Kızına gelince aferin bana gelince ne gerek var

Aynı ortamda bu kadar sık bulunmayın.

Valla biriyle mesafe koymak istenirse öyle bir konur ki ağzını açık merhaba bile diyemez
En son bir bayramda bir de dün gördüm görüsmuyoruz biz pek bazi sebeplerden dolayi zaten onu gormeye degil kayinbabami gormeye gitmistim

Mumkun oldugunca az goruyorum ama yeten her turlu yetiyor nefret ettirdi kendinden

4 yillik evliyiz susmak degil muhatap olmak istememek diyeyim cunku hos olmayan seyler yasafik camur gibi cirkefi ustume sicramasin diye muhatap olmuyorum

Valla ben kendisini en son bayramda bir de dun gordum nasilsin bile demiyorum o kendi kendine konustu kisaca cevabini verdim gectim tartismaya bile girmedim o kadar umursamiyorum

Valla ben kendisini en son bayramda bir de dun gordum nasilsin bile demiyorum o kendi kendine konustu kisaca cevabini verdim gectim tartismaya bile girmedim o kadar umursamiyorum
Umursamadığın için mi konu açtın canım benim. Ne kadar canının sıktığı belli. Ver ağzının payını bayılırsa bayılsın böylece hiç görüşmezsiniz.

Öyle bir söylüyor ki sanki körüm de araba aldirmisim kocama o sekilde trafige cikacakmisim
Engellilik durumunuz varsa üstünüze almanız daha iyi vergi indirimi oluyor ayrıca neden demiyorsunuz kızının üstüne alırken iyi kabarıyordun bende benim üstüme aliyorum kızın benden kıymetli değil derseniz bidaha ağzıni açamaz

Bende bu tarz birşeyi söylemiştim kvdeme bayramlarda esimin ailesine kahvaltiya gideriz hep benimkiler çok onemsemez onunkiler önemsiyor diye gidiyorum. Kv de hep övünür bunla kızı nisanlandı ilk bayramda kız senin burda ne işin var dedim görümceme, şaşırdı kvdem de kadın dediğin kocasının ailesine kahvaltiya gider ilk bayramlarda dedim bir bozuldu

Aynisi valla o da sagda solda anlatiyordur beni ben demedim esim babasina demis oradan duymus aliyoruz falan diye leylosun üstune diye dedi demek ki yoksa bilemezler
İşte madem onlar belli, eşiniz babasına da söylemesin. Sizin çatınız ayrı sonuçta.
Benim yakın arkadaşımin gideceği tatil bile zehir olur, erkeğin ailesi der ne gerek var,kızın ailesi der 'krediniz var gitmeyin' . Ya tatsızlık icinde giderler ya vazgeçerler. Ona da hep diyorum onslrin evinde yaşamıyorsunuz ya, onlardan para da almıyorsunuz. Gidin, öyle denk geldi gittik diyin diye. Hiç böyle yapmaz ama hala her seferinde canımı sıktılar diye gelir bana dert yanar:)
Bazen çözüm çok basittir. Eşinizle de konuşun, evde olan evde kalsın. Mutlu yuvanin sirri kesinlikle bu. Çünkü diğer türlü herkesin söz hakkı oluyor,ağzı olan konusuyor

Benim kayınvalidem de böyledir.
Bu kadar açık konuşamaz ama benimle.

tavırları ile sürekli çıkan şekeri tansiyonu ve birden bayilmasi ile hemen anlarsınız zaten

Üstüme aldığım yeni bir bluzu,
Evime aldığım küçük bir tuzluğu ...
Her şeyi hemen anlar , bilir. Çok dikkatlidir bu konularda. Bu yeni galiba görmedim hiç diye hemen sorar.. İçi gider .

Ama görümcem bir şey alsın, eee ihtiyaç, eee tabi alacak, eee alsın hakkı.

Bazen benim gelin olduğumu da unutur hatta, benim yanımda görümceme akıllar verir ;
ye kocanın parasını kızım.
Kayınvalidene gitme kızım.

Sonra birden kendisinin de kayınvalide olduğu aklına gelir hemen bana döner ama beyazsabuncum onlar kötü. ben kötü değilim ki.. ben iyi bir kayinvalideyim..... .... ..... .....
Kendi kendini över de över...

Cahillik amaaaan

Sen su kalan bileziği de öde , gerisine karışma deyiverseydin.

Kayınvalidenizi gram ilgilendirmeyen bir konu. İstediğini söylesin. Siz böyle kara vermişsiniz. Kendisi bir köşeye çekilip ağlayabilir...

Hangi birine kızayım bilemedim. Hem göz rahatsızligınıza laf etmiş,hemde araba senin üstüne olmasin muhabbeti yapmış. Ama hata sizde biliyormusunuz,alın arabanızı/ruhsatınızı da sonra söyleyin araba aldık diye. İlerde satın şu bu denince /denirse de eşiniz der x'in arabası onun altınlarıyla aldık satamam.
Söylemeyin yani niye söylüyorsunuz ki.
Evlendiğimden beri 3 kez araba değiştirdim ben,eşimde yine defalarca değiştirdi araba kimin üzerine,nasil aldık ikimizin ailesi de bilmez. Bilmelerine de gerek yok ki.
Bu size ders olsun bence, bir niyetiniz varsa dillendirmeden kendiniz halledin,olunca paylaşırsınız yada görürler öyle öğrenirler.

Gözünüzle ilgili yaptigi yorum can sıkıcı. Kendisi sapasağlam bir hayat süreceğinin, görme kaybi yasamayacaginin garantisini mi almis diye sorun bence. Goz problemiyle ilgili yaptigi cirkin yorumun aynisini baska konularda yine kullanacaktir. En iyisi aile icinde olanlari kendisine duyurmayin

Konunuzu okuyunca aklıma bir hikaye geldi ;

Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar. Hal hatır sormuşlar.
Sıra çocuklarına gelmiş. "Senin oğlan nasıl, evlendi mi?" diye sormuş biri, "Evlendi" demiş öteki, "Evlendi ama ah, sorma, öyle bir gelin çıktı ki, felâket!.. Sabahtan akşama çalışıyor, evde doğru dürüst yemek pişmiyor; üstelik bazen oğluma yemek pişirttiriyor.
Sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor. Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Sanki prenses! Çok üzgünüm, çok..." demiş arkadaşı, "Peki kızın nasıl, o da evlendi mi?" Kadın başlamış anlatmaya:
- O da evlendi, ama o çok mutlu. Öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor; çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki, tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor. Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor; kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor.
Kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok.

Kesinlikle istisnalar kaideyi bozmaz ama geneli bu..

Konuşmaları okuyunca
Bu nasıl iğrenç bir zihniyet hakaret etmiş resmen ya. Gözün görmüyor araba senin neyine ne ya tövbe yarabbi

senin gözün görmüyor zaten kullanmadıgin araba senin olsa ne olacak o gözle araba neyine senin dedi
Bu laflardan sonra kayınvalideyle görüşmeye devam edecek misiniz? Bence kırılıp küsmek ve görüşmemek için güzel bir bahane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…