Kızlar aynı mirajoy gibi!

denizkizi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
626
427
88
34
Kızlar , dün gece bu asker nişanlısıni tekrk eden kadının konusu yüzünden ban yedim ve çok zoruma gitti.
Şimdi Engelim kalktı ama artık gelmem buralara..
R.t.e misali Davos bitmiştir daha da gelmem...

Küsme be canım... Hepimiz ban yiyoruz, sinirler gerilince sen bir sakinleş gel molası gibi oluyor. Ben ban yediğimde iyi gelmişti, alınganlık yapma, ben seni çok sevmiştim.

Küsme be canım... Hepimiz ban yiyoruz, sinirler gerilince sen bir sakinleş gel molası gibi oluyor. Ben ban yediğimde iyi gelmişti, alınganlık yapma, ben seni çok sevmiştim.
Bende sizi cok sevdim kizlarr. . Bazıları hariç canimsiniz özledim valla 1 gün ayrı kaldığım için

Üyeye yönelik başlık atılmıyor diye biliyorum.Ban konusuna gelince ben de bazen bazı konularda çok sinirlenip polemiğe giriyorum ama yöneticiler belirli bir hakaret olmadan ya da tekrar tekrar polemiğe girilmedikçe kolay kolay banlamıyorlar.

hayatta ne dertler var ben okuldan mezun olurken bilekimseyle vedalaşmayı düşünmüyorum sen siteden ayrılıcam diye konu açmışssın oda güzel 20 günde baya iyi dostluklar edinmişssin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…