- 1 Eylül 2021
- 5.336
- 19.984
- 198
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Hicbirsey soylemediginiz cevabini vermediginiz icin siz daha cokkkkk laf duyarsiniz, yanlis yapiyorsunuzO kadar yildım ki ondan cenemi yormaya bile degmez
Sana yedirmemek icin kocam üzerime yapıyor deseydin .Araba alacağız anlaştık eşim yarın almaya gidecek bana takılan bilezikler ve biraz birikmişle alıyoruz esim senin üzerine olsun dedi(ailesinin sıkıştıgında altin istemesi gibi araba da isteyecekler satin arabayi verin sıkıştik haciz gelecek diyecekler cok iyi biliyor) tamam dedim kayınvalidem laf arasinda duydu ne gerek var sen X e güvenmiyor musun onun üstüne olsun dedi. X öyle istiyor benlik durum yok dedim.Ehliyet alamıyorum bazı göz problemlerimden dolayi ameliyat olduktan sonra alacağım.. senin gözün görmüyor zaten kullanmadıgin araba senin olsa ne olacak o gözle araba neyine senin dedi (2 kez operasyon gecirdim tekrar görme kaybi yasiyorum) Düzelecegim insallah islerimi yapacak kadar görüyorum kör degilim abartılacak bir sey yok dedim.Gecen ay görümcemler araba aldıgında damat görümcemin üzerine yapmış arabayı aferin damadıma diye diye kolları kabarıyordu sinir oluyorum yaa.He diyip geciyorum ama insan kizıyor ileride ben de kayinvalide olacağım hem gelinim hem damadım olursa asla ama asla kayırmaca yapmayacağım damat yapınca şak şak oglan yapınca vah vah yok öyle bir dünya
Yani bazı konularda anlamıyorum konu sahisri buraya konu açacaklarına 2 çift laf etseler hiç buraya yazmaya ugrasmayacaklar.Hicbirsey soylemediginiz cevabini vermediginiz icin siz daha cokkkkk laf duyarsiniz, yanlis yapiyorsunuz
Ne sinir bir kaynana tam kaynar kazanane gerek var sen X e güvenmiyor musun onun üstüne olsun dedi.
Allahm ya bazı kayganalar gercekten boyle. Planlarınızı falan anlatmayın çünkü her şeye mana kusur bulur..Araba alacağız anlaştık eşim yarın almaya gidecek bana takılan bilezikler ve biraz birikmişle alıyoruz esim senin üzerine olsun dedi(ailesinin sıkıştıgında altin istemesi gibi araba da isteyecekler satin arabayi verin sıkıştik haciz gelecek diyecekler cok iyi biliyor) tamam dedim kayınvalidem laf arasinda duydu ne gerek var sen X e güvenmiyor musun onun üstüne olsun dedi. X öyle istiyor benlik durum yok dedim.Ehliyet alamıyorum bazı göz problemlerimden dolayi ameliyat olduktan sonra alacağım.. senin gözün görmüyor zaten kullanmadıgin araba senin olsa ne olacak o gözle araba neyine senin dedi (2 kez operasyon gecirdim tekrar görme kaybi yasiyorum) Düzelecegim insallah islerimi yapacak kadar görüyorum kör degilim abartılacak bir sey yok dedim.Gecen ay görümcemler araba aldıgında damat görümcemin üzerine yapmış arabayı aferin damadıma diye diye kolları kabarıyordu sinir oluyorum yaa.He diyip geciyorum ama insan kizıyor ileride ben de kayinvalide olacağım hem gelinim hem damadım olursa asla ama asla kayırmaca yapmayacağım damat yapınca şak şak oglan yapınca vah vah yok öyle bir dünya
Kesinlikle eşinle gitBen oralı olmayınca sustu zaten kalkıp eve geldim bir daha eşim.olmadan gitmeyeceğim ilk firsatta sokuyor yılan gibi
AhahhahahaTartismaya girilecek insan degil esra erolun programinda bayilan kadın gibi bayilir valla ben suclu cikarim
Ay kesinlikle böyle...Benim kayınvalidem de böyledir.
