- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
yani nazar değmeyecek gibi değilki
Canm biz doğuluyuz ben mardin
Eşim erzurum kalem kalem yazsam sayfa yetmez. Memleketleri yazdım az cok tahmin edersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani nazar değmeyecek gibi değilki
Canm biz doğuluyuz ben mardin
Eşim erzurum kalem kalem yazsam sayfa yetmez. Memleketleri yazdım az cok tahmin edersin
Aslinda 100 kisi diye ayarlamistik esimin ailesi gelmedi zaten. Kocam bana kaçtı çünkü
Ama yanlislikla 250 falan oldu.
Taki da hatirlamiyorum valla. Umrumda da degil. Zaten dugun dernek olayi kafa yapima ters,tam komedi.
Benden bi tane daha varmış tey tey teyyHiç sevmem öyle kalabalık düğünleri, içim sıkılır. Kimseyi çağırmadım 100 kişi belki gelmiştir. Zaten nikah yaptım düğün de sevmem ben. Millet yesin içsn oynasın diye ne diye kendimi borca sıkıntıya sokayım.
Aslinda 100 kisi diye ayarlamistik esimin ailesi gelmedi zaten. Kocam bana kaçtı çünkü
Ama yanlislikla 250 falan oldu.
Taki da hatirlamiyorum valla. Umrumda da degil. Zaten dugun dernek olayi kafa yapima ters,tam komedi.
Hiç sevmem öyle kalabalık düğünleri, içim sıkılır. Kimseyi çağırmadım 100 kişi belki gelmiştir. Zaten nikah yaptım düğün de sevmem ben. Millet yesin içsn oynasın diye ne diye kendimi borca sıkıntıya sokayım.
400 kişilikti 500 kişi geldi. Takıyı söylemeyeyim beklediğimizden iyi geldi çok şükür :)
asıl fakir biziz galiba yaa150 kişilik düğün yaptık
ama farklı şehirlerdeydik eşimle, benim ailemin evinde kına yapıldı düğün gibi oldu. yakın akrabalar da asıl düğüne geldi sadece
takılan takıları hatırlamıyorum da tüm borçları sıfırlamıştık[/QUO
Canım biz o kadar bile değildi mer
Canım biz daha fakirlik
Fakirin fakiri varmis
3bin para ciktiydi 10 bilezik Çeyrek ler ne kadardı bilmiyorum
Be n çok ucuza gittim![]()
Ahahaha iletine bittim![]()
Konum vardı bak istersen neden öyle yazdığımı anlarsın :)
400 kişilikti 500 kişi geldi. Takıyı söylemeyeyim beklediğimizden iyi geldi çok şükür :)
maşşallah oku oku bitmedi takılarBenimde once nikahdi 500 u gecer gelenler,aksamindada dugunum oldu ona en yakinlarimiz akraba arkadaslar gelmisti 300 kisiydik,75 tane ceyrek 15 tane yarim 10 tane tam,25 bilezik 2 taki seti 25 bine yakinda para vardi sanirim,hepsini biz aldik:)dugunumde yemekliydi,8 bine yakinda ona verdik..