- 24 Aralık 2014
- 5.296
- 7.087
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
En son bir bayramda bir de dün gördüm görüsmuyoruz biz pek bazi sebeplerden dolayi zaten onu gormeye degil kayinbabami gormeye gitmistimAynı ortamda bu kadar sık bulunmayın.
Valla biriyle mesafe koymak istenirse öyle bir konur ki ağzını açık merhaba bile diyemez
Mumkun oldugunca az goruyorum ama yeten her turlu yetiyor nefret ettirdi kendindenKadının yaptığı kötülük direkt kayinvalidelikte değil. Gözünüzle ilgili sağlık sorununuz var buna nasıl laf eder?
Başka bir konuda da vardı araba mevzusu, erkeğin üzerine olunca sorun yok kadının üzerine olunca eşine güvenmiyor musun
Az görün, muhatap olun kendisiyle.
4 yillik evliyiz susmak degil muhatap olmak istememek diyeyim cunku hos olmayan seyler yasafik camur gibi cirkefi ustume sicramasin diye muhatap olmuyorumYarın kesinlikle arabayı kendi üzerinize yaptırın. Kayınvalideniz sorgulamaya devam ederse de aile içinde verdiğiniz kararın onu ilgilendirmediğini söyleyin. Aslında bu gayet naif bir cevap. Ben olsam göz konusundaki kayınvalidenin o sözlerinden sonra haddini bildirirdim ama siz biraz da yeni evli olduğunuz için sanırım susmuşsunuz. Ayrıca çalışıyor musunuz. Malesef kadınların kazancı olmayınca da kayınvalide ve kayınpederler tepelerine çıkıp, her söylediklerini kendilerine hak görebiliyorlar.
Valla ben kendisini en son bayramda bir de dun gordum nasilsin bile demiyorum o kendi kendine konustu kisaca cevabini verdim gectim tartismaya bile girmedim o kadar umursamiyorumKayınvalideniz ile mesafenizi bir türlü koruyamıyorsunuz. Arabanın kimin üzerine olacağı hakkında konuşmasına neden izin veriyorsunuz? Sağlığınıza kadar laf söylüyor. Siz mesafe koymayı beceremedikçe bu kadın size ağzına geleni söylemeye devam edecek
Umursamadığın için mi konu açtın canım benim. Ne kadar canının sıktığı belli. Ver ağzının payını bayılırsa bayılsın böylece hiç görüşmezsiniz.Valla ben kendisini en son bayramda bir de dun gordum nasilsin bile demiyorum o kendi kendine konustu kisaca cevabini verdim gectim tartismaya bile girmedim o kadar umursamiyorum
Engellilik durumunuz varsa üstünüze almanız daha iyi vergi indirimi oluyor ayrıca neden demiyorsunuz kızının üstüne alırken iyi kabarıyordun bende benim üstüme aliyorum kızın benden kıymetli değil derseniz bidaha ağzıni açamazÖyle bir söylüyor ki sanki körüm de araba aldirmisim kocama o sekilde trafige cikacakmisim
Bende bu tarz birşeyi söylemiştim kvdeme bayramlarda esimin ailesine kahvaltiya gideriz hep benimkiler çok onemsemez onunkiler önemsiyor diye gidiyorum. Kv de hep övünür bunla kızı nisanlandı ilk bayramda kız senin burda ne işin var dedim görümceme, şaşırdı kvdem de kadın dediğin kocasının ailesine kahvaltiya gider ilk bayramlarda dedim bir bozulduBenzerini yaşadım. Kızının kv si haftada bir görüşmek istiyor diye "o ne öyle zırt pırt rahatsız ediyor" diyen kv bizimle 2-3 gün görüşmezse tripleniyordu. Ben de biz seninle sürekli görüşüyoruz. Senin oglunun cani can da damadın cani patlıcan mi dedim. Durdu kaldı. Sonra haklısın dedi. Bir daha da kızına bişey demedi. Bazen empati yapamıyorlar. Söyleyin içinizde kalmasın. Kavga şeklinde değil ama normal normal konuşun. Kavgaya domesine de musaade etmeyin. Ayrıca altinlar sizin mehirinizz. Esiniz de oyle uygun görmüş. Olay bitmis. Hayirlisi olsun
Niye he he diyip geçiyorsunuz hele su laftan sonra? Verin agzinin payını densiz kadın yasenin gözün görmüyor zaten kullanmadıgin araba senin olsa ne olacak o gözle araba neyine senin dedi
İşte madem onlar belli, eşiniz babasına da söylemesin. Sizin çatınız ayrı sonuçta.Aynisi valla o da sagda solda anlatiyordur beni ben demedim esim babasina demis oradan duymus aliyoruz falan diye leylosun üstune diye dedi demek ki yoksa bilemezler
Bence de çok gidip gelinecek birine benzemiyor sen damada gelince iyi bana gelince mi kötü deseydinBen oralı olmayınca sustu zaten kalkıp eve geldim bir daha eşim.olmadan gitmeyeceğim ilk firsatta sokuyor yılan gibi
Sen su kalan bileziği de öde , gerisine karışma deyiverseydin.Araba alacağız anlaştık eşim yarın almaya gidecek bana takılan bilezikler ve biraz birikmişle alıyoruz esim senin üzerine olsun dedi(ailesinin sıkıştıgında altin istemesi gibi araba da isteyecekler satin arabayi verin sıkıştik haciz gelecek diyecekler cok iyi biliyor) tamam dedim kayınvalidem laf arasinda duydu ne gerek var sen X e güvenmiyor musun onun üstüne olsun dedi. X öyle istiyor benlik durum yok dedim.Ehliyet alamıyorum bazı göz problemlerimden dolayi ameliyat olduktan sonra alacağım.. senin gözün görmüyor zaten kullanmadıgin araba senin olsa ne olacak o gözle araba neyine senin dedi (2 kez operasyon gecirdim tekrar görme kaybi yasiyorum) Düzelecegim insallah islerimi yapacak kadar görüyorum kör degilim abartılacak bir sey yok dedim.Gecen ay görümcemler araba aldıgında damat görümcemin üzerine yapmış arabayı aferin damadıma diye diye kolları kabarıyordu sinir oluyorum yaa.He diyip geciyorum ama insan kizıyor ileride ben de kayinvalide olacağım hem gelinim hem damadım olursa asla ama asla kayırmaca yapmayacağım damat yapınca şak şak oglan yapınca vah vah yok öyle bir dünya
O kadar yildım ki ondan cenemi yormaya bile degmez
Bu laflardan sonra kayınvalideyle görüşmeye devam edecek misiniz? Bence kırılıp küsmek ve görüşmemek için güzel bir bahane.senin gözün görmüyor zaten kullanmadıgin araba senin olsa ne olacak o gözle araba neyine senin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?