- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Allah annenşze iyi yardım etmiş çok zorlanmış olsa gerekBen 5 numarayim 6 cimizda var, hepimizin aralarimizda max 2 yas var, cok guzel cocukluk gecirdim. Hic oyle dusunmedim, hatta daha iyi Senden buyuk birinin olmasi guzel duygu...
Amin çok sağolun ben mutluyum. Artık kimsenin ne dediğinin bir önemi yok benim içinBakımının zorluğundan kaygılansanız anlarım ama ilk ve tek çocuk olmanın nesi güzel ki?
Kardeşiyle beraber büyüyecek, paylaşmayı ve şefkati küçüklükten itibaren huy edinecek bundan güzel şey mi olur. Tanımıyorum ama sizin adınıza mutlu oldum . Allah analı babalı büyütsün, kolaylık versin
Yaa sizin adınıza çok sevindim. Nasıl peki kaç aylık şuan bebeğiniz. Birkaç kez konumuz okumuştum. Merak ettim şimdiBenim de oglum 15 aylikken tekrar hamile kaldim. Aralarinda tam iki yas olacak Allahin izniyle. Size tavsiyem boyle insanlari hayatinizda barindirmayin. Kimse kimsenin hayati hakkinda boyle ciddi yorumlar yapamaz. Cok ileri gitmis.
Değil mi ama insan isterse her şeye yeter hemde her şeye2 KIZIM VAR İKİSİDE İLK ÇOCUK GİBİLER ÖLE İLGİLİ,SEVGİ DOLUYUM ONLARA KARŞI.BU BİRAZ ANNEYLE ALAKALI EVET YETİYORUSUN HEMDE BAL GİBİ
Amin çok sağolunArkadaşınız bana çok fesat ve kötü niyetli geldi. Her ne olursa olsun kimsenin kimseye cocugunu aldir neden aldırmadın gibi bir şey söyleme hakkı yok bırak elalemi kocan dahi bunu diyemez. O kadınla iletisiminizi kesin derim. Allah çocuklarınızı sağlıkla sihhatle büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşaAllah
Öyle düşünüyorum dün iyice düşündğm zaten. Teşekkür ederim buaradaManyak kadın
İlki bırak , tek çocuğum
Hiç öyle aman aman bişeyi yok ilk veya tek çocuk olmanın
Kardeş candır
Hele yaşlar yakın olunca
İkiz çocuk doğurmuşçasına zahmetini çekeceksiniz şimdi ama kızınıza en iyi arkadaşını hediye etmiş olacaksınız :)
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin, mutluluklu büyütün meleklerinizi
O arkadaş görünümlü kenafirle de arayı açın bence
Ben size aldirin yada neden aldirmadiniz demedim farkindaysaniz , hamilelikten sanirim fazla agresif yorum yapmissiniz , neticede az yas farki olunca ilk cocuga haksizlik oldugu bir gercek , size cok is dusuyor , ilkinin bu sureci saglikli atlatabilmesi icin cok caba gostermeniz gerekiyorTabiki ilgimi azaltmam ama şuan sizin dediğinize arkadaşımın dediği aynı şey değil mi?
Tesekkur ederim. Bebegim su an tam 1,5 yasinda. Henuz doguma var. Tabi o da kardesi olacaginin farkinda degil. Ama onun icin iyi olacagina inaniyorum. Kardesi de erkek olacak. Birlikte oyun arkadasi olurlar artik.Yaa sizin adınıza çok sevindim. Nasıl peki kaç aylık şuan bebeğiniz. Birkaç kez konumuz okumuştum. Merak ettim şimdi
Aynı cinsiyet olunca daha çok arkadaş olurlar belki. Bakalım bizim nasıl olacak.Tesekkur ederim. Bebegim su an tam 1,5 yasinda. Henuz doguma var. Tabi o da kardesi olacaginin farkinda degil. Ama onun icin iyi olacagina inaniyorum. Kardesi de erkek olacak. Birlikte oyun arkadasi olurlar artik.
Umarim oyle olur :) Allah her seyin hayirlisini versin.Aynı cinsiyet olunca daha çok arkadaş olurlar belki. Bakalım bizim nasıl olacak.Hayırlısı olsun belki bu sefer de kız olur.
Kızlar 12 aylık kızım var. 4+3 hafta hamileyim. Cumartesi öğrendim. Bunu öğrenen yakın bir arkadaşım. Hamilelik şüphem varken bana '' inşallah ikinci olurda benim ne yaşadığımı anlarsın '' dedi. Halbuki ona ben asla yorum yapamadım asla hemde çok şaşırdım böyle deyince. Bu akşam konuştuk hatta az önce. Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak." Bir an çok üzüldüm. Yanlış mı yaptık. Ben bebeklerime yetemeyecek miyim yani? İyi bir anne değil miyim şimdi ben? İki çocuk arasında az yaş olunca birinci bebeğe haksızlık mı oluyor yani?
Bu ne saçma bir yorum yahuKızlar 12 aylık kızım var. 4+3 hafta hamileyim. Cumartesi öğrendim. Bunu öğrenen yakın bir arkadaşım. Hamilelik şüphem varken bana '' inşallah ikinci olurda benim ne yaşadığımı anlarsın '' dedi. Halbuki ona ben asla yorum yapamadım asla hemde çok şaşırdım böyle deyince. Bu akşam konuştuk hatta az önce. Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak." Bir an çok üzüldüm. Yanlış mı yaptık. Ben bebeklerime yetemeyecek miyim yani? İyi bir anne değil miyim şimdi ben? İki çocuk arasında az yaş olunca birinci bebeğe haksızlık mı oluyor yani?
Katılıyorum fazla dengesiz bir söylem olduTövbeler olsun ,hepsi gdolu beslenmeden herhaldeBence o kişi pek arkadaş değilmiş.
Nasıl saçmalamış,bizim de planlarımız arasında yok 2.çocuk ama her tedbiri alıp gene de hamile kalanlar var.Aklımın bi köşesinde hep var olursa beni çok yorar diyorum ama Allah tan gelen hediye diye düşünürüm.
Başkasının çocuğuna aldır demek ne demek.
Densiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?