Kizkardesim cok saygisiz

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
30
Ortaokul 8.sınıfa gecen bi kız kardeşim var. Ama çok saygisiz. Sen evlensen de kurtulsam diyor bana. Halini hatrini soruyorum, seviyorum onu tersliyor beni. O kadar çok bunaldım ki anlatamam. Bana abla demiyor ismimle hitap ediyor. Aynanın karşısında ben çok güzelim tarzı şeyler söylüyor. Kardeşim ne zaman düzelir bilmiyorum. Sizce psikolog çözüm olur mu?

bence psikologa gitmesi gereken sizsiniz. cok problemlisiniz gercekten cekilir cile degilsiniz.
kardesiniz icin psikologa gerek yok ergenlik baslangıcı zamanla oturur ve gecer. tabii size benzemez ise.

Bunu buraya yazdiklarima bakarak mi soyluyorsunuz? Yalnız burada konu ben değilim kız kardeşim

Canim kardeşiniz ergenlik döneminde normal değil mi bu sekilde davranması ergen bir bireyin hormonlari tavan tavan olduğu için mantık beklenmez . Asla akıl almazlar ilgi sevmezler kendi kabuklarina cekilirler. Ama bunların hepsi geçici şeylerdir.
Cok üstüne gitmeyin sevdiğinizi sık sık söylemeniz bile bir sure sonra bıkkınlık verebilir. Uzaktan takip edin davranışlarını ama cok karışmayın

Ergen işte o yaşlarda çok normal takmayın.

Birlikte zaman geçirmeye çalışın yanaşmıyorsa bile denemiş olursunuz asla kırıcı fevri davranmayın saygılı olmasını söyleyin sizde saygısızlık etmeyin. Ara bulucu olun eksiklerini farketmeye çalışın.

Onun ufkunu açın kapatmayın sizi daha çok sevicektir.

Öyle ama bazı davranışları çok ters. Ben de zamanında ergen oldum ama hiç böyle davranmadim

Kızkardeşiniz ergenlik krizlerini yaşıyor. Belki daha da artarak farklı boyutlarda bir iki sene devam edecek. Aranızda kaç yaş var bilmiyorum ama sizde muhtemelen ergenliğin son demlerini yaşıyorsunuz. O yüzden sabır diyorum. Çok değil bir seneye geçip gider

Öyle ama bazı davranışları çok ters. Ben de zamanında ergen oldum ama hiç böyle davranmadim
Herkesin ergenlik dönemi ayni şekilde ilerlemez.
Ben de ergen oldum ama kendi kabugumda olmak isteyen ve hayatima cok karisilmasini istemeyen bir birey oldum.
Yine ki ailem cok anlayışlı Oldugu icin kolay atlattim o sureci travmasiz yanlis yapmadan.

Hepimiz zamanında ergen olduk ama inanın bu dönemde özellikle de sosyal platformların bu kadar etkili olduğu dönemde gençlerin ergenlikleri bildiğimiz gibi geçmiyor. Bazen çok ama çok ağır geçebiliyor.

Her bebek nasıl ayrıysa, her ergenlik dönemindeki gençte ayrıdır. Kardeşiniz hayatından memnun ve mutlu gibi duruyor. Ben o yaşta kendimi çok çirkin bulurdum . Ama ne güzel kardeşinizin kendine güveni yerinde. Mutsuz olan sizsiniz, size ters geliyor. Bir de duruma müdahale edilecekse bu ablası olarak siZe düşmez , anneniz babanız var sonuçta.

biz laf dalaşına giriyoruz iki dk sonra köleeeee suyumu getir diye bagırıyorum getiriyor gülüyoruz tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…