Doğuma Hazırlık Kızınızın adı? İsim bulamıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pembeseker06

asksin sen...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
230
80
118
32 haf hamileyim ve kızıma isim bulamıyorum 2. Kızım olcak, ilki ela cok severek koydum...
Böyle tatlı şirin bi isim istiyorum aslında
Önerileri olanlar yazabilirmi? (elaya uyumlu isim aklına gelen yazsın lütfen)
Yada kızı olan anneler kızınızın adı ne?
Belki fikir olur bana ve isim arayan hamilelere...

Benim kuzenimin kızı oldu lina koydular ismini. Beğendim hurma dalı demekmiş sanıyorum ela ya da uygun bak lina

Lına yı bende begenıyrum lıla da cok tatlıymıs sındı duydum benm ece ısmınede cok sempatım var kralıce demek kızım yok ama olursa ece dusunuyrum

Eda, Alya kafiyeli olarak ..
İpek, Burcu, Bade, İnci, Gülce ..

Linayı bende begeniyorum eşim yabancı ismi gibi diyor...eşime kalsa ezgi begüm büşra gizem en cokta eda isminde yogunlaşıyor elaya uygun diye

Bu isimlerde bir cok tanıdıgım oldugu için degişik olsun diyorum bende
Aylin
İpek
Yaren
Melis
Doğa
Rüya
Benim begendiğim isimler
Ama eşimle uzlaşamıyoruz malesef...

Ben Ece istiyorum bebişim kızsa eğer.

Ela'ya uygun,
Mila
Lila
Lina
Liya
Eda
Ayça
Aklıma gelenler
Onun haricinde İdil, Işıl, Aylin, berin, Beril, Elçin,İpek, gülce, dila, dilem isimleri de güzel bence.

Ben Ece istiyorum bebişim kızsa eğer.

Ela'ya uygun,
Mila
Lila
Lina
Liya
Eda
Ayça
Aklıma gelenler
Onun haricinde İdil, Işıl, Aylin, berin, Beril, Elçin,İpek, gülce, dila, dilem isimleri de güzel bence.
Hepsi cok güzel bencede bi edaya ısınamıyorum nedense...saol canım önerin için eceyle ilgili koymak iyi degil diye duydum sen araştırdınmı hiç duyan varmı yada?
Ece can cem bunlar iyi degilmiş ne kadar dogru bilmiorm ....bende eceyi cok seviyodum

Sizin düşündüğünüz isimler önerilen Lina, Lila, Liya tarzı isimlerden inanın çok daha güzel.

Özellikle Aylin ve Rüya çok hoş.
Ezgi, Begüm, Gizem ve Ipek de hoş, kibar isimler.
Melis'i ise araştırmanızı tavsiye ederim.
Melis/Melisa Yunan mitolojisinde tanrıça ismi sanırım.
Büşra'yı da Ela'yla uyumunu beğenmedim pek. Büşra fazla dini/muhafazakar kalıyor sanki.

Eda bence Ela'ya fazla benziyor.
Kardeşlerin ismi karışabilir evde.
Illa Ela'yla uyumlu olmasını isterseniz Esra, Çağla, Leyla, Elçin tarzı isimler olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…