Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Herkes testlerde negatif görmesine rağmen umutla adet olmamayı bekliyor bende dahil Hürrem gibi allahım bismillah diye bağırmak istiyorum
Kız senin her yorumuna gülüyorum yaa o kadar haklısın ki testler negatif ama umutka ısrarlaaa hamile miyiz abacaa yaa diyoruzz

Canım ya benim regl gibi ağrılarım oluyo ara ara korkuyorum regl olucak diye diken üstündeyim normal mi bu
Bendede olmuştu yavrum halada ara ara oluyor. Senin adetin daha önce gecikiyor muydu ilk defa mı gecikme oldu böyle

Bendede olmuştu yavrum halada ara ara oluyor. Senin adetin daha önce gecikiyor muydu ilk defa mı gecikme oldu böyle
Canım benimde bat 14 diyorum artık. 3 gün kaldı regle dün parmak ucum kadar bi kahverengi leke olmuştu adetim sökülecek dedim. Adet sancımda normalde birkaç gün öncesinde başlar çok şiddetli olmaz ama adet olana kadar da geçmez. Bu defa ara ara geliyor geçiyor hemen. Yine yerleşme diye umutlanıyorum engel olamıyorum kendime. Ama adet öncesinde bende sivilce çıkar dün çenemde çıkmış yine iki gözümün çiçeği test yapmaya da elim gitmiyor artık

Kızlarrrr ilk attığım resim dünki diğerini şimdi yaptım damlatır damlatmaz çıktı sevinmeye korkuyorum elim ayağım titriyor ya

Eklentiler

• IMG_2110.webp
    96,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_2119.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 64
ah canım ne çektik gerçektenn artık bu hamilelik belirtisi diyemicem umutlanıyoruz sonra üzülüyoruz ya

Kızlarrrr ilk attığım resim dünki diğerini şimdi yaptım damlatır damlatmaz çıktı sevinmeye korkuyorum elim ayağım titriyor ya
Haydi hayırlı olsun canım benim çizgi çok güzel görünüyor Allahın izniyle hamilesin diye düşünüyorum hemen bir kan ver için rahatlasın

Test yaptım canım şimdi dayanamadım. Tek çizgi
Üzülme kuzumm illaki o ikinci çizgiyi birgün göreceksin dur bakalım zaten sırf bu stres yüzünden çekiyoruz bu sıkıntıyı kendimizi biraz rahat bıraksak hemen olacak belki

Canım çizgi iyice belirginleşmiş düne göre bence sen hamilesin tebrik ederim gidip kan testi ver hemen için rahatlasın artık kana gitmekten korkma

Haydi hayırlı olsun canım benim çizgi çok güzel görünüyor Allahın izniyle hamilesin diye düşünüyorum hemen bir kan ver için rahatlasın
Geldim canım verdim kanı 1 buçuk saatte çıkar dediler ama hala içimde ya gebe değilsem düşüncesi var kafayı yiycem

Canım çizgi iyice belirginleşmiş düne göre bence sen hamilesin tebrik ederim gidip kan testi ver hemen için rahatlasın artık kana gitmekten korkma
İnşallah canım ya geldim verdim kanı bekliyorum ama çok ta korkuyorum ya gebe değilsem diye

ay hani bizi bilgilendir bence kesin hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…