Kızına gelince aferin bana gelince ne gerek var

Sana yedirmemek icin kocam üzerime yapıyor deseydin .
Sanane deseydin .
Senin sefil fikrinin ne önemi var deseydin.
Deseydinde deseydin gercekten bu kadar basit şeylere bile karşılık veremiyor musunuz ?!?

Hicbirsey soylemediginiz cevabini vermediginiz icin siz daha cokkkkk laf duyarsiniz, yanlis yapiyorsunuz
Yani bazı konularda anlamıyorum konu sahisri buraya konu açacaklarına 2 çift laf etseler hiç buraya yazmaya ugrasmayacaklar.
Cok basit cümleler karşılık verilebilir .
Buraya yazacak kadar dert şeyler bile değil ver cevabı otursun

sana neden böyle saçmaladığının sebebi belli zaten, o en başında yazdıkların. kendi altınlarınız ve birikmiş paranızla kendinize araba alıyorsunuz, bir mal sahibi oluyorsunuz yani kimseye avuç açmamışsınız karı koca araba alıyorsunuz, bu konuda yorum dahi yapması çok terbiyesizce. ben senin yerinde olsam "araba alana hayırlı olsun denir, sağlık sorunu olana geçmiş olsun denir kayınvalidecim, bilmiyorsanız öğrenin" der konuyu kapatırdım.

Allahm ya bazı kayganalar gercekten boyle. Planlarınızı falan anlatmayın çünkü her şeye mana kusur bulur..

Ay kesinlikle böyle...

Birbirinizin üstüne vazife olmayan durumlarınız çok fazla birbirinizin ağzında dolanıyor, mesafenizi koruyun, he deyin geçin bildiğinizi okuyun. Çok zor bir hayatınız var böyle.

He güvenmiyom diyeceksin şey gibi kalacak öyle. Uzatmak çok yersiz.

Hepinizin mesajlarina tek tek tesekkur ederim hanımlar.Aslinda bu cevap verememe meselesi değıl onunla ugrasmaktan yorukdum tartısmak istemiyorum ayni sokakta oturmamiza ragmen kendini ayda ya 1 ya 2 görüyorum görüşmüyoruz zaten dün de kayınbabam davet etti özledim diye onun hatrına gittim gitmiyorum zaten evde yalnızsa bu tür seyler yasamamak icin.Cenesi durmuyor cünkü ne hali varsa görsün gozlerime ettigi lafa dahi takilmıyorum o diyedursun göz diyip geciyir ama en onemli organ aslında bu konuda kınaması kalp kirmasi sözkonusu olmamasi lazim ama doluyor iste ağzına yaslaninca kendi de katarakt olacak muhtemelen o zaman görecegim onu.. sadece insan sinir oluyor hayirli olsun diyip gecmek varken çen çen cene calmasına ama kaynanaligina veriyorum.Keske cocugum onu hic sevmese gitmese ona,cok görmemesine ragmen o kadar düşkün ki babaanne diye pesinde dolaniyor o böyle yaptıkça cocuğumun tirnagini dahi gösteresim gelmiyor

Sen hiç bizeye eyvallah diyip gecemiyorsun kendini oncelikle kandırma .
Okadar eyvallah diyip gecseydin buraya konu acmazdin.bu kadına cevabıni vermedigin sürece sana yüklenmeye devam edecek .2 seçeneğin var ya kendini ezdirmeye devam edeceksin yada hem kaynana cevabını verip hemde eşini silkeleyeceksin .o eşin hiç demiyor mu sen eşimin sagligina nasıl böyle yorum yaparsın diye ?

Valla içim ezildi karşısında ağzımı tutamazdım siz takmayın onu eşinizle beraber alıyorsunuz tabiki sizin ya da eşinizin üstüne olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…