- 7 Mayıs 2017
- 56
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi sunshine300
-
HayırSizin aldığınız nefes bile israf ne kadar karakteri bozuk bir insanmışsınız ha bide soru şu eşiniz sizinke beraberken yattığı kadınlardan biriyle evlendi mi
Uludag universitesi sosyoloji mi?Ben aldatılırken beni takan varmıydı ne eski koca ne oteki kadınlar
Ya yok artık cidden pes sana diyecek lafım kalmadı artık.Canım anladım sen cidden baya kudurmuşsun ki beyninle değil artık başka bir taraflarında düşünüyosun.Ama bu işin sonu senin için iyi değil söyliyim sana.Nolur kudurmuş köpek gibi milletin yuvasına saldırma yoksa elde edebileceğin tek mertebe METRESLİK he gerçi şikayetin olacağını sanmıyorum sende o potansiyeli gördüm çünküBanane yaşasınlar ben aldatılırken beni dusunen varmıydı öteki kadınlar beni yuvamı umursadımı ben niye umursayım
Ne diyon ya senUludag universitesi sosyoloji mi?
Hah evli ama aldatılan kadın olmak ta iğrenç bi histiYa yok artık cidden pes sana diyecek lafım kalmadı artık.Canım anladım sen cidden baya kudurmuşsun ki beyninle değil artık başka bir taraflarında düşünüyosun.Ama bu işin sonu senin için iyi değil söyliyim sana.Nolur kudurmuş köpek gibi milletin yuvasına saldırma yoksa elde edebileceğin tek mertebe METRESLİK he gerçi şikayetin olacağını sanmıyorum sende o potansiyeli gördüm çünkü
E güzel işte erkeklerin amacının evliyken ilişki yaşadıkları kadınları sadece şey yapmak için kullanıp atmak olduğunu eşinizden ztn biliyor olmalısınız siz niye başka bir adamın altında oyuncak olmaya çaba harcıyorsunuz
Yapma Allah aşkına, adam evli diyorsunDemek su ki bende beğeniyorum onu
Gercek gercekSinirleri ziplatmak icin acilmis bi konu daha..
Banane yaşasınlar ben aldatılırken beni dusunen varmıydı öteki kadınlar beni yuvamı umursadımı ben niye umursayım
Gerek yokbak sana insan gibi yaziyorum,
derhal bir psikiyatriste git.
Gercek olsan kimseye akil danismazsin, hele ki kimsenin yardimci olmayacagi bariz olan bir forumda.Gercek gercek
Fake diyenlere selam olsun
sana ispatlayamam ama gerçeğim hemde çok gerçekGercek olsan kimseye akil danismazsin, hele ki kimsenin yardimci olmayacagi bariz olan bir forumda.
Kibledim seni byeo zaman burdan defol git.
asabimizi bozma.
Aa ben fake demedim ki, o senin kuruntunGercek gercek
Fake diyenlere selam olsun
Pics or it didn't happensana ispatlayamam ama gerçeğim hemde çok gerçek
Bende çok üzüldüm şu an..Biz toplumcak ne ara bu kadar haysiyetsizlestik ya
Nasil uzuluyorum bir bilseniz
Bir de boyle insanlar anne - baba olacaklar.
Ahlak degerlerimiz diye bir sey kalmamis meger
Biz nasil evlat yetistircez bu ortamda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?