- 2 Temmuz 2014
- 746
- 408
- 78
- Konu Sahibi denizkizi35
-
Aynen tatlım beni çok etkiledi. .Konu askerlik olinca hepimiz gerildik aslında ama denizkizi35 senin askerde kardeşin olması kelimelerini tetikledi gibi
Seni kırmak yerine içimdeki öfkeyi kirmayi tercih ederim canım. .Yapma bacım etme bacım... Mune Hanım buralarda bak, konuda kişisel tartışma var , veda topiği açmak var, üye adı kullanmak var, kiblenmişsindir belki de... Lütfen biraz daha sakin ol, sana hiç yakışmıyor.
Ben makara olsun diye açtım .
Son cumlemdeki Davos'tan da anlaşılacağı gibi ama yeterince anlasilmamis. (Sözüm sana değil bebişim):)
Ben aslinda davos tan degil de basligindan anlamistim da caktirmadim.
MAkara anlayisin degisiknisAhh canım benim.. geçmiş olsun
Kimsenin umurunda olmak veya ilgili toplamak gibi bir amacım yok :) real de zaten yeteri kadar ilgi gören ve birilerinin umurunda olan birisiyimdir. Maksat makara olsun '(du) .
Eee madem bu kadar ısrar ediyosun (uz) kalayim bari napiyim :) :)Aynen böyle, ne gerek var... Forumda oyun topikleri de güzel, stres atmak için ben giriyorum güzel oluyor :) Burası bağımlılık yapıyor, gitme otur oturduğun yerde.
Benim hayatım makara..
Şaka gibi bir hayatım var..
1 nisan şakası :))
Heyecanla bekliyorum. .Sakayi sana Mune yapacak bence.
Herkesle aynı anlayışta olsam veya olsaydık farkımız ne olucakti birbirinizden ???MAkara anlayisin degisiknis
Heyecanla bekliyorum. .
Ondan gelen başım gözüm üstüne .
(Bu cümleden sonra yapmaz diye umut ediyorum:)))))
Canım sağolsun. ..Onu bilmiyorum genelde gidiyorum seklinde topik acanlarin uyelikleri iptal oluyor. Bir banla yirtsan yine iyi .
Canım sağolsun. ..
Kendisi bilir. .
Ne yapalım.. bende mısır patlatir tv izlerim. Ziyaretçi olarak takip ederimEskiden k.k mi vardı
Canım diğer yorumlarim da da belirttigim gibi sadece bir espiriydi sakaydi makaraydi bebeğim.Daha yeni üyesiniz ve kimbilir daha ne banlar alacaksınız eğer kalırsanız. Eski sistem olsaydı 1 günle de zor kurtarırdınız. Ben 10 gün banlı kaldığımı biliyorum her banlanan küsse site ne hale gelir?
Üstelik hakaret eden herkes banlanıyor bu size özel değil ki neden bu tepki?
Burdaki:) gelir şimdi fırsatı olursa açıklar:)Bence sen Mune'ye bir mesaj at . Hem konunu kapatsin hem de durumu acikla.
Diğer yorumları okumadım direkt konudan böyle anlaşılıyor.Canım diğer yorumlarim da da belirttigim gibi sadece bir espiriydi sakaydi makaraydi bebeğim.
Evet evet aynen ortalık dallastan beterdi.
Hoş sonrakileri bende okuyamamistim . Malum bandan dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?