- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
bence psikologa gitmesi gereken sizsiniz. cok problemlisiniz gercekten cekilir cile degilsiniz.
kardesiniz icin psikologa gerek yok ergenlik baslangıcı zamanla oturur ve gecer. tabii size benzemez ise.
Canim kardeşiniz ergenlik döneminde normal değil mi bu sekilde davranması ergen bir bireyin hormonlari tavan tavan olduğu için mantık beklenmez . Asla akıl almazlar ilgi sevmezler kendi kabuklarina cekilirler. Ama bunların hepsi geçici şeylerdir.
Cok üstüne gitmeyin sevdiğinizi sık sık söylemeniz bile bir sure sonra bıkkınlık verebilir. Uzaktan takip edin davranışlarını ama cok karışmayın
Herkesin ergenlik dönemi ayni şekilde ilerlemez.Öyle ama bazı davranışları çok ters. Ben de zamanında ergen oldum ama hiç böyle davranmadim
burdaki konularınız gercek yasamınızdan ipucu veriyor. kardesinizin yerinde olmak istemezdim.larima bakarak mi soyluyorsunuz? Yalnız burada konu ben değilim kı
Hepimiz zamanında ergen olduk ama inanın bu dönemde özellikle de sosyal platformların bu kadar etkili olduğu dönemde gençlerin ergenlikleri bildiğimiz gibi geçmiyor. Bazen çok ama çok ağır geçebiliyor.Öyle ama bazı davranışları çok ters. Ben de zamanında ergen oldum ama hiç böyle davranmadim
Her bebek nasıl ayrıysa, her ergenlik dönemindeki gençte ayrıdır. Kardeşiniz hayatından memnun ve mutlu gibi duruyor. Ben o yaşta kendimi çok çirkin bulurdum . Ama ne güzel kardeşinizin kendine güveni yerinde. Mutsuz olan sizsiniz, size ters geliyor. Bir de duruma müdahale edilecekse bu ablası olarak siZe düşmez , anneniz babanız var sonuçta.Öyle ama bazı davranışları çok ters. Ben de zamanında ergen oldum ama hiç böyle davranmadim
biz laf dalaşına giriyoruz iki dk sonra köleeeee suyumu getir diye bagırıyorum getiriyor gülüyoruzBen kardeslerının sozlerıne alınan ınsanlara garıpsıyorum.
Cok mu onemlı ne dedıkleri. Yahu kardes bu, yerı gelır sac bas bırbırınıze gırersınız
Ne kavgalar olur evde. Evlıler ıcın söylemiyorum. Bekar kardesler ıcın lafım.
Bunlar asırı normal yalnız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?