Doğuma Hazırlık Kızınızın adı? İsim bulamıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben öyle birşey duymadım valla öztürkçe mis gibi isim :)

Teşekkür ederim canım yorumun için
Aslında uyum takıntım yok
Uyumlu olsun diye saçma bir isim koymak 2. Çocuga haksızlık sanki...
Rüya ve doğa tesadüfen uyuyor onlarda önceden begendiğim isimler
Dila ailede var mesela uyum olacaksa
Ela lila degilde
Ela dila gibi olsun istiyorum
Dilada gönlümü çelen demek asil bi isim...

Uyum takıntınız yoksa Sude: Saadete ulaşan kadın demek eski arapçada internette farklı anlamları olsada biz bu anlamı için koyduk

Begendiginiz isimler cok guzel..
Ozellikle Ipek ve Melis..
Doga ve Dila dA Ela ile uyum olarak guzel..
Es ile anlasamak da cok zor..
Biz de o durumdayiz ve esimin istedigini isme karar verdik..

Kızı olanlar ismini yazabilirmi?
Daha guzel isimler çıkıyor öyle...kimsenin kızı yokmu hep erkek annelerimi bakıyor acaba sayfaya..

Merhaba,bende bu isim konusunda çok bunaldım Beril ve Derin arasında kaldım sanırım Derin koyacağım.

Kızımın adı Linda .
Ben Masal koymak istemiştim ama baba türkçe isim istemediği için Linda oldu:)
Bence Masal güzel düşünebilirsiniz.

Ne koycaksınız neye karar verdiz canım?
Ilk kizimizin ismi Ayse Sare..
Cok severek ve isteyerek koyduk.. Taa 7 sene onceden karar vermistik.. O zaman evli bile degildik.. Ikinci kizimiz olursa Elif Asya dusunuyorduk. Simdi yine kiz bebek bekliyoruz fakat Asya ismini cok begenmeme ragmenanlam i olmadigi icin sicak bakmiyorum. Ben Azra istiyorum.. Esim hic begenmiyor.. Sonuc Elif Asya..

Benim oğlum olacak inşallah ama kız olsaydı istediğim isim Emîra ve Hafsa idi :) Emira prenses demek bu arada...

Ayrıca bu aralar yeni duyduğum Esila ve Almina isimleri de ela ismine uyar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…