Kızın ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak.

Amin çok sağolun ben mutluyum. Artık kimsenin ne dediğinin bir önemi yok benim için

Benim de oglum 15 aylikken tekrar hamile kaldim. Aralarinda tam iki yas olacak Allahin izniyle. Size tavsiyem boyle insanlari hayatinizda barindirmayin. Kimse kimsenin hayati hakkinda boyle ciddi yorumlar yapamaz. Cok ileri gitmis.
Yaa sizin adınıza çok sevindim. Nasıl peki kaç aylık şuan bebeğiniz. Birkaç kez konumuz okumuştum. Merak ettim şimdi

Amin çok sağolun

Öyle düşünüyorum dün iyice düşündğm zaten. Teşekkür ederim buarada

Sacmalamis siz cocuk olmadan konusursunuz hani anlatir zor oluyor bekle vs der ama hamilesiniz artik boyle negatiflige gerek.yok ve herkesin sabri ayni.olcude degil bende ikinci cocukla bas edemem ama.bakiyorum.ufacik 2-3 cocugu olanlar var demekki yapabilen yapiyor

Tabiki ilgimi azaltmam ama şuan sizin dediğinize arkadaşımın dediği aynı şey değil mi?
Ben size aldirin yada neden aldirmadiniz demedim farkindaysaniz , hamilelikten sanirim fazla agresif yorum yapmissiniz , neticede az yas farki olunca ilk cocuga haksizlik oldugu bir gercek , size cok is dusuyor , ilkinin bu sureci saglikli atlatabilmesi icin cok caba gostermeniz gerekiyor
Benim cocuklarim arasinda 8 yas fark var , ve buyuk olan hayatini 2 doneme ayiriyor mila'dan once ve mila'dan sonra diye , bizler karar verip cocuk yapiyoruz ancak bu karari alirken obur cocugu cok da dusunmuyoruz halbuki en cok onlarin hayati degisiyor ve etkileniyor , bu sureci iyi yonetemeyince de gelsin problemli cocuklar
Ben size dogal olarak kendi gorusume gore yorum yaptim , belki de farkinda olmadiginiz bir noktaya degindim
İki cocuk sahibi olmak zor , hemde cok zor , bebek dogunca anlayacaksiniz ne demek istedigimi

Sakın moralinizi bozmayin bunu soyleyen insanda ne merhamet ne insalik kalmis birine bunlar soylenirmi hemde hamile hic bozmayın moralinizi bebeklerinize odaklanin daha iyi oyun arkadasi olurlar

Yaa sizin adınıza çok sevindim. Nasıl peki kaç aylık şuan bebeğiniz. Birkaç kez konumuz okumuştum. Merak ettim şimdi
Tesekkur ederim. Bebegim su an tam 1,5 yasinda. Henuz doguma var. Tabi o da kardesi olacaginin farkinda degil. Ama onun icin iyi olacagina inaniyorum. Kardesi de erkek olacak. Birlikte oyun arkadasi olurlar artik.

Tesekkur ederim. Bebegim su an tam 1,5 yasinda. Henuz doguma var. Tabi o da kardesi olacaginin farkinda degil. Ama onun icin iyi olacagina inaniyorum. Kardesi de erkek olacak. Birlikte oyun arkadasi olurlar artik.
Aynı cinsiyet olunca daha çok arkadaş olurlar belki. Bakalım bizim nasıl olacak. Hayırlısı olsun belki bu sefer de kız olur.

Tövbeler olsun ,hepsi gdolu beslenmeden herhalde Bence o kişi pek arkadaş değilmiş.

Nasıl saçmalamış,bizim de planlarımız arasında yok 2.çocuk ama her tedbiri alıp gene de hamile kalanlar var.Aklımın bi köşesinde hep var olursa beni çok yorar diyorum ama Allah tan gelen hediye diye düşünürüm.

Başkasının çocuğuna aldır demek ne demek.

Densiz bence

Bu ne saçma bir yorum yahu
İlk olunca başın göğe mi eriyormuş?
Yada tüm dünya tek çocuk yapıp orada bırakmalı mıymış
Nede olsa ikinci üçüncü çocuklar ilk olmayı bilmeyecek

Bu arkadaşın seni çok beter kıskanıyor
Uzak dur bence

Canım ilk çocuk olma duygusu ne olabilir? Olsa olsa fazlaca şımartılma olabilir onun dışında ne artısı var? Ona bakarsan bu çocuk 5 yaşına geldiğinde 2. Çocuğun olsaydı o zaman da 2. Çocuğun hiçbir zaman ilk çocuk olma duygusunu yaşayamadı keşke birinciyi yapmasaydım bu ilk olma duygusunu yaşasaydı mı diyecektik? İlk doğan ilktir ikincisi ikincidir. Ben anlamadım nasıl bir düşünce tarzı var arkadaşının ama böyle sana iyi gelmeyen enerji emici insanlarla görüşme bence. Yaşı yakın olan iki çocuk senin için biraz yorucu olacaktır ama onların ikisi için müthiş bir şey olacaktır merak etme. Birbirlerine oyun arkadaşı olacaklar

Katılıyorum fazla dengesiz bir söylem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…