Kızına gelince aferin bana gelince ne gerek var

Ne kadar çirkin konuşmalar bunlar. Bu kadar laf niye söyletiyorsunuz ki kendinize. *O gözle o araba senin neyine* ne demek ne kadar seviyesizlik?

Ee sen de cevabını versene geçen kızına öyle demiyordun desene

Ay valla bravo sonunda en azından cevap veren bir gelin

Hahaha niye şaşırdın ki? Fıkrası bile var.
Yaşlı kadın arkadaşıyla yolda karşılaşmış, oğlun nasıl ? Sorusuna 'ah hemsirem sorma. Bir gelin aldı eline maymun etti oğlumu,tüm gün çalıştığı yetmiyor bir de evde yemek temizlik yapıyor,bilmemne' yakınmış durmuş. Kızın nasıl sorusuna da 'ooo masalllah damadım çok iyi,kızımın elini sıcak sudan soğuk suya geçirmez,işten gelir mutfağa girer' demiş sizinki de o hesap.
Bence çözüm paylaşmamak. Ben ailemle aynı evde yaşıyorum ama basit ameliyatımı bitince söylüyorum. Çoğu seyimden haberleri yoktur. Su KKda nasıl başka evde yaşayan aileler her pohtan haberdar hiç anlayamıyorum. Ozeliniz yok mu? Söylemeyin araba alacağız diye de kimin üstüne yapılacak diye de. Siz onlarla paylaştıkça söz hakkı bulurlar kendilerinde. Söylemeyin de cevapları duymayın da. Görünce de sürpriz olsun dedik,dersiniz

Cok sagolun dengesiz iste soranlara da cok iyi kayinvalide rolu yapiyor hehe cok iyi melek gibi yaa

Tsekkur ederim inanin takmiyorum.onu ama insan sinir oluyor bu kafa yapisina

Aynisi valla o da sagda solda anlatiyordur beni ben demedim esim babasina demis oradan duymus aliyoruz falan diye leylosun üstune diye dedi demek ki yoksa bilemezler

Yarın kesinlikle arabayı kendi üzerinize yaptırın. Kayınvalideniz sorgulamaya devam ederse de aile içinde verdiğiniz kararın onu ilgilendirmediğini söyleyin. Aslında bu gayet naif bir cevap. Ben olsam göz konusundaki kayınvalidenin o sözlerinden sonra haddini bildirirdim ama siz biraz da yeni evli olduğunuz için sanırım susmuşsunuz. Ayrıca çalışıyor musunuz. Malesef kadınların kazancı olmayınca da kayınvalide ve kayınpederler tepelerine çıkıp, her söylediklerini kendilerine hak görebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…