- 3 Eylül 2012
- 21.892
- 57.793
- 798
Sağol cnm yorumun içinO zaman seni istemiyolarsa sozlunde sana destek olmicaksa ayril istenmedigin yerde gelin olmak zor senin adina uzuldum ama boyle insanlarin gunahina girme gozunle gormeden
İzmir' deki köylerde hiç köy havası yok ki .Diğer köyleri düşününce bayağı gelişmiş bir yer orası .
Canım karar senin kararın..
Bence yakın olma derim..
biz aynı apt'da oturuyoruz..
çok sıkıntılarımız oluyo..
O yüzden tavsiye etmiyorum...
En melek insanlarla bile altlı üstlü çok zor.
Aşkın a sı kalmaz olur, ayrılık hayırlı karar gibi görünüyor.
Seni bu hayata mecbur etmeye hakkı yok.
Hiç aşk böceği bakamıycam valla
Ask her seyin ustesinden gelmiyor canim iyice dusun, hayatin boyunca aliskin olmadigin bi yerde mutsuz olcagina simdi biraz uzulursun ama gecer!
Çok zor harikacım yani köyde olursan mecbur şekilde işe karışacaksın ayrıca da kaynana ile aynı yerde yaşamak çok zor yani kendine güvenmiyorsan düşün bence.
burada mevzu kv kp değil senin köyde hayat kurman.yazı var kışı var bir de köy yani ne bileyim.eğer alışık değilsen çok zorlanırsın çok...evlencem diye attan inip eşeğe binme.sevgilinle de açık açık konuş o nasıl sana köyde yaşıycaz diyebiliyorsa sen de hayır demeyi öğrenmelisin.sakın kabul etme pişman olur dayanamazsınKızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve geçen sene sözlendim. Sözlüm askere gidicekti ve döndüğünde yaza doğru evlencektik.
Askerden geçen hafta geldi.. Bazı anlaşmazlıklar(kıyafetime karışması, aşırı kıskanç olması vs) çıktı hallettik.. izmirin bir köyünde ailesi ile beraber yaşıyorlardı.. ama Işi nedeni ile izmir merkezdeki abisinin evinde kalıyordu. Arada köye gidiyordu. Sorun ise köydeki evlerinin üstüne ev yapacaklarmış. Biz orda yasicakmışiz. Nedeni ise Babası çiftçi. Ve Sözlüm askerden gelir gelmez babası hasta oldu. SözlüM de babasının durumundan dolayi onun işini yürütmek istiyor ve köye gelmemi istiyor ben köyde asla yapamam. Is yapmıcaksın falan mutlu olcaz diyor ama kaynana ile yakın olmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Ailem de karşı bu duruma.. İzmir merkez de ev alsın kendi işi ile uğraşsin istiyorum ama babası yüzünden hersey maf oldu. Biz birbirimizi çok seviyoruz ama ailesi ile yaşamak yakın olmak istemiyorum ikimizin huzuru içindi herşey.. o kararını vermiş ve ben de kararımı verdim ayrılık kararı aldım siz olsanız ne yaparsınız ya da kayınPeder ve kaynanà ile yakın olmak olur mu bilmiyorum kafam çok karışık bir akıl verin
burada mevzu kv kp değil senin köyde hayat kurman.yazı var kışı var bir de köy yani ne bileyim.eğer alışık değilsen çok zorlanırsın çok...evlencem diye attan inip eşeğe binme.sevgilinle de açık açık konuş o nasıl sana köyde yaşıycaz diyebiliyorsa sen de hayır demeyi öğrenmelisin.sakın kabul etme pişman olur dayanamazsın
Izmir/Bayındır da canım..Ben koyu merak ettim. İzmirde nerdeyse her koy sadece kucuk bir semt gibi.
Anladim o taraflar gercekten sikintiliIzmir/Bayındır da canım..
Anladim o taraflar gercekten sikintili
Ben seni takdir ettim gercekten. Cok mantikli dusunuyorsun.Ben de izmir bayindirda doğdum orda kötü anılarım var ailem orda çadırda yaşadı birsürü sıkıntı çektik zaten.. üstüne gidip orda yaşamak istemiyorum. .
Ben seni takdir ettim gercekten. Cok mantikli dusunuyorsun.
Yapariz ederiz hallederiz sorun olmaz falan diyip ayrilmaya cesaret edemeyip devam da edebilirdin
Ama gelecegini gormussun sevgiyle askla bi seylerin yurumeyecegini biliyorsun
Ben senin gibi yapabilir miydim bilmiyorum sanirim cesaretimi toplayamazdim
Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah
Bana da biraz öyle geldi. İşleri oğlu devam ettirsin istiyor, yuvasını burada kursun işleri benim üzerimden alsın hem kendi evine hem bize baksın istiyor. Sözlün de senin fikrini sormadan babasının duygu sömürüsü uğruna babasının istediği hayatı yaşamayı kabul ediyor. Sana da bir nevi işine gelirse diyor. Ben köyde oturmaktan önce sözlünün bu bireysel takındığı tavırdan rahatsız oldum.Bence babası oyun yapıyor.. hasta rolü amaç köylü bir kız alıp onların işini yapmak için(
Bana da biraz öyle geldi. İşleri oğlu devam ettirsin istiyor, yuvasını burada kursun işleri benim üzerimden alsın hem kendi evine hem bize baksın istiyor. Sözlün de senin fikrini sormadan babasının duygu sömürüsü uğruna babasının istediği hayatı yaşamayı kabul ediyor. Sana da bir nevi işine gelirse diyor. Ben köyde oturmaktan önce sözlünün bu bireysel takındığı tavırdan rahatsız oldum.
Umarım senin için hayırlısı olur canım, üzüldüm.Aynen öyle canım.. ben de öyle düşünüyorum maalesef..
Mesaj atıyor ama ben bitirdim yine de herseyin hayırlı si artık yorumun için Sağol cnm..
Umarım senin için hayırlısı olur canım, üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?