- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
- Konu Sahibi Nightingale
-
Öyle valla, ego da gururda tavan. Asla taviz vermez. Ben ayrılmak istiyorum desem ikna etmeye çalışır ama kesin bitti istemiyorum desem ölüm döşeğine düşse bu yüzden asla benim peşimden gelmez. Karakteri böyle. Ben şunu sevmiyorum desem hiç yorum yapmaz ama o sevmediğim şeyi de bir daha yapmaz. Bir fedakarlık yapsam anlamamış gibi durur sonra daha fazlasını o yapar. Orta yolu bulalım demez orta yolu bulur. Evlenmek isteyen erkek evliliği sakız gibi sündürmezmiş, çıkarmış tanırmış evlenmeye karar verdiyse sorarmış sonra nişan düğün Allah ne verdiyse. Şu an karar vermiş padişah hazretleri. Benimle evlenmek istermiş, ben onun tam istediği insanmışım ama evlilik zamanı değilmiş. Ben sordukça üç sene de dermiş hiç düşünmüyorum da dermiş. Sevmiyormuş ben bahsetmeyecekmişim.
bence ayrılma, en azından bugün yarın olmamalı
çünkü pişman olacaksın hemen ayrıldıktan sonra
Bu akşam yazılanları okudum BEN SENİN ONDAN AYRILACAK GÜÇTE OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM.
Ben bir iki yazışmadan anladıysam SEN BU ADAMA NELER İFADE ETTİN ,NEYE GÜVENİYOR SEN VAR DÜŞÜN.
Olmaz ,o dediğin HUYLAR varya şimdi sana çekici-ulaşılmaz -karizma gelir ama evlenince HAYAT BURNUNDAN GELİR.
Sen sanıyor musun ki bu--- ben dersem o olur,istersem gel istemezsem git,
--bana tavır yaparsan tavrın büyügünü görürsün mantıgı her konuda karşına çıkmayacak--seni deli etmeyecek?
Şimdi genç kız olmanın ,ilk aşkın etkisiyle sen sanıyorsun ki başında hep bu aşk,gözlerinde onu düşündükçe yaş olacak.
Evlenip aynı evde yaşamaya başlayınca uyuz da olucaksın,çiğ çiğ yemek de isteyeceksin.
İşte zurnanın son deliği orada zırt diyecek...Ne yapıcaksın arkadaşım...
Bazı konularda böyle kuru inadı olan bir adamla evliydim...son anda hayat ona tersini düzüne getirene kadar neler yaşadım ,aştım,neler kaybettim hayatımdan anlatamam,anlayamazsın.
Düz duvar dile gelir eşim senin anlattıgın odun gibi EGER İSTEMİYORSA dinlemez-tartışmaz-anlamaz ve inadından vazgeçmezdi ...
Ben derim ki DEGMEZ.Meslek sahibi insansın,gençsin ...Biliyorum ki güzelsin :))
Koy tekmeyi rahvan gitsin...
bunun burcu ne?yay gibi geldi bana.
Başak. Burçla değil ilgisi karakter yetiştirilme tarzı. Doğu erkeği kafası.
Sana çok teşekkür ederim. Çok doğru söylüyorsun. 25 yaşıma gelmişim hala aşk var iyi insan var zannediyorum. En azından her gün ağlamam, üzülmem. Hayırlısı budur belki.
bak canım 8 sene ele avuca sığmaz korkak bi adamla ayrı şehirlerde imkansız bi aşk yaşadım. 3 senedirde evliyim. korkakmı dersen evet korkak her erkek korkar bide adamın gözüne gözüne sokarsan evlilik fikrini evlenecei varsada kaçar. ne ayrılmazsı niye ayrılıyosun ki madem seviyosun elinde tutacaksın. evlilikten bahsetme o acarsada daha erken falan diye geçiştir hep bak ne oluyo ozaman boynuna kıravatı takıp nikah salonuna koşmazsa bende elif değilim. stratejı bu işler hep tatlım.
Selam kızlar. Bu gün erkek arkadaşımla konuşurken ben senin aradığın tipte bir insan değilim dedim o da bana sıkıntıya girmene gerek yok benim düşüncelerimi şu an evlilik düşünmediğimi biliyorsun dedi. İyi de ben bununla mal mal çıkayım daha çok aşık olayım her gün daha çok bağlanayım sonra paşam ben evliliğe söz vermedim desin çeksin gitsin kabullenebilir miyim bu düşünceyi? Ben de mesaj attım "ben senden ayrılmak istemiyorum ama sen her seferine evliliği düşünmediğini söylüyorsun. Aşık olduğum adamla nasıl evlenme hayalim umudum olmaz. Sen beni taştan mı zannediyorsun. Bu işin sonunda üzüleceğim biliyorum. Sevdiğim için bana biraz zaman ver seninle devam etmeli miyim evlilik umudu olmadan düşüneyim sonra sana kararımı bildiririm dedim. o da erkek bunu söyler kız zırt pırt söylemez, zamanı geldiğinde evlenirsin ya da evlenmezsin bu başka da olmaz iyi geceler demiş. Ben de ilk başta bu düşüncene saygı duydum hiç bir konuda sana bencil olmadım ama beni seviyorsan iyiliğimi istersin, ben seni daha çok seviyorum ve evlilik düşüncen olmadan seninle devam edebilir miyim bilmiyorum sabah uyandığında zaman verip vermediğini söylersin dedim.
