- 15 Ekim 2016
- 6.848
- 12.350
- 248
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Emann bana okuma yazma ogretmene gerek yok zira 3 dil biliyorum ...sen psikoloji ile igilen biraz oki ozaman kiz kardesinele konusacak anlasacak bir yol bulursun8.sınıfa giden yazdım yalnız. Ben de size okuma yazma kursuna gitmenizi tavsiye ediyorum.
8.sınıfa giden ortaokulu bir çocuktan bahsediyorsunuz, her şeyini bu kadar sorgulamayın, aynanın karşısına geçip ben çok güzelim diyormuş, desin siz de evet ablacım sen gerçekten çok güzel bir kızsın diyin, niye bu kadar beklenti içindesiniz anlamıyorum, siz ergenliği çok rahat atlatmışsınızdır o daha sorunlu atlatır kıyaslama yapmak sizi yanıltır, bu dönemde yanlış arkadaşlarla takılsa, gizli saklı işler peşinde olsa, sosyal medyada yanlış şeyler yapsa, allah korusun sigara içiyor olsa burda konu açmanızı endişelenmenizi anlarım, sinirin tavan yaptığı, herşeye alınganlık yapılan, kendini bedenini çok eleştirdiğin, fiziksel görünümüne alışamadığın bir dönemden bahsediyoruz biraz anlayış lütfen...Ortaokul 8.sınıfa gecen bi kız kardeşim var. Ama çok saygisiz. Sen evlensen de kurtulsam diyor bana. Halini hatrini soruyorum, seviyorum onu tersliyor beni. O kadar çok bunaldım ki anlatamam. Bana abla demiyor ismimle hitap ediyor. Aynanın karşısında ben çok güzelim tarzı şeyler söylüyor. Kardeşim ne zaman düzelir bilmiyorum. Sizce psikolog çözüm olur mu?
Emann bana okuma yazma ogretmene gerek yok zira 3 dil biliyorum ...sen psikoloji ile igilen biraz oki ozaman kiz kardesinele konusacak anlasacak bir yol bulursun
Siz ergen olmadiniz mi?
Kardesinizin psikologluk durumu yok. Sadece ergen. Siddete, küfüre varmiyorsa hos görmek lazim. Güzelim diyorsa afetsin afet derim ben kardesime
Ne güzel işte, kendini seviyor. Keşke siz de onun gibi olsanız, kendinizi sevseniz,barissaniz ve bir ozguvene sahip olsanız.Aynanın karşısında ben çok güzelim tarzı şeyler söylüyor. Kardeşim ne zaman düzelir bilmiyorum.
Kendisine de aynı şekilde yaklaşıyorsanız tokat atması çok normal. Çocuk ne görse onu yaparBazen tokat vs atıyor bana
Büyüdüklerinde daha iyi anlaşabildiğiniz için aranızdaki samimiyet artıyor, o zaman abla derler benceBenim kardeslerimde bana abla demiyor, en küçüğümüz hariç, bende mi psikologa götürsem ne yapsam bilemedim şimdi..
Dert deil ciciko almanyada büyümeme ragmen türkiyede dogup büyuyen bir çoğundan iyi aksanim var3 dil öğrenmişsin ama daha anadilini doğru düzgün konusamiyorsun o ne olacak?
Bizim zamanımızda ergenlik mi vardı?Öyle ama bazı davranışları çok ters. Ben de zamanında ergen oldum ama hiç böyle davranmadim
Kendisine de aynı şekilde yaklaşıyorsanız tokat atması çok normal. Çocuk ne görse onu yapar
Dert deil ciciko almanyada büyümeme ragmen türkiyede dogup büyuyen bir çoğundan iyi aksanim varlet this be the Cover for You.........
artik kkz kardese nasil davraniyorsa kiz tokat atiyo düşünün
O zaman normal değil yaptıkları. Psikologa götürünHiç şiddet uygulamiyorum yemin ederim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?