Kızlar akıl verin

Ya ben bekar olsam ve evli bir adama ilgi duysam günde beş öğün kendimi döverim. Bırakın bunu millete sorup adama yanaşmaya bahane aramayı dile getirmeye dahi utanırım yer yarılsın dibine geçeyim die beklerim. Ben mi fazla büyütüyorum siz mi fazla ahlak yoksunusunuz ben çözemedim ki

Benim olsun yeter bosansada bosanmasada hayatımda olsun hep
Ya yürü git sabah sabah fake olduğun çok belli insanların sinirlerini hoplatmak için yazıyorsun
Biliyorsun ki burada herkes sana köpürecek
Bundan mı zevk alıyorsun ahhh yazık sana acınacak haldesin

Adam senden istediğini aldıktan sonra yine karısıyla devam ettiğinde o yüz ifadeni görmeyi nasıl isterdim bir bilsen.Sen bundan ötesi olamayacaksın işte arada canı istediğinde gelip işini gördüğü bi oyuncak olucaksın.Sanada çok yakışır ama bee.

Ya yürü git sabah sabah fake olduğun çok belli insanların sinirlerini hoplatmak için yazıyorsun
Biliyorsun ki burada herkes sana köpürecek
Bundan mı zevk alıyorsun ahhh yazık sana acınacak haldesin
Ya durumum bu bırakın şu fake muhabbetini akıl verin

Hee evdekide baskasına gittiğini bile bile gururla oturacak? Ya evdekini değilde benimle olmak isterse hangimiz gurursuz oluruz istenmediğini bile bile oturan eşmi yoksa benmi

Hee evdekide baskasına gittiğini bile bile gururla oturacak? Ya evdekini değilde benimle olmak isterse hangimiz gurursuz oluruz istenmediğini bile bile oturan eşmi yoksa benmi
Sana inat boşanmaz mı boşanmaz.Bak sen 2.kadınsın yavrum hep 2.olacaksın geç onu bi.Çok var öyle karısından boşanmayan ya da kocasını affeden.

Akıl mı istiyorsun al veriyorum evli bir adama metres olup ha boşandı ha boşanacak die stres yaşamayın gidip bekar birini bulun kendinize. Onunla ne isterseniz onu yaşayın.
Bosanıp bosanmaması su asamada umrum değil cunku suan evlilik dusuncem yok ama ileriyi bilemem tabii

Akıl mı istiyorsun al veriyorum evli bir adama metres olup ha boşandı ha boşanacak die stres yaşamayın gidip bekar birini bulun kendinize. Onunla ne isterseniz onu yaşayın.
İstediği akıl değil , istediği destek... Git boşat adamı al dememizi bekliyor. Zaten adamlar da böyle kadınlar için sırada bekliyordu. Böyle böylesini ilk defa görüyorum... Şahsiyet Onur gurur namus hepsi hak getire..

Bende sonradan boyle oldum merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…