Kızlar aynı mirajoy gibi!

hayatta ne dertler var ben okuldan mezun olurken bilekimseyle vedalaşmayı düşünmüyorum sen siteden ayrılıcam diye konu açmışssın oda güzel 20 günde baya iyi dostluklar edinmişssin :)
Ben isim değiştim tatlım
Sen ayrı bir bireysin ben ayrı bir bireyim farklı farklı yapılara sahibiz.
Ayrıca dostluklar için actigimida nerden düşündün ?
Burda cvp yazdığım konulara bakarsan elimden geldiğince bilgi sahibi olduğum her konuda insanlara yardimci olmaktan başka bişey yapmadim. Dün gece askerlik konusu gelene kadar.

Çıkmıştım zaten. Gereksiz konularla vaktimi harcamam ben. Alıntıdan dolayı geri geldim. Ayrıca sizi çözdüm. Artık sinirlendiremezsiniz beni.

Ne olmuştu ki?
Ben ilk sayfalarda yorumumu yazdım çıktım takip etmedim ilerleyen sayfaları..
Karıştı mı ortalık yine

oldu iyi geceler kendine iyi bak

gitmeee harcanmaz acılar gitmekleeee
vhalla bacım repertuvarımda gitmek ile ilgili başka şarkı yok ,dünkünü sana şey ettiriyorum...:) :)

Çıkmıştım zaten. Gereksiz konularla vaktimi harcamam ben. Alıntıdan dolayı geri geldim. Ayrıca sizi çözdüm. Artık sinirlendiremezsiniz beni.
Başkasıyla olan diyalogları üstüne alınma gibi gereksiz eylemlerde bulunmazsaniz sorununuz olmaz iyi geceler tatlı rüyalar size hanımefendi

Sevgili Mune !
Ben yokken gelen yeni kurallardan haberim yoktu Özür dilerim
Konumu kapatırmisin beni banlamadan rica etsem

Bende ban yedim ama aglamadim oturup bigun siteye gelmeyecegim tutarsada bununla ilgili konu acmazdim kimin umurunda olsun ki veya gitme denmesini mi bekleyecegim ? Anlamadim

Konu askerlik olinca hepimiz gerildik aslında ama denizkizi35 senin askerde kardeşin olması kelimelerini tetikledi gibi

Bende ban yedim ama aglamadim oturup bigun siteye gelmeyecegim tutarsada bununla ilgili konu acmazdim kimin umurunda olsun ki veya gitme denmesini mi bekleyecegim ? Anlamadim
Ahh canım benim.. geçmiş olsun
Kimsenin umurunda olmak veya ilgili toplamak gibi bir amacım yok :) real de zaten yeteri kadar ilgi gören ve birilerinin umurunda olan birisiyimdir. Maksat makara olsun '(du) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…