Kızlar aklım çok karışık :/

Tatlım seni etkilemek istemiyorum,bu çok hassas bir konu.Kendimden örnek vereyim,biraz yumuşatayım bari en azından :) Ben olsam kesinlikle yapamazdım,öyle iş güç yok dediklerine inanmam çünkü mutlaka iş çıkar orada başıma.Ayrıca kayınvalide iyi olabilir,ama yine de yakın yaşamak doğru değil,problemler çıkabiliyor.Hatta %90 çıkıyor yani.Sonradan yıkılan çok evlilikler var,aşk sevgi yetmiyor bazen.O yüzden çok iyi düşünmeni öneriyorum.

Canim kaynana bi kenara; burda sehirde yasayan bi kiza " haydi koyde yasiycaz" diyen bi sozlu var. Hicmi soz hakki yok bu kizimizin burda? Ben olsam yapamam mesela koyde. 8 yasima kadar koyde buyumus birisi olsamda. Yinede yapamam.

Bence cok dogru karar vermisiniz oda size saygi duyacakti cunku bastan her sey konusulmus kou yokmuş bu ne ayip yani kendi bilir bence kanmayin zaten koy hayatinda yapamazsiniz kaynana kayinpeder ustune bide hasta hassastir o gelcek evler dip dibe ayni evde yasiyor san kendini sanmaki evde oturcan is yaptircaklar hafi yapmadin diyelim esin yorgun olacak koyden bi yere zor cikarsin v.b bir suru sorun..
Hayatini yakma derim o adama da tarlasinda mutluluklar dilerim

Hı hı canım. Zaten düşünüyorum ayrılmış olsam bile ..yine de çok zor

Ben de ona hayvanlari ile mutluluklar Diledim zaten :'(

Köy hayatı başlı başına sorumluluk istiyor.. Basit gelebilir ama daha çetrefilli.

Ufacık tefecik yerde herkes biribirini tanır rahat hareket edemezsin. Canın sıkılır gidecek yer yok.

Zordur... Köyde yaşamış birinin tavsiyesi bu... Sakın ama sakın kararından cayma derim. Ya o gelsin kursun düzeni izmir'de ya da bu iş bitsin bence.

Canim kaynana bi kenara; burda sehirde yasayan bi kiza " haydi koyde yasiycaz" diyen bi sozlu var. Hicmi soz hakki yok bu kizimizin burda? Ben olsam yapamam mesela koyde. 8 yasima kadar koyde buyumus birisi olsamda. Yinede yapamam.

Kesinlikle olmaz canım yani yasiyamam ki ben orda..

Aynen öyle canım.. haklısın gerçekten. Zaten ben ona herseyi söyledim kendisi bilir artık.. o beni kaybeder ben değil..

Babasi yuzunden derken adam hastalanmis Allah sifasini versin Allahtan gelen bisey bu nedemek babasi yuzunden

Hasta rolü yapıyor çünkü herseyi biliyorum beni istemiyorlar onun için babası yüzünden..

Konu sahibi buyuk konusmuyum, ama ben senin yerinde olsam aynen yaptigini yapardim. Ayrilmayi dusunurdum.
Bi burda " kaynanaya ne kadar uzak, o kadar iyi" diyoruz. Cunku bu problem bile basli basina sorun. Digerlerini bilmem ama ben agiza kafiyeli geliyor diye demiyorum ben. Ben senin kv adayini tanimam, hic birisinin kv sini tanimadigim gibi.
Bunu diyorum cunku ben hic bi gelinden " kv ye yakin oturduk cokta memnunum" diye duymadim. Istisnalar vardir. Bu karsi taraf icinde gecerli. Gelinin kv den memnun olmadigi gibi; kvde gelinden memnun olmaya bilir bu sure zarfinda. Buda ömur boyu bi gerginlik yaratir. Annem mesela derki: gelinimi ayni eve cikarmayi birak, gelinimin kapisi benim kapima bile bakmasin. Gelinim disari cikar seytan benim bögrume gecer nere gidiyor, me cok geziyor diyerekten" der.
Yani benim kvde uzak ol tavsiyemin altinda bu gerekce yatiyor.
Gordugun gibi bu basli basina bi problem olabilir.

Simdi gelelim koy hayatina. Dedgim gibi bn 8 yasima kadar koyde yasadim, kasaba tarzi felanda degil bildigimiz koylerin en koyunde. Yerlerde tezekler, her taraf camur. Sokak isimleri yok, copler disarda, belediye tarfindan unutulmus bir koy. Ben bayilirm koy hayatina, severim ordaki cana yakin insanlari. Ama sadece tatil niytli severim. Orda yasamam ben, mumkun degil. Ben o kadar sene okulumu bosunami okudum? Koyde oturmak icinmi okudum? Sozlum bana" sen is yapmiycaksin oturucaksin evde" dedi diye opup basimami koymami bekliyor onu? Ben bunun icin sabahladim okul kariyerimde? Ben sehir hayatini gordukten sonra nasil yaparim koyde?
Gecici olur, o olur bu olur. Ama ömur boyu orya kazik cakamam ben.

Aynen cnm hayırlısı artik

Çok zor harikacım yani köyde olursan mecbur şekilde işe karışacaksın ayrıca da kaynana ile aynı yerde yaşamak çok zor yani kendine güvenmiyorsan düşün bence.

Ask her seyin ustesinden gelmiyor canim iyice dusun, hayatin boyunca aliskin olmadigin bi yerde mutsuz olcagina simdi biraz uzulursun ama gecer!

İzmir' deki köylerde hiç köy havası yok ki .Diğer köyleri düşününce bayağı gelişmiş bir yer orası .

Canım karar senin kararın..
Bence yakın olma derim..
biz aynı apt'da oturuyoruz..
çok sıkıntılarımız oluyo..
O yüzden tavsiye etmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…