Kızlaaarrr düğününüz kaç kişilikti?

gözümde şu haberlere konun olan aşiret gelinleri geldi ayaklı kuyumcu derim ben onlara:cool:

Hiç sevmem öyle kalabalık düğünleri, içim sıkılır. Kimseyi çağırmadım 100 kişi belki gelmiştir. Zaten nikah yaptım düğün de sevmem ben. Millet yesin içsn oynasın diye ne diye kendimi borca sıkıntıya sokayım.
Benden bi tane daha varmış tey tey teyy :KK73:

Uff ne kadar buyuk dugunler yapmissiniz masallah. Ben evli degilim ama evlensem maksimum 100 kisilik dugun isterim. Hatta dugun istemem:D hic sevmem kalabaligi :D

Hiç sevmem öyle kalabalık düğünleri, içim sıkılır. Kimseyi çağırmadım 100 kişi belki gelmiştir. Zaten nikah yaptım düğün de sevmem ben. Millet yesin içsn oynasın diye ne diye kendimi borca sıkıntıya sokayım.

Aynen ya. Çok saçma geliyor bana. Gürültü patırtı. Boşa giden para. En güzeli nikah. Evlenirsem yapmak istediğim şey.

400 kişilikti 500 kişi geldi. Takıyı söylemeyeyim beklediğimizden iyi geldi çok şükür :)

200 yemekli sadece yakınları çağırdık çok uzak akrabaları çağırmadık fazla coluk çocuk yoktu ve iyiki de öyle oldu gayet güzeldi

asıl fakir biziz galiba yaa :KK17: 150 kişilik düğün yaptık
ama farklı şehirlerdeydik eşimle, benim ailemin evinde kına yapıldı düğün gibi oldu. yakın akrabalar da asıl düğüne geldi sadece
takılan takıları hatırlamıyorum da tüm borçları sıfırlamıştık[/QUO
Canım biz o kadar bile değildi mer

Canım biz daha fakirlik :KK48::KK69:
Fakirin fakiri varmis :KK49:
3bin para ciktiydi 10 bilezik Çeyrek ler ne kadardı bilmiyorum
Be n çok ucuza gittim:nazar::KK200::KK11:

Benimde once nikahdi 500 u gecer gelenler,aksamindada dugunum oldu ona en yakinlarimiz akraba arkadaslar gelmisti 300 kisiydik,75 tane ceyrek 15 tane yarim 10 tane tam,25 bilezik 2 taki seti 25 bine yakinda para vardi sanirim,hepsini biz aldik:)dugunumde yemekliydi,8 bine yakinda ona verdik..

Ayy en fakiriniz benim galiba:KK53: yaklaşık 100 kişi gelmişti eşimin ailesi bizden uzak başka şehirde ve benim de sülalem hep yurtdışında yaşadığı için anca bu kadar oldu. Yemekli ve havuz başındaydı gerçekten düğünümden çok memnun kaldım az kişi olduğu için de servis hızlıydı ve davetliler çok memnun ayrılmıştı önce çok üzülmüştük az kişi diye ama sonra mutlu bile olduk:KK53: tabi hasılat da doğal olarak çok değildi ama sağlık olsun.

350 de bizim vardı ama şansıma küseyim aynı gün iki yakın akrabanın da düğünü vardı

Benimde once nikahdi 500 u gecer gelenler,aksamindada dugunum oldu ona en yakinlarimiz akraba arkadaslar gelmisti 300 kisiydik,75 tane ceyrek 15 tane yarim 10 tane tam,25 bilezik 2 taki seti 25 bine yakinda para vardi sanirim,hepsini biz aldik:)dugunumde yemekliydi,8 bine yakinda ona verdik..
maşşallah oku oku bitmedi takılar

Bin kişilikti. .
Düğün salonunda. .
Altın eşim ve akrabalar taktı. .
10 adet bilezik eşim aldı .
4 hediye bilezik..
2set(inci & altın set) eşim aldı ..
3milyar para takılmıştı üzerimize. .

2 dugun yaptik biz, biri benim memleketimde, digeri esimin memleketinde. Benim memlekette olan düğüne 250 kisi felen gelmisti, esimin memeleketinde 1500 kisilikti. Taki olarak da 17,5 milyarlik taki takildi.

Back
X