Kızın ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak.

Bebeğim doğduğunda kızım 20 aylık olacak belki cidden birçok şeyi atlatmış oluruz uyku tuvalet her şey azalır tek şey beraber bakmak kalır diğer bebeğe
Benim de oglum dogdugunda kızım 22 aylık olacak.İsteyerek hamile kaldım. Keske daha önce kalsaydım diyorum hatta

Yakın arkadaşım olduğunu düşündüğüm için anlatırdım her şeyi fakat arkadaşım değilmiş. Ciddi üzdü beni. Ben onu hiç üzmedim mesela hiç laf etmedim
Ben sana birşey diyeyim mi,iyi arkadaşımdı diyorsun ya,bazı arkadaş geçinenler sırf çevrende olmak,herşeyini bilmek,içten içe bilenmek,çaktırmadan kötülüğünü kusmak için arkadaşlık ediyorlar.
Her sıkıntısını paylaştığım,içini bana rahatça dökebilen,teklif beklemeden yardımına koştuğum birisinin yaptığı bir münasebetsizlik beni kendime getirdi,kendisini sessizce ve tereddütsüz hayatımdan çıkardım.
Ve bir baktım ki başından beri aslındaki konudaki tek arkadaş benmişim,ne güvenip bir derdimi paylaşmışım(zaten ketum bir insanım)ne de bir sır vermişim,demekki güvenmemişim aslında.
Sen de bir gözden geçir,önceki davranışlarında da aynı tavır vardır büyük ihtimal.

Manyak kadın
İlki bırak , tek çocuğum
Hiç öyle aman aman bişeyi yok ilk veya tek çocuk olmanın
Kardeş candır
Hele yaşlar yakın olunca
İkiz çocuk doğurmuşçasına zahmetini çekeceksiniz şimdi ama kızınıza en iyi arkadaşını hediye etmiş olacaksınız :)
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin, mutluluklu büyütün meleklerinizi
O arkadaş görünümlü kenafirle de arayı açın bence

İlk çocuk olmayınca ne oluyormus acaba.ben 2.yim şimdi gidip annemlere mi kızmaliyim neden beni abimden önce yapmadınız diye.ya da ilk doğan şey diye mi düşünecek oh ben ilk doğdum başım göğe erdi.yani hangi mantıkla bu laf edildi ki.evlat sevgisi hep aynıdır bunun ilk son olmakla bağlantısı da yok.

Manyak mıdır nedir. İlk çocuk, ilk çocuk olma duygusu saçmalığını yaşayacak diye bebeğinize mi kıyacakmışsınız yani.
Bu arkadaşınızın bir zeka ya da psikolojik problemi mi var? Ciddi soruyorum.

ilk cocuk olunca ne degisiyormus bir sorsaymissiniz ya
allah guzel yazilar yazsin kaderi guzel olsun onemli olan bu

Arkadaşlığınızı gözden geçirin.
Böyle arkadaş olmaz yani kusura bakmayın da,doğurup doğurmayacağinızın hesabını soruyor.
Gerçek arkadaşınız olsa,sizin kararınızı(doğurmak)öğrendikten sonra korkma sana elimden geldiğince yardım ederim ,birlikte büyür arkadaş olurlar derdi.
Oğluma hamile kaldığımı öğrendigimde iki çocuklu bir arkadaşımı aramıştım hem hamileyim demek hemde iki çocuklu hayat nasıl diye öğrenmek için,açtım telefonu hoş beş sohbet ettik,nasıl zorlanıyor musun dedim,baya anlattı yoruluyorum vs diye,yakındı hatta,sonra ben hamileyim diyince hemen ama choccy sen bana bakma,iyi ki diyorum şimdi bak büyüdüler bile,sakın stres yapma,sağlıkla gelsin güzel olacak herşey bak kızın kardeşsiz büyümesin tatsın kardeş duygusunu demeye başladı.
Bu da arkadaş,sizin ki de göya arkadaş.
Boşverin takmayın siz. Sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin Rabbim bebeğinizi

Benim de oglum 15 aylikken tekrar hamile kaldim. Aralarinda tam iki yas olacak Allahin izniyle. Size tavsiyem boyle insanlari hayatinizda barindirmayin. Kimse kimsenin hayati hakkinda boyle ciddi yorumlar yapamaz. Cok ileri gitmis.

Arkadaşınız la ilişkinizi kesin çok haset. İlk çocuk olma duygusu ne saçma bir duygusal ihtiyaç öyle. Bu mudur yani.

Haklısın. Akşam bende çok düşündüm ve cidden böyle bir duygu yok. Eğer ben onların her ikisine de mükemmel bakarsam her şey çok güzel olur
Arkadaşınız bana çok fesat ve kötü niyetli geldi. Her ne olursa olsun kimsenin kimseye cocugunu aldir neden aldırmadın gibi bir şey söyleme hakkı yok bırak elalemi kocan dahi bunu diyemez. O kadınla iletisiminizi kesin derim. Allah çocuklarınızı sağlıkla sihhatle büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşaAllah

Bence sizin arkadaş sandığınız bir düşmanınız var. Bu kişi kesinlikle sizin iyiliğinizi istemiyor ve bir an önce ondan kurtulmalısınız. Bir arkadaş nasıl olur da diğerine hiç bir sorun yokken çocuğunu aldırmaya teşvik eder. Şu net: Bu kişiyi hayatınızdan çıkarın. Ha siz ben yapamam öyle felan diye eğilip bükülürseniz yarın birgün o arkadaşınızdan yiyeceğiniz büyük bir kötülük anında bu yorumu hatırlarsınız...

Yaa değil mi ama aklımda o var benimde acaba kız mı olur diyorum. Beraber büyürler giderler ne güzel işte. Kesinlikle çok mutluyum güzel bir arkadaşı olacak kızımın

Bende öyle düşünüyorum yani zaten düzensiz bir uyku var düzensiz saatler bir türlü oturmafı şimdi ileride oturursa çok zor olacak en iyisi oturmadan aynı düzensizliği devam

Tabiki ilgimi azaltmam ama şuan sizin dediğinize arkadaşımın dediği aynı şey değil mi?

Kızım 14 aylık. Bende 12 +3 günlük hamileyim. Benim kızımın suçu ne şimdi ? öyle saçma şey olur mu? İlk tabi ki başka oluyor ama evlat sonuçta.

Ya şu çok saçma benim kızıma olan daha önce de başkalarına oldu hep mi eksik bu çocuklar yani. Bence her şey bizde bitiyor buarada hayırlı olsun. Cinsiyeti belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…