Kızlar akıl verin

Beni deniyor benden mi adım bekliyor yani Ya kahretsin adam bide yakışıklı ve karizmatik
sanırım sende az etkilendin.sana tavsiyem arabasına binme sevgilin varmıs gibi davran uzaklassın .

bugun hos gelir ama sonra acı cekersin bir kişi söyle evli adamla devam edipte acı cekmeyen

Ne alaka ben bosandım diye millet bosansın diyemi ugrascam bu nasıl bi düşünce şekli pes

esas sana pes!
daha once evlililigi de gormus, gecirmis birisin. sen evliyken, seninde esin bi kadinla sacma sapan hallere girse ne hissederdin bi dusunsene????

soyle bakalim bosanma sebebin esini aldatmak miydi???

Keşke o adamın eşini tanıyor olsam keşke ! Seni cümle aleme rezil ederdim
Terbiyeli olması gereken sensin çünkü evli bir adama göz dikiyorsun. Böyle bir insansın "terbiyeden" bahsetmesi abes ... ! Terbiyeyi senden öğrenecek değilim Allah korusun yoksa mazallah

Ya canım kusura bakmada kendine saygısı olmayana biz niye saygı duyalım? Bende az önce buna benzer bi şey yazdım ya boşanmazsa gönül eğlencesi olursan dedim benim olsun yeter dedin.Şu terbiyeli hanım kız ayaklarını bırakır mısın komik oluyosun da.

esas sana pes!
daha once evlililigi de gormus, gecirmis birisin. sen evliyken, seninde esin bi kadinla sacma sapan hallere girse ne hissederdin bi dusunsene????

soyle bakalim bosanma sebebin esini aldatmak miydi???
Cok kez Aldatılmaktı

iyi sen de bu gidisle cevrendeki cogu kadina bu hissi yasattiracaksin belli oldu.
sana iyi yolculuklar.
Banane yaşasınlar ben aldatılırken beni dusunen varmıydı öteki kadınlar beni yuvamı umursadımı ben niye umursayım

Yok artık! Aldatmanın nasıl bir şey olduğunu bile bile bir başkasına bunu yaşatabilir misin cidden? O kadar zalim şuursuz olabilir misin?
Ben aldatılırken beni takan varmıydı ne eski koca ne oteki kadınlar

Banane yaşasınlar ben aldatılırken beni dusunen varmıydı öteki kadınlar beni yuvamı umursadımı ben niye umursayım
Sizin aldığınız nefes bile israf ne kadar karakteri bozuk bir insanmışsınız ha bide soru şu eşiniz sizinke beraberken yattığı kadınlardan biriyle evlendi mi

Aynen öyle sinirden bi ton küfür saydırdım
Nefret ediyorum hepsinden, bin beter başlarına gelsin inşallah
Ben birazdan ağzıma geleni sayacam zor tutuyorum kendimi. Gelmiş Burda yaptığı ahlaksızlığa çanak tutmamızı bekliyor. Ahlaksız kadın !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…