- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Benim de oglum dogdugunda kızım 22 aylık olacak.İsteyerek hamile kaldım. Keske daha önce kalsaydım diyorum hattaBebeğim doğduğunda kızım 20 aylık olacak belki cidden birçok şeyi atlatmış oluruz uyku tuvalet her şey azalır tek şey beraber bakmak kalır diğer bebeğe
Aman bosverin kendi öyle bi anne olsunBunu merak ettim bir cana kıyınca iyi bir anne mi olacağım yani çok acımasız
Ben sana birşey diyeyim mi,iyi arkadaşımdı diyorsun ya,bazı arkadaş geçinenler sırf çevrende olmak,herşeyini bilmek,içten içe bilenmek,çaktırmadan kötülüğünü kusmak için arkadaşlık ediyorlar.Yakın arkadaşım olduğunu düşündüğüm için anlatırdım her şeyi fakat arkadaşım değilmiş. Ciddi üzdü beni. Ben onu hiç üzmedim mesela hiç laf etmedim
Kızlar 12 aylık kızım var. 4+3 hafta hamileyim. Cumartesi öğrendim. Bunu öğrenen yakın bir arkadaşım. Hamilelik şüphem varken bana '' inşallah ikinci olurda benim ne yaşadığımı anlarsın '' dedi. Halbuki ona ben asla yorum yapamadım asla hemde çok şaşırdım böyle deyince. Bu akşam konuştuk hatta az önce. Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak." Bir an çok üzüldüm. Yanlış mı yaptık. Ben bebeklerime yetemeyecek miyim yani? İyi bir anne değil miyim şimdi ben? İki çocuk arasında az yaş olunca birinci bebeğe haksızlık mı oluyor yani?
Arkadaşınız bana çok fesat ve kötü niyetli geldi. Her ne olursa olsun kimsenin kimseye cocugunu aldir neden aldırmadın gibi bir şey söyleme hakkı yok bırak elalemi kocan dahi bunu diyemez. O kadınla iletisiminizi kesin derim. Allah çocuklarınızı sağlıkla sihhatle büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşaAllahHaklısın. Akşam bende çok düşündüm ve cidden böyle bir duygu yok. Eğer ben onların her ikisine de mükemmel bakarsam her şey çok güzel olur
Kızlar 12 aylık kızım var. 4+3 hafta hamileyim. Cumartesi öğrendim. Bunu öğrenen yakın bir arkadaşım. Hamilelik şüphem varken bana '' inşallah ikinci olurda benim ne yaşadığımı anlarsın '' dedi. Halbuki ona ben asla yorum yapamadım asla hemde çok şaşırdım böyle deyince. Bu akşam konuştuk hatta az önce. Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak." Bir an çok üzüldüm. Yanlış mı yaptık. Ben bebeklerime yetemeyecek miyim yani? İyi bir anne değil miyim şimdi ben? İki çocuk arasında az yaş olunca birinci bebeğe haksızlık mı oluyor yani?
Görüşmeyeceğim kesinlikleBöyle biriyle görüşmezdim ben.
Yaa değil mi ama aklımda o var benimde acaba kız mı olur diyorum. Beraber büyürler giderler ne güzel işte. Kesinlikle çok mutluyum güzel bir arkadaşı olacak kızımınNe kadar fesat bir insanmış o arkadaş!
Bence çok şanslı bir abla olacak, hem büyük anladı hem kardeşi hemde ikizi gibi oyun arkadaşı, İnan bundan daha güzeli olamazdı kızının , yaşadıkça göreceksin. Benim çocuklarımın araları 5 er yaş , bi dönem arkadaş oluyorlar sonra kopukluk oluyor, büyüyünce tekrar birleşiyor, ne güzel işte seninkilerde kopukluk olmayacak, hele birde kız olursa bebiş dadından yenmez:)
Bende öyle düşünüyorum yani zaten düzensiz bir uyku var düzensiz saatler bir türlü oturmafı şimdi ileride oturursa çok zor olacak en iyisi oturmadan aynı düzensizliği devamyani biri tam dillenip ihtiyac karsilayamadan ikinci oluyo. iki bebege birden bakmak zor. ben de aralarinda cok yas farki olmasin istemistim. ama oğlumda zorlaninca ikinciye cesaret edemiyorum
siz kimseyi kafaniza takmayin. Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin. zaten bi sene zorlanirsiniz zorlansaniz bile. ondan sonra surkeli birbirleriyle oynarlar siz de rahat edersiniz. uykusuzluga aliskinken olacak mesela ikinci. gece uykulari duzene girip yillar sonra tekrar uyanmak zor olur.
Tabiki ilgimi azaltmam ama şuan sizin dediğinize arkadaşımın dediği aynı şey değil mi?Arkadasiniz sacmalamis ama yas farki bu kadar az olunca ilk cocuga gercekten haksizlik oluyor
Bebekligini yasayamadan abla olacak cocuk , keske bekleseydiniz en azindan 3 yasina girseydi ama is isten gecmis tabi , bari bebek dogunca buyukten ilginizi azaltmayin da kiskanmasin yavrucak
Doya doya ilgiden kastınız nedir?Aradaki yas farki evet cok az ve evet doya doya ilgi gormeden 2nci oluyor, boyle olunca ilk bebege verilecek olgi ve zamandan ksiliyor bence de.
Ama olan olmus Allah da nasip etmis; aldirmadin mi diye sormak nasil bir seydir ya.
Kızım 14 aylık. Bende 12 +3 günlük hamileyim. Benim kızımın suçu ne şimdi ?öyle saçma şey olur mu? İlk tabi ki başka oluyor ama evlat sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?