Doğuma Hazırlık Kızınızın adı? İsim bulamıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ucu arasinda Ruya..
Teşekkür ederim canım yorumun için
Ne zorm
Ilgım ismini ilk defa duydum. Ya da Ilgın mı yazacaktınız acaba?
Ilgın güzel, beğendiğim bir isim. Ilgım biraz tuhaf geldi.
Rüya ve Berrin isimlerini de beğeniyorum.
Seçim yapmak zor. :)
Ilgım :serap anlamında
Esim oyuzden istıyor ismimi taşıyor diye
Bende herkez sizin gibi düşünür diye sıcak bakmıyorum pek

Ilgım anlam olarak güzelmiş. Anlamı sizin isminiz olması da özel.

Sanırım en çok Rüya ismini beğendim. Herkesin bildiği ama fazla kişide bulunmayan bir isim ayrıca. Bu da bir avantaj. :)

Ilgım anlam olarak güzelmiş. Anlamı sizin isminiz olması da özel.

Sanırım en çok Rüya ismini beğendim. Herkesin bildiği ama fazla kişide bulunmayan bir isim ayrıca. Bu da bir avantaj. :)
Evet anlamı basitmi sizce?
Yani gerçek olmayan hayal düş...?
Birde ipek nasıl

ne zormuş isim koymak...
Öykü
Rüya
Masal
İpek
Bunlardan hangisi??

Hayal, Masal gibi isimler bana çok yapmacık( özenti) geliyor. Beğenmiyorum
Öykü ismini de önceden beğenirdim fakat 1-2 dizide karakter ismi olunca bayagı popüler oldu. Moda olan isimler de maalesef güzelliğini yitiriyor bence.

Ipek ve Rüya her yaşa ve zamana uygun güzel isimler.

Kızlar ilay ismini duydunuzmu sizce nasıl
Aslında hamile oldugumu ilk duyduğumda ilay kızım olcak ismi ilay olcak demiştim
Kızım olcanı ogrendım
Etrafımdakiler beni soguttu
Yarım isim diye
Kimse anlamaz
İlayda mı
Dilay mı
Nilay mı
Sorarlar cocuk sıkıntı ceker diye
Bende vazgeçtim ama isim hala hosuma gidiyor sizce nasıl?

Ah o etraftaki insanlar bende hep kızım olursa Eylül koyucam derdim bi şekilde soğuttular şimdi eşim Elif istiyor bende tek başına olsun istemedim Elif Ece Nasıl sizce ama aklım da eylül de kalıcak gibi çok kararsızım

Bence Lina olmalı ikinci kızınızın ismi Ela ve Lina çok hoş geliyor kulağa. Ayrıca Hidayet Türkoğlunun kızlarının isimleri Ela ve Lina'ymış. Lina anlamlıda bir isim Kuran da geçiyor. Benimde kızımın adı Mina şimdi ikinci olacak başta Selin'i düşünüyorken şimdi Lina'ya kaymış durumdayım daha anlamlı geliyor. Bu arada bir tanıdığımın çocuklarının isimleri de Eda ve Ela hiç kimse karıştırmıyormuş:)

Lina yeni duyan insanlara bir garip gelsede yıllar içinde alışılacaktır ve yaygınlığı artacaktır nitekim çok yakın Beren adında bir arkadaşım var kendisi 30 yaşlarında lisedeyken herkes ne kadar değişik bir isim ilk defa duyduk gibi tepkiler verirdi şimdi en moda isimlerden oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…