Kızlaaarrr düğününüz kaç kişilikti?

2 dugun yaptik biz, biri benim memleketimde, digeri esimin memleketinde. Benim memlekette olan düğüne 250 kisi felen gelmisti, esimin memeleketinde 1500 kisilikti. Taki olarak da 17,5 milyarlik taki takildi.
Esimin taktiklari da 10 adet bilezik, 1 set, kayinbabam da bilezik, benim annem babam da 1 set taktilar. Buyuk kaynim bilezik takti boyle iste :KK69:

Kızlar merak ediyorum sizin düğününüz nerde nasıl oldu kaç kişilikti ne kadar altın takı para geldi :) şimdi bi kaç kişi çıkar önemli olan huzur diye bende biliyorum huzur herşeyden önemli sevdiceğimi dünya malına değıştirip asla.. Sadece merak ediyorum bu başlık altında paylaşıp kaynatalım canlarım hayırlı yıllarınız olsun bu arada :)
1000 kişilikti ama kayınvalide ve kayınpeder takıları aldığı için bilmiyorum tahminen 60 bin gelmiştir.

Bu başlık altında ancak elalemin hediyesi çekiştirilir.
Başka da bir şey olmaz.
Düğünüzü hediyeleri düşünerek yapmayın.
Sonra kimse bir şey takmaz, kalakalırsınız.
Hrm ne kadar ayıp.
İnsanlar sizin güzel gününüzde yanınızda olmak için geliyorlar. Takısı önemli mi?[/QUOTE]
Üfff

Çok isterdim "1500 kisilik düğün yaptim
60 bin taki takildi o parada benim oldu niihahaha" demeyi :KK53::KK53:

Amaa daha ortada düğün yokki :KK51:

Du bakalim kismet :KK8::KK8:

Henüz düğün yok ama 300-350 kisilik bir nişan yaptik düğün gibi oldu o da aslinda, takilarda toplamda 10-12 bin arasinda oldu...

Sayısını bilmiyorum çok kalabakikti salon tıklım tıklımdı.

Hiç sevmem öyle kalabalık düğünleri, içim sıkılır. Kimseyi çağırmadım 100 kişi belki gelmiştir. Zaten nikah yaptım düğün de sevmem ben. Millet yesin içsn oynasın diye ne diye kendimi borca sıkıntıya sokayım.
Aynı benim kafa.. Nikah yapacağım ben de..

• Beğen
Reactions: H M
Bilezikleri taki setini falandami aldilar?
Takılan herşeyi aldılar canım düğünden sonra gelemeyen akrabalarımın taktıklarını bile aldılar.
Ama ayrıca eşim 4 çift bilezik 2,5 metre zinCir 1 hint seti 4 yüzük aldı babamda bi tane set taktı. Tabi bilezikler ve zincir satılmış haberim yoktu. altınlarım kaynanamda.

kır bahçesinde oldu.
yemekliydi.
500 bekledik ( kp davetiye iki kişiliktir yazısı yazdırmadığı içindir sanırım)
1000 kişi geldi.
Yazık düğün mekanı sahipleri nasıl yemek yetiştiricez dersine düşmüşlerdi.
bayaa çok altınım, bileziğim var ama
( düğün cd sinin yarısı takı merasimi..)
nakit para da iyi toplandı balayına gittik fotoğrafçıya verdik eve eksik eşyaları aldık ve hala bitmemişti.
hiç tam sayılarla ilgilenmedim valla. zaten ben altın sevmem.
eşim set, saat, 6 bilezik.
kp8 kv2 bilezik taktı.
benim annem de eşime saat aldı.
babamda bi dublex verdi( ama orda oturmuyoruz)

ha sorarsan mutlu musun diye.
Ay hayır, o kdr çok takacaklarına birazcık sevseler beni daha iyi olur diye düşünüyorum eşimin ailesi için

bu arada bana kalan tek şey setim ve birkaç beyaz altınlı pırlantalı takı, bir de babamın verdiği ev.
onun dışında herşeyi kp ve eşimin ortak açtığı işe yatırım olarak kullandık. helal-i hoş olsun

Şu takiyi takip geri alma muhabbetleri bana ne kadar sacma geliyor....

Takilanlar gelinle damada yeni yaşamlarinda destek icin degilmidir yahu :KK51::KK51:

Ben evlenirken hiç bir şey istemedim sadece çok iyi bir düğün istedim, yemekli bir düğün yaptık, yapabileceğimizin en iyisiydi. çevrem kötü bir düğün kaldıramaz çünkü... 250 kişilik bir düğün yaptık 30 kişi mekânı beğenmediğinden gelmedi efendim :KK11:. terbiyesizler yaaa. nikahım 1000 kişilikti

Ben evlenirken hiç bir şey istemedim sadece çok iyi bir düğün istedim, yemekli bir düğün yaptık, yapabileceğimizin en iyisiydi. çevrem kötü bir düğün kaldıramaz çünkü... 250 kişilik bir düğün yaptık 30 kişi mekânı beğenmediğinden gelmedi efendim :KK11:. terbiyesizler yaaa. nikahım 1000 kişilikti

Mekani begenmedik ondanmi gelmedi dediler?

Mekani begenmedik ondanmi gelmedi dediler?
gibi gibi ... bir kısmı aaaa bilmemne oteli mi hııı bakalım ozaman falan dedi ne demek bu yani...

Bir tanesi de ailece annemin hatırına gelme kararı almışlar ama gelmediler....

oldu öyle birinin seviglisi çımış ortaya ekmiş zaten çok birşey de olmamıştır o mekânda dedi ... (mekâna laf sokuyor aklınca)

gibi gibi ... bir kısmı aaaa bilmemne oteli mi hııı bakalım ozaman falan dedi ne demek bu yani...

Bir tanesi de ailece annemin hatırına gelme kararı almışlar ama gelmediler....

oldu öyle birinin seviglisi çımış ortaya ekmiş zaten çok birşey de olmamıştır o mekânda dedi ... (mekâna laf sokuyor aklınca)

Ne insanlar var yaa..

Takılan herşeyi aldılar canım düğünden sonra gelemeyen akrabalarımın taktıklarını bile aldılar.
Ama ayrıca eşim 4 çift bilezik 2,5 metre zinCir 1 hint seti 4 yüzük aldı babamda bi tane set taktı. Tabi bilezikler ve zincir satılmış haberim yoktu. altınlarım kaynanamda.
cok afedersiniz o takilar size takilmadi mi neden esinizin ailesi el koydu cok tuhaf geldi bana neden izin verdiniz almalarina

Ne insanlar var yaa..
üfff sormayın yaaaa hepsiyle bağlantıyı kestim hiç de kötü bir mekan değildi ayrıca gayet süper ötesi bir yerdi ve bir sürü princess lardaki yok bikememnerelerdeki düğünlerden daha iyiydi. bir buçuk yıl çalışıp, ek iş yapıp biriktirdiğimiz kendi paramızla yaptığımız düğündü... dediğim gibi etrafımızın durumu iyi_ bizim o kadar değil ama çok da tın, ben sadece düğün çok severim ve iyi bir harcama seçimi yaptım pişman değilim hamdolsun yaşattı rabbim.

Back
X