- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 34
- Konu Sahibi denizkizi35
-
Sizin musadenizle buna karar verecek değilim.Mumkunse gelmeyin de lütfen. Haddinizi fazla astiniz dün. O ne gereksiz bi siddetti. Okurken resmen sinirlendim. Çok az ceza almıssiniz
Ben isim değiştim tatlımhayatta ne dertler varben okuldan mezun olurken bilekimseyle vedalaşmayı düşünmüyorum sen siteden ayrılıcam diye konu açmışssın oda güzel 20 günde baya iyi dostluklar edinmişssin :)
Ben isim değiştim tatlım
Sen ayrı bir bireysin ben ayrı bir bireyim farklı farklı yapılara sahibiz.
Ayrıca dostluklar için actigimida nerden düşündün ?
Burda cvp yazdığım konulara bakarsan elimden geldiğince bilgi sahibi olduğum her konuda insanlara yardimci olmaktan başka bişey yapmadim. Dün gece askerlik konusu gelene kadar.
Başkasıyla olan diyalogları üstüne alınma gibi gereksiz eylemlerde bulunmazsaniz sorununuz olmaz iyi geceler tatlı rüyalar size hanımefendiÇıkmıştım zaten. Gereksiz konularla vaktimi harcamam ben. Alıntıdan dolayı geri geldim. Ayrıca sizi çözdüm. Artık sinirlendiremezsiniz beni.
Bende sana şeyettiriyom:)gitmeee harcanmaz acılar gitmekleeee
vhalla bacım repertuvarımda gitmek ile ilgili başka şarkı yok ,dünkünü sana şey ettiriyorum...:) :)
Evet evet aynen ortalık dallastan beterdi.Ne olmuştu ki?
Ben ilk sayfalarda yorumumu yazdım çıktım takip etmedim ilerleyen sayfaları..
Karıştı mı ortalık yine
şarkı mı ettiriyon...hadi bana şarkı tıngırdat :):)Bende sana şeyettiriyom:)
Bir daş attım havaya düştü mapushanaya. .. diye başlar ve devam eder sana bu şarkıyı tingirdatiyom canim:))şarkı mı ettiriyon...hadi bana şarkı tıngırdat :):)
Sevgili Mune !
Ben yokken gelen yeni kurallardan haberim yoktu Özür dilerim
Konumu kapatırmisin beni banlamadan rica etsem
Ahh canım benim.. geçmiş olsunBende ban yedim ama aglamadim oturup bigun siteye gelmeyecegim tutarsada bununla ilgili konu acmazdim kimin umurunda olsun ki veya gitme denmesini mi bekleyecegim ? Anlamadim
Gurur yapıyor, ben kovulmam istifa ederim diyo:)Kiz sende bir alemsin siteden gidicem diye topik aciyorsun ama banlanmaktan korkuyorsun.
Ben makara olsun diye açtım .Kiz sende bir alemsin siteden gidicem diye topik aciyorsun ama banlanmaktan korkuyorsun.
Beni tek anlayan sensin :)))Gurur yapıyor, ben kovulmam istifa ederim diyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?