Şimdi akıl verin sakın sert sözlerle eleştirmeyin çok üzgün durumdayım zaten. Ben ne yapayım? Zaman istemeye devam mı edeyim? Ki zannetmem zaman vermez, ayrılayım bitsin mi? Yoksa bir gün bana evlenme teklif edecek ya da etmeyecek diye bekleyim mi?
konu açıldı yok dedim ben aradığın tipte değilim dedim. ben daha şöyle şöyle biriyim bil sonra sen de üzülme dedim. Ne mantıksa artık benimki. Bir kaç gündür evlilik şakası falan yapıyordu, karşılık veriyordu, asker şimdilik derdim bir döneyim hayırlısı diyordu, sonra yakın arkadaşımız evlilik teklifi almış, ben de bir askerden döneyim bakarız falan diyordu. Ben bu gün konu gelişip böyle deyince iyi yanlış tanımışım seni dedi.bir kaç saat sonra aradı, ben senin düşündüğün gibi bir kız aramıyorum, senin karakterini beğeniyorum ki çıkıyorum ama ben evlenmek istiyormuşum gibi kendini sıkıntıya sokma. Ben Söyledim evlilik henüz düşünmüyorum. Yaptığın evlilik muhabbetlerine de bir kaç gündür üzülme diye karşılık veriyorum ama sen evlenicez moduna girip sıkıntı yaptın kendine boş yere dedi.
olmuyo öyle işte tatlım bi düşün bakalım onu diğerlerinden ayıran ne yani diğer erkek arkadaşlarından bu kadar sevmenin nedeni ilgisizliği seninde onu elde etme arzun olabilirmi. sen ilgisizleşirsen o seni arzular bunu unutma ne ayrılması pes mi edeceksin. herşey düzelir kendine hakim ol cok sevgini gösterme herşey kendilğinden olur zaten.Bende hiç beceremem şu taktik işini bilmem de. Saf şeffaf yaşarım gider. Sonrada böyle oluyor işte. Bakma burada böyle bunun için üzüldüğüme falan asla bir erkek için kılımı kıpırdatmazdım. Sıkıntı veriyorsa çeker giderdim. Şimdi bu duruma düştüm.
Dedigim gibi ben erkek arkadaşını evliliğe uzak buluyorum.senin yakın olman suç degil ama kendine haksızlık.
Burda asıl sorun onun şu huyu, bu huyu diye saydırdıgın şeyler.
VE MALESEF SENİN ŞİMDİDEN KABULLENMİŞ TESLİM BAYRAĞINI ÇEKMİŞ OLMAN...
BAŞAK BURCU DEMEK...PEEEHHH ...Bilmiş...
ayrıca rica ederim:))
anladım canım seninki biraz net ve garantici sanırım
aslında bu huyu güzel tabi ama işte insan duymak en azından hayal ettiğini bilmek istiyor seni de anlıyorum
ama en azından şöyle sorsan "tamam evlilik düşünmüyorsun ama
düşündüğünde evlenmek istediğin insan ben olur muyum bunu duymak istiyorum" desen
hem böylelikle incinmezsin yada ne bileyim duygularına bekleyişine lanet etmezsin
gerçekleri bilirsin en azından..devam ettiğin yolda soru işareti kalmaz yada sevdiğini yargılamazsın
İlk kez bir erkek ırkı mensubundan mantıklı söz duyuyorum galiba
kural: kadın kaçarsa erkek kovalar kadın çantada keklikse yani aşık yelkenler yerdeyse adam ondan hemen soğur evlenmek bi yana doğru dürüst adam yerine bile koymaz. ilk çağlardan beri bu böyledir avcı avın peşinden koşmak ister.
bence ayrılman çok saçma eğer seviyorsan.sevgi kolay bulunmuyor.evlilik konusunda çok bunalttın sanırım.bir arkadaşın dediği gibi taktik yapmalısın.çok fevri hareketlerin var.çok fazla verme ipleri onun eline.kendi değerini bil,bunu ona hissettir.biraz oluruna bırak.hele bi askerden dönsün.duruma göre karar verirsin.yalnız bence senin daha önemli sorunların var.sen nerelisin?doğulu diyorsun onun için.kültür farkınız var mı?ailesine düşkün birisi belli ki.yardım falan diyor.evlenseniz bile öyle gidebilir.bu parasal mevzular.iyi düşün.kültür farkı,karakter çatışması gibi şeyler varsa sevgi tek neye yarar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?