Kızlaaarrr düğününüz kaç kişilikti?

esekgoz07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
25
5
1
36
Kızlar merak ediyorum sizin düğününüz nerde nasıl oldu kaç kişilikti ne kadar altın takı para geldi :) şimdi bi kaç kişi çıkar önemli olan huzur diye bende biliyorum huzur herşeyden önemli sevdiceğimi dünya malına değıştirip asla.. Sadece merak ediyorum bu başlık altında paylaşıp kaynatalım canlarım hayırlı yıllarınız olsun bu arada :)

Biz iki düğün yaptık biri benim memleketimde eşimin tarafından sadece kendi ailesi katıldı 750 kişikti aşiret gibi sülalem var
Eşimin memleketindeki 300 kişilikti burayada benim ailemden sadece birinci dereceler katıldı
Herkez kendi tarafına düğün yapmış gibi bişey oldu

asıl fakir biziz galiba yaa 150 kişilik düğün yaptık
ama farklı şehirlerdeydik eşimle, benim ailemin evinde kına yapıldı düğün gibi oldu. yakın akrabalar da asıl düğüne geldi sadece
takılan takıları hatırlamıyorum da tüm borçları sıfırlamıştık

Bu başlık altında ancak elalemin hediyesi çekiştirilir.
Başka da bir şey olmaz.
Düğünüzü hediyeleri düşünerek yapmayın.
Sonra kimse bir şey takmaz, kalakalırsınız.
Hrm ne kadar ayıp.
İnsanlar sizin güzel gününüzde yanınızda olmak için geliyorlar. Takısı önemli mi?

1500 kisilikti salonum yemekli davul zurnali ve tiklim tiklim doluydu altinim baya oldu ama erkek tarafi aldigi icin hic sormadim ne kadar oldu die

Aslinda 100 kisi diye ayarlamistik esimin ailesi gelmedi zaten. Kocam bana kaçtı çünkü
Ama yanlislikla 250 falan oldu.
Taki da hatirlamiyorum valla. Umrumda da degil. Zaten dugun dernek olayi kafa yapima ters,tam komedi.

1000 kisilikti
Cogunluk esimin tanidiklariydi
30bin taki toplandi

1200 kisilik salon tiklim tiklim doluydu.takida 12bin tl toplanmis 35binde altinlarim etti Allah razi olsun esimin ailesi kurusuna dokunmadi verdi bize bizde evimizi aldik pesinat verip cok sukur

500 dusunduk 600 ün üzerine çıktı baya allahtan düğün mekanimiz çok büyüktü ve pist çok genisti bir gelin olarak ne kadar kurdum varsa döktüm

Bizde 550 kişilik yemekli kır düğünü yaptık, takılarda her aileye göre değişir tabiki o yüzden öğrenmek pek bir sağlıklı gelmiyor bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…