- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
- Konu Sahibi sunshine300
-
sanırım sende az etkilendin.sana tavsiyem arabasına binme sevgilin varmıs gibi davran uzaklassın .Beni deniyor benden mi adım bekliyor yani Ya kahretsin adam bide yakışıklı ve karizmatik
Ne alaka ben bosandım diye millet bosansın diyemi ugrascam bu nasıl bi düşünce şekli pes
Binme yuva yıkan kadın olma erkekler herzaman genç güzel kadın gördüm kur yapar aranıza resmiyet koyunBen bosandım o evli
Terbiyeli olması gereken sensin çünkü evli bir adama göz dikiyorsun. Böyle bir insansın "terbiyeden" bahsetmesi abes ... ! Terbiyeyi senden öğrenecek değilim Allah korusun yoksa mazallahTerbiyeli ol
Terbiyeli ol
Ya canım kusura bakmada kendine saygısı olmayana biz niye saygı duyalım? Bende az önce buna benzer bi şey yazdım ya boşanmazsa gönül eğlencesi olursan dedim benim olsun yeter dedin.Şu terbiyeli hanım kız ayaklarını bırakır mısın komik oluyosun da.Terbiyeli ol
Kesinesas sana pes!
daha once evlililigi de gormus, gecirmis birisin. sen evliyken, seninde esin bi kadinla sacma sapan hallere girse ne hissederdin bi dusunsene????
soyle bakalim bosanma sebebin esini aldatmak miydi???
Cok kez Aldatılmaktıesas sana pes!
daha once evlililigi de gormus, gecirmis birisin. sen evliyken, seninde esin bi kadinla sacma sapan hallere girse ne hissederdin bi dusunsene????
soyle bakalim bosanma sebebin esini aldatmak miydi???
Cok kez Aldatılmaktı
Bos ver, esin seninle evlendi diye bir daha ayrilmayacak diye bir sey yoktu sonucta.Cok kez Aldatılmaktı
Aldatılmış bir kadın olarak başkasının aldatılmasına göz yummak kadar iğrenç birşey yok bu hayatta. Senin acil tedavi olman gerekiyor.Cok kez Aldatılmaktı
Yok artık! Aldatmanın nasıl bir şey olduğunu bile bile bir başkasına bunu yaşatabilir misin cidden? O kadar zalim şuursuz olabilir misin?Cok kez Aldatılmaktı
Ilgisi olsun filan mi istiyosun? Veya hosuna mi gitti bu durum?Ama taşkın bi hareketi yok işte saygılı konusmalarıda havadan sudan
Banane yaşasınlar ben aldatılırken beni dusunen varmıydı öteki kadınlar beni yuvamı umursadımı ben niye umursayımiyi sen de bu gidisle cevrendeki cogu kadina bu hissi yasattiracaksin belli oldu.
sana iyi yolculuklar.
Aynen öyle sinirden bi ton küfür saydırdımSabah sabah sinir hastası olucam ya...bu kadar pişkinlik bu kadar vicdansız olunmaz. Nefret ediyorum böyle insanlardan !
Ilgisi olsun filan mi istiyosun? Veya hosuna mi gitti bu durum?
Evt ustune bastın tamIlgisi olsun filan mi istiyosun? Veya hosuna mi gitti bu durum?
Ben aldatılırken beni takan varmıydı ne eski koca ne oteki kadınlarYok artık! Aldatmanın nasıl bir şey olduğunu bile bile bir başkasına bunu yaşatabilir misin cidden? O kadar zalim şuursuz olabilir misin?
Sizin aldığınız nefes bile israf ne kadar karakteri bozuk bir insanmışsınız ha bide soru şu eşiniz sizinke beraberken yattığı kadınlardan biriyle evlendi miBanane yaşasınlar ben aldatılırken beni dusunen varmıydı öteki kadınlar beni yuvamı umursadımı ben niye umursayım
Yav he heEvt ustune bastın tam
Ben birazdan ağzıma geleni sayacam zor tutuyorum kendimi. Gelmiş Burda yaptığı ahlaksızlığa çanak tutmamızı bekliyor. Ahlaksız kadın !!!Aynen öyle sinirden bi ton küfür saydırdım
Nefret ediyorum hepsinden, bin beter başlarına gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?