Kızınıza çektiririm diyen kayınbaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladigim kadariyla anneniz, abinizin dugun masraflarini cikarmaya calisiyor kayinpederinizden, durum boyle olunca adamin size cile cektirmesinide kabullenmis oluyor.

Şanı şerefi karistirirsaniz, karsi tarafin bunu "ben seref*iz miyim diye yorumlamasi cok normal, cunku yapmazsaniz serefs*zsiniz demis oluyorsunuz.

Normal bir anne kiziniza cektiririm cumlesini duyduktan sonra, derhal paralari iade eder ve nisani bozardi.

S shrshr__

Annesi direkt dolandırıcı zaten.
Adam 150 gram altın parası göndermiş. Bir 40 gram bilezik almış kalana da bir kelepçe geldi demiş.
Şimdi adam düğünde iki bilezik takmış olacak kelepçeyi nasıl taksın adam. 100 gramına da çökmüşler resmen.

"Annem de ne yaparsanız kendi şanınıza şerefinize bizim için önemli olan çocukların mutluluğu dedi." Annenizin bu lafi öyle poncik poncik demedigini biliyorsunuz. Hem agir bir laf, hem komedi gibi yalan. Önemli olan gram sayisi. Böyle bir aile vardi burda. Dügünde de yine para istediler erkek taraftan. Kayinpeder de isyan edip "mal mi satiyorsunuz" dedikten sonra kavga cikmisti. Sonra o cift zaten bosandi da. Cirkin ve basit muhabbetler bunlar. Gram sayisi vermek de cok cirkin. Anneniz biliyorsa kendi de o kadar taksin. Anneniz ne takacak?

direk ayrıl.

10x20gr ve sadece nişan daha düğünde ne isteyeceksiniz kuyumcu dükkanını mı
Tl karşılığını hesaplamaya şuan psikolojim el vermedi
Çok ağır bi laf gerçekten "şerefinize kanınıza... ". Yani takmazsa şerefsiz mi oluyor. Ki burda durumu olmayanları zaten şerefsizlikle itham etmişsiniz

Birde bu tarz kızlar, aileden görmediği maddi, manevi değeri eş ve ailesinden görmeye kodlanmış oluyorlar kendilerini. Öyle bir açlıkla başlıyorlar evlilik sürecine. Ne aldırırsam kar, ne yaparlarsa benim hakkım. Minnet duygusu hak getire yani. Böylelerinin memnuniyetsizliklerinden dolayı mutlu olma ihtimalleri de hiç yok.

Ya bu adamlar nişana gelmeyecek mi bi de? Para atıp altın aldırmak çok saçma. Kendin al tak. Çok çirkin abi, utanmaktan kan şekerim düştü.

750 bin tl cik ediyor
Valla geline 750 bin takarsam kendime de hizmetçi yaparım kusura bakmasın. Gelenekse artık bayramda gelip cam kapı silecek evimde o da gelenek

Hasır set takmışlar daha ne olsun

750 bin tl cik ediyor
Valla geline 750 bin takarsam kendime de hizmetçi yaparım kusura bakmasın. Gelenekse artık bayramda gelip cam kapı silecek evimde o da gelenek
Ama bu sadece bileziklerin ederi bu anne daha kolye, set falan da ister bu aileden. 1 milyondan fazla takıya verilsin istiyorlar.
Allahım ben bu insanlarla aynı dünyada mıyım

Ama bu sadece bileziklerin ederi bu anne daha kolye, set falan da ister bu aileden. 1 milyondan fazla takıya verilsin istiyorlar.
Allahım ben bu insanlarla aynı dünyada mıyım
Bir de geline 750 bin 1 milyon hibe etmeyen şerefsiz oluyor.
Öyle pırıl pırıl kafalar

Bir de geline 750 bin 1 milyon hibe etmeyen şerefsiz oluyor.
Öyle pırıl pırıl kafalar
Çok özür dilerim ama hani bi laf var ya nefret ederim ama gerçekten bazen diyorsun "altından mı... " Yani gerçekten ne ayrıcalığınız var, şehzade torunu musun, padişah soyundan mı geliyorsun diye sorası geliyor insanın

Adam size altın alın diye para gönderdi siz de aldınız bir de dahasını mı istediniz yani. Midem kalktı ya.
Kaynım evlendi yeni böyle muhabbetler döndü. Bir arkadaşıma anlattım ben de istedim dedi. Artık benim tansiyonlar düşüyor aynı havayı mı soluyoruz sizlerle yahu
Oğlanın aklı varsa ayrılır sizden

Adamlar hepsini göndermemiş bence. Siz yirmiden devam edin diye buyurmuş çünkü hanımefendi.
Bir 20 gram bilezik (gerçekten 20 gramsa tabii), bir de belirsiz bir kelepçe. Onu da hesaba katmıyordur bence. Yirmiden devam edin dediği 9 tanedir yine.

Kızı satmazsa oğluşunu nasıl evlendirecek ki?
Kibar feyzo karısının taksitini ödeyebilmek için kızını satmaya çalışıyordu ya, konu sahibi de köyün en güzel kızının kızıysa demek...

Bize nişanda sordular adetiniz nedir ne takalım diye. Annem siz kendi adetiniz durumunuz neyse takın, bizde hediyedir gençlere karışmayız dedi geçti.
20 gramdan 5 bilezik taktılar ki o zaman altında cidden daha alınabilirdi 10 sene öncesi. Şu zamanda olsa onu da takamazlardı bence. Çok ayıp ya

Yine dolandırıcılık bak adamları 20 grama zorlayacaktı şark kurnazı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…