Kızın ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak.

Cinsiyetleri nedir peki merak ettim yorum için teşekkür ederim. Zorlanacağım ama annem ve eşim yardımcı sağolsunlar onlarla beraber büyür gider sanırım o da

Büyük olan erkek küçük olan kız. Yardımcın varsa hiç korkma o zaman. Sağlıkla alırsın kucağına İnşallah :)

ya bazı insanların ne utanmaz kalın derisi var şaşırıyorum, yüz vermeyin şöyle insanları bi bozun yahu. bu ne cürret?

Hayır neden haksızlık olsun en iyi arkadaşı geliyor dünyaya Allah vermiş size onu nasip etmiş

Allah aşkına o insanı hayatından çıkar.. Benim oğlum 13 aylıkken Hamile kaldım. Kaygılarını yaşadım. Düştü sonra neyse de o vakit bazı gereksizler de bana kağanın pabucu dama atılacak.,cocuk olamadan abi olacak diyip beni cok üzmüşlerdi.. Allahım erkenden verdin ama yapabilecekmiyim dedim oğlumu izleyip ona haksızlık ettiğimi düşündüm... Hep o gereksizlerden ötürü... Şimdi ise olsun diye yalvarıyorum.. O gereksizler bebeğim düştüğünde neyse Kağan da küçüktü zaten dedi geçti olan bana oldu. Anne olan sensin kimse yorum yapamaz izin verme

Sadece mutlu olun zaten. Benim çok yakın bir akrabamın on senedir olmuyor ve yaşıtız dört beş defa tüp bebek oldu ve tutmuyor çok üzülüyoruz ama elden bişey gelmiyor birde onları düşünün ilki tutmuştu sonra düştü hatta tuttuğunda doktor ikiz olma olasılığı var deyince havalara uçmuştu. Ama düşünce onun yaşadığı acıyı ben düşünemiyorum bile Rabbim isteyen herkese versin inş

Bana biri böyle bir cümle kursa direkt üstünü çizerim densize bak

İkinci çocuğun lafını beddua eder gibi kullanan, manevi duygusu bu kadar yüksek bir durumdan, evlattan, hemen atılabilecek bir çöpmüş gibi "aldırmadın mı" diye alelade bahsedebilen, bu kadar duygu yoksunu, patavatsız, akılsız bir insanın söylediklerini mi umursuyorsunuz? Şu yazdığınız tek paragraf bile kadından tiksinmeme yetti, bir de siz bu mahlukla zaman mı geçiriyorsunuz? Bir silkelenin bence. Ayrıca ilk çocuk olma duygusu nedir? Çok gerekli, yaşayınca çocuğu muhteşem bir insana dönüştürecek bir duygu mudur? O zaman ikiz, üçüz doğanlar hayata 1-0 yenik başlıyor bu mantıkla. Ne alakası var. Anne aklı başında bir insansa onun sevgisi tüm çocuklarına yeter. Ayrıca kardeş de muhteşem bir şeydir. Yaş aralıkları çok yakın olduğu için muhtemelen çok zorlanacaksınız ama diğer yandan birlikte paylaşacak çok şeyi olan iki varlığın büyümesine şahit olacaksınız. Muhteşem bir şey...

bu arkadaşın gizliden senin düşmanın mı?

Artık bende öyle düşünüyorum beraber büyürler giderler. Ben kardeşten çok arkadaş olurlar belki

Son birkaç gündür öyle düşünüyorum en azından kıskançlık olmayacak farkında olmadan arkadaş olacak

kardeşimle aramda 13 ay var ve o benim bu dünyadaki en iyi arkadaşımmm

Amin çok sağolun. Bence de kızıma zaten fazla efor harcıyorum şuan da da bir şey değişmeyecek. Ben zaten elimden gelenin fazlasını yapıyırum. Evet zor olacak ama sonra güzel olacak her şey

Amin çok sağolun. Siz peki yaşadınız mı hiç veya insan yetişebiliyor mu ikisine de

bu arkadaşın! niye bu kadar öfkeli?
sen doğurana kadar seni yer bitirir bu.
ufak ufak uzaklaş..
Neden böyle cidden anlam veremedim. Evime durumuma her şeye birçok laf söylemeye başladı. Yeni ev aldık ve aldığımız ev çok beğenilen bir ev. Buna bile demediğini bırakmadı geçen alla alla ben herhalde abartıyorum derken bu oldu neden bu öfke anlamdım ama öfkesiyle baş başa açkalaın artık

Bebeğim doğduğunda kızım 20 aylık olacak belki cidden birçok şeyi atlatmış oluruz uyku tuvalet her şey azalır tek şey beraber bakmak kalır diğer bebeğe

İlk cocuk olma duygusu mu? Kızım 17 aylık 22 haftalık hamileyim isteyerek oldu. Cocuklarım arasında bu ablan o küçük bu büyük diye bile ayrım yapmak istemiyorum cunku. İkisi de birbirinin kardeşi. Biri ilk dogdu biri ondan sonra diye ayrıcalıklı olmayacak hiçbiri.Bunu dusunen arkadasınız ya kendisi cocukken cok ezilmiştir ya da kendisi cocukları arasında denge kuramamıs cok ezmiştir. Hiç üzülmeyin.Baska abuk sabuk konusmaları varsa da arkadaslıgınızı kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…