Bu kadar açık konuşamaz ama benimle.
tavırları ile sürekli çıkan şekeri tansiyonu ve birden bayilmasi ile hemen anlarsınız zaten
Üstüme aldığım yeni bir bluzu,
Evime aldığım küçük bir tuzluğu ...
Her şeyi hemen anlar , bilir. Çok dikkatlidir bu konularda. Bu yeni galiba görmedim hiç diye hemen sorar.. İçi gider .
Ama görümcem bir şey alsın, eee ihtiyaç, eee tabi alacak, eee alsın hakkı.
Bazen benim gelin olduğumu da unutur hatta, benim yanımda görümceme akıllar verir ;
ye kocanın parasını kızım.
Kayınvalidene gitme kızım.
Sonra birden kendisinin de kayınvalide olduğu aklına gelir hemen bana döner ama beyazsabuncum onlar kötü. ben kötü değilim ki.. ben iyi bir kayinvalideyim..... .... ..... .....
Kendi kendini över de över...
Cahillik amaaaan
He güvenmiyom diyeceksin şey gibi kalacak öyle. Uzatmak çok yersiz.Kadının yaptığı kötülük direkt kayinvalidelikte değil. Gözünüzle ilgili sağlık sorununuz var buna nasıl laf eder?
Başka bir konuda da vardı araba mevzusu, erkeğin üzerine olunca sorun yok kadının üzerine olunca eşine güvenmiyor musun
Az görün, muhatap olun kendisiyle.
Sen hiç bizeye eyvallah diyip gecemiyorsun kendini oncelikle kandırma .Hepinizin mesajlarina tek tek tesekkur ederim hanımlar.Aslinda bu cevap verememe meselesi değıl onunla ugrasmaktan yorukdum tartısmak istemiyorum ayni sokakta oturmamiza ragmen kendini ayda ya 1 ya 2 görüyorum görüşmüyoruz zaten dün de kayınbabam davet etti özledim diye onun hatrına gittim gitmiyorum zaten evde yalnızsa bu tür seyler yasamamak icin.Cenesi durmuyor cünkü ne hali varsa görsün gozlerime ettigi lafa dahi takilmıyorum o diyedursun göz diyip geciyir ama en onemli organ aslında bu konuda kınaması kalp kirmasi sözkonusu olmamasi lazim ama doluyor iste ağzına yaslaninca kendi de katarakt olacak muhtemelen o zaman görecegim onu.. sadece insan sinir oluyor hayirli olsun diyip gecmek varken çen çen cene calmasına ama kaynanaligina veriyorum.Keske cocugum onu hic sevmese gitmese ona,cok görmemesine ragmen o kadar düşkün ki babaanne diye pesinde dolaniyor o böyle yaptıkça cocuğumun tirnagini dahi gösteresim gelmiyor
Valla içim ezildi karşısında ağzımı tutamazdım siz takmayın onu eşinizle beraber alıyorsunuz tabiki sizin ya da eşinizin üstüne olmalıAraba alacağız anlaştık eşim yarın almaya gidecek bana takılan bilezikler ve biraz birikmişle alıyoruz esim senin üzerine olsun dedi(ailesinin sıkıştıgında altin istemesi gibi araba da isteyecekler satin arabayi verin sıkıştik haciz gelecek diyecekler cok iyi biliyor) tamam dedim kayınvalidem laf arasinda duydu ne gerek var sen X e güvenmiyor musun onun üstüne olsun dedi. X öyle istiyor benlik durum yok dedim.Ehliyet alamıyorum bazı göz problemlerimden dolayi ameliyat olduktan sonra alacağım.. senin gözün görmüyor zaten kullanmadıgin araba senin olsa ne olacak o gözle araba neyine senin dedi (2 kez operasyon gecirdim tekrar görme kaybi yasiyorum) Düzelecegim insallah islerimi yapacak kadar görüyorum kör degilim abartılacak bir sey yok dedim.Gecen ay görümcemler araba aldıgında damat görümcemin üzerine yapmış arabayı aferin damadıma diye diye kolları kabarıyordu sinir oluyorum yaa.He diyip geciyorum ama insan kizıyor ileride ben de kayinvalide olacağım hem gelinim hem damadım olursa asla ama asla kayırmaca yapmayacağım damat yapınca şak şak oglan yapınca vah vah yok öyle bir dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?