…