- 31 Ekim 2013
- 21.643
- 72.790
- 798
- 41
- Konu Sahibi sunshine300
-
Tamam bak ben sana diyorum sen ona istediğini ver bak sana nasıl kul köle oluyor nasıl da hemencecik boşanıyorKapılsın nolcak evlenmek varsa bosanmakta var ilelebet onla evli kalcak diye hukummu var yani
Cant send pics from here lovePics or it didn't happen
Kibledim seni bye
Ya yürü git sabah sabah fake olduğun çok belli insanların sinirlerini hoplatmak için yazıyorsunBenim olsun yeter bosansada bosanmasada hayatımda olsun hep
Ya durumum bu bırakın şu fake muhabbetini akıl verinYa yürü git sabah sabah fake olduğun çok belli insanların sinirlerini hoplatmak için yazıyorsun
Biliyorsun ki burada herkes sana köpürecek
Bundan mı zevk alıyorsun ahhh yazık sana acınacak haldesin
Hee evdekide baskasına gittiğini bile bile gururla oturacak? Ya evdekini değilde benimle olmak isterse hangimiz gurursuz oluruz istenmediğini bile bile oturan eşmi yoksa benmiAdam senden istediğini aldıktan sonra yine karısıyla devam ettiğinde o yüz ifadeni görmeyi nasıl isterdim bir bilsen.Sen bundan ötesi olamayacaksın işte arada canı istediğinde gelip işini gördüğü bi oyuncak olucaksın.Sanada çok yakışır ama bee.
Hala akıl diyo ne dememizi bekliyosun ya adama şöyle kur yap falan dememizi mi?Her ihtimalde acınacak bir haldesin gerçeksende fake'sende.Ya durumum bu bırakın şu fake muhabbetini akıl verin
Akıl mı istiyorsun al veriyorum evli bir adama metres olup ha boşandı ha boşanacak die stres yaşamayın gidip bekar birini bulun kendinize. Onunla ne isterseniz onu yaşayın.Ya durumum bu bırakın şu fake muhabbetini akıl verin
Sana inat boşanmaz mı boşanmaz.Bak sen 2.kadınsın yavrum hep 2.olacaksın geç onu bi.Çok var öyle karısından boşanmayan ya da kocasını affeden.Hee evdekide baskasına gittiğini bile bile gururla oturacak? Ya evdekini değilde benimle olmak isterse hangimiz gurursuz oluruz istenmediğini bile bile oturan eşmi yoksa benmi
Ya durumum bu bırakın şu fake muhabbetini akıl verin
Bosanıp bosanmaması su asamada umrum değil cunku suan evlilik dusuncem yok ama ileriyi bilemem tabiiAkıl mı istiyorsun al veriyorum evli bir adama metres olup ha boşandı ha boşanacak die stres yaşamayın gidip bekar birini bulun kendinize. Onunla ne isterseniz onu yaşayın.
İstediği akıl değil , istediği destek... Git boşat adamı al dememizi bekliyor. Zaten adamlar da böyle kadınlar için sırada bekliyordu. Böyle böylesini ilk defa görüyorum... Şahsiyet Onur gurur namus hepsi hak getire..Akıl mı istiyorsun al veriyorum evli bir adama metres olup ha boşandı ha boşanacak die stres yaşamayın gidip bekar birini bulun kendinize. Onunla ne isterseniz onu yaşayın.
Ay nolur boşver Allah aşkına durduk yere değmez birisi için Ban yicezverdigimiz akli kullanabilecek kapasitede misin?
cevabin evetse verelim.
Ay nolur boşver Allah aşkına durduk yere değmez birisi için Ban yicez
Bende sonradan boyle oldum merak etmeİstediği akıl değil , istediği destek... Git boşat adamı al dememizi bekliyor. Zaten adamlar da böyle kadınlar için sırada bekliyordu. Böyle böylesini ilk defa görüyorum... Şahsiyet Onur gurur namus hepsi hak getire..
Toplu katliam olacak birazdan, hissediyorumooof aynen ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?