Kızlar bakın işte anneannemin sade,şık ve huzurlu evi

tüylerim diken diken oldu ..
allah enistenden razi olsun .
anneannen cok sansli gercekten ..
allah bütün yaslilarimiza böle evlatlar böle damatlar nasip etsin.

ev harika.. tam hayallerimdeki gibiopuyorumnanaktan

Ev muhteşem özellikle bahçesine ve balkonuna bayıldım opuyorumnanaktan
Anneannen sağlıkla mutlulukla otursun canım

harikaaa...... eşimin ve benim hayalimizdeki ev... rabbim hayırlıyla bize de nasib eder inşallah... ananene ve sizlere uzun ömürler.... a.s.

çok güzelmiş tatlım yaaa
hele bahçeye bayıldım. bakımıda zordur o bahçenin.
Allahım iyi günlerde oturmak nasip etsin.

ev çok güzele benziyo resimleri daha tam açamadım başta bir iki gördüm prefabrik evmi cnm biz bu ara baya taktık ta ğrefabriğe sanırım ilk bharda yaptıracaz kullanışlımı mrk ettim

Maşallahh tertemizz çok güzel bi ev..
Allah annanenize uzun ömürler versin torunlarıyla uzun uzun bahçesinde vakitler geçirsinn opuyorumnanaktan

annanene bende annane diyebilirmiyim maşallah çok güzel bir evi var allah uzun ömürler versin sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin eniştende teyzeni çok seviyormuş vede çok vefalı biriymiş allah eniştenede yaprtığı bu iyiliklerden dolayı daha çok versin taktir ettim

harika tek kelimeyle. çok güzel bir bahçe, güzel bir ev. odalar ferah ve geniş. allah her isteyene nasip etsin.opuyorumnanaktan

Harika harika harika.Iste insanin tam huzur bulabilecegi bir ev.Bu evde ne SIKINTI düsünürsün ne dert.Anneannen genc mi?zevkli cünkü bayaa.Birde merak ettim,anneannenin yardimcilarini da enistenmi sagliyor yoksa kendi mi?Eger o da enistense böyle bir damat bulunmaz.Essiz bir insan.

canım yardımcıları da eniştemsağlıyor yani anneannemin hiç bir masrafı yok.
bu arada anneannem 88 yaşında yani genç değil. evin eşyalarını da vefat etmeden önce teyzem seçmişti anneannem için

Son düzenleme:
Bahçe süper allah ağız tadıyla oturmayı nasıp etsın
bende öyle bahçelı ev istıyom

cennet misali bir yer güle güle otursun inşallah rabbim bizede nasip eder

kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler. resimlere bakıp güzel yorumlarınızı ve anneannem için dualarınızı eksit etmediğiniz için tekrar tekrar sağolun.
bizimde eşimle hayalimizde böyle bir ev var. allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

ayy koca bı bahce ve huzurlu sıcak bı yuva
tam hayalımdekı gıbı
dedene Rabbım rahmet eylesın
cok guzel bı ev gercekten
mısafrhane cokmuş bende bıgun gelırım artık:roflol:

ba-yıl-dım.........
bahçesi çok güzel çok bakımlı.
evin içi de öyle.
çok sıcacık bir ev
enişteniz çok örnek bir insanmış, tebrik ettim.
çok güzel ev..
iyi ki paylaşmışsